Težak život

A ko to zna?
Odrasla je žena i ako stvarno zavisi od njegove dobre volje a ima takvog kretena pored sebe i nije razmišljala o sebi onda joj niko ne može pomoći
Žena uvek mora da bude dovoljno stabilna i nezavisna finansijski da je ne bi ucenjivao bilo ko i da može sama kroz život za ne daj Boze

A ko to zna?
Odrasla je žena i ako stvarno zavisi od njegove dobre volje a ima takvog kretena pored sebe i nije razmišljala o sebi onda joj niko ne može pomoći
Žena uvek mora da bude dovoljno stabilna i nezavisna finansijski da je ne bi ucenjivao bilo ko i da može sama kroz život za ne daj Boze

Cuj mora... :lol:

Sta ako nije obrazovana? Sta ako nije nasledila kucu od tate? Sta ako jedva zaradjuje?

Roditelji familija svejedno o tome mora da misli pre udaje ako nije glupa ko noć

- - - - - - - - - -

Nikad ne znaš u zivotu
Treba imati zaledjinu
Ako baš ništa nema onda treba da nadje nekog normalnog
Svako bi trebalo da se osamostali da se stara i sebi pre braka

- - - - - - - - - -

Naravno svako bira sebi partnera ali ako stvari krenu po zlu da se ne nađeš u problemu

- - - - - - - - - -

Uostalom koji bi normalan roditelj dozvolio da dete nema gde da mu se vrati u slučaju bračnog kraha
Pričam o normalnim roditeljima

- - - - - - - - - -

Uvek postoji neko rešenje makar i najgore da radis dva posla dok se ne snadjes
A ovaj trol mnogo jede gomna čak i gde muž ne radi on kuva popravlja čisti brine o deci znači nešto radi

Makar bio i trol, otvorila je nekoliko pitanja, a mozda je samo htela da napravi paralelu sa muskarcem koji sam zaradjuje za porodicu.

Prvo pitanje je kako narod shvata da zena izdrzava muza, drugo, koliko traje ljubav, trece podudarnost muskih i zenskih stavova o materijalnim stvarima u ljubavi,
a cetvrto i najvaznije dete se provuklo sasvim neprimeceno sto je sokantan momenat.

I da, izgleda da je nevazno ko koga izdrzava, kada deca dostignu odredjene godine zene imaju potrebu da rasturaju porodicu koju su zasnovale svojevoljno sa pogresnim ljudima. Ovo nije osuda samo konstatacija.

Makar bio i trol, otvorila je nekoliko pitanja, a mozda je samo htela da napravi paralelu sa muskarcem koji sam zaradjuje za porodicu.

Prvo pitanje je kako narod shvata da zena izdrzava muza, drugo, koliko traje ljubav, trece podudarnost muskih i zenskih stavova o materijalnim stvarima u ljubavi,
a cetvrto i najvaznije dete se provuklo sasvim neprimeceno sto je sokantan momenat.

I da, izgleda da je nevazno ko koga izdrzava, kada deca dostignu odredjene godine zene imaju potrebu da rasturaju porodicu koju su zasnovale svojevoljno sa pogresnim ljudima. Ovo nije osuda samo konstatacija.

Nije se dete provuklo. Jasno sam stavio do znanja šta će da se dogodi u budućnosti, ako bude nastavila da bude žrtva.

- - - - - - - - - -

I hvala svima koji su mi dali reputaciju zato što ih je zabavio moj odgovor.

Nije taj odgovor smešan da bi nekoga zabavio, nego zato što je istina.

:bye:

Nije se dete provuklo. Jasno sam stavio do znanja šta će da se dogodi u budućnosti, ako bude nastavila da bude žrtva.

- - - - - - - - - -

I hvala svima koji su mi dali reputaciju zato što ih je zabavio moj odgovor.

Nije taj odgovor smešan da bi nekoga zabavio, nego zato što je istina.

:bye:

Moj post nema veze sa tobom...slobodno nastavi da glumis klovna...

Back