Tezina,,,,,

Jooockey

Ističe se
Poruka
2.007
Ovo je pitanje za zenski deo foruma....
Shta vam je milije:
Kad vas neki nejaki muskarcic ljuljka u krevetu ili kad vas muskarcina od 100 kila ispomera ne samo po krevetu nego po celoj sobi.. terasi?

Kurt2

Ističe se
Poruka
2.410
Ali ja nisam pravo žensko, nego samo po vašoj definiciji! A možda mi ispod 1.85 i ispod 85 nismo ni jedno ni drugo! Eeee... jadni mi malecki... Ama da li je sve u veličini??? Pa da kažete i da jeste, ja neću da se gojim, pa neću! A za rast... to i da hoću... ne mogu... :)

Poruka
7.127
Kurt2:
Ali ja nisam pravo žensko, nego samo po vašoj definiciji! A možda mi ispod 1.85 i ispod 85 nismo ni jedno ni drugo! Eeee... jadni mi malecki... Ama da li je sve u veličini??? Pa da kažete i da jeste, ja neću da se gojim, pa neću! A za rast... to i da hoću... ne mogu... :)
pusti drolje brate.. koji ce ti tenAk u krevetu! Znam da bi neke volele i da im lupa$ $amare dok pu$e, ali $ta ce ti takve. To za mene nisu zhene. Nadji neku finu devojchicu koja nema 20 kila u guzici i $lauf na stomaku pa uzhivaj u sado-mazzo kamasutri :)

raindog

Domaćin
Poruka
3.811
ja volim zgodne i mrshave :)
i skroz mi je ok ako neko ima i 20kg manje nego shto bi po nekim merilima visina -100 cm = idealna telesna tezhina za mushkarca

i ajd recimo da se te moje zhelje krecu u rasponu od -15 do + 5 kg od onog gore pomenutog

Gost118

Elita
Poruka
22.446
raindog:
ja volim zgodne i mrshave :)
i skroz mi je ok ako neko ima i 20kg manje nego shto bi po nekim merilima visina -100 cm = idealna telesna tezhina za mushkarca

i ajd recimo da se te moje zhelje krecu u rasponu od -15 do + 5 kg od onog gore pomenutog
Najzad jos neko, ko ne voli kru:shock: pneee...

Petar_Pan

Iskusan
Poruka
6.907
Samantha Jouns:
pa ne bas od 100kg pogotovo ne mene jer sam ja mala....nego do 80-85 kg.......i ja sam zadovoljna....:lol: :lol:
storm cloud:
Ја толеришем и 80кг, али испод 190цм нема шансе! 8-)
Wow zamisljam tog tipa... jedan od onih sa Krfa... :lol:

No i ja sam jos davno ustanovio da devojke pogotovo mladje bas puno i ne znaju o tezini muskarca(osim onih koje zezaju)... Npr one porede svoju tezinu sa tezinom tipa, sto je totalno neadekvatno poredjenje. Ipak tip ima malo misicavije ruke i noge... bar bi trebalo ... prirodno...

Petar_Pan

Iskusan
Poruka
6.907
blondi:
ispod 85kg i 1,85m nije musko :lol:
E tako je Blondi... 8-)
A sad vidim da se oni manji bune i vredjaju. Ali ipak moraju prihvatiti svoj izgled takav kakav jeste... a ne da zamisljaju da su Swarcenegeri... Ipak devojka treba i da oseti kad je tip zagrli i stisne, a ne da ona njega nosi po sobi... :lol:

Poruka
7.127
To je kao ona od Kaljavog inspektora Blazhe o svojoj zheni gromadi koja se ne brije:

Kad na me legne
Kragnu mi stegne
I nezhno $apne
Budi sad $meker
Uzmi me jako.. ko $varceneger.. $vaaaaarceneeeger, $vaaaaarceneeeger :)

Nemam pojma da li to spada u perverznost ili u zlostavljanje ako je tip primetno lak$i od devojke ili ako se neka gromada od 100 kila, u misionaru navali na 55 kila fine devojchice?

Slične teme