ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.063
Što mora da radi,ako mu dobro ide na kladionici?
Ubode bar 5 puta više od njene plate...
Nije mali glupav
Ubode bar 5 puta više od njene plate...
Nije mali glupav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim da neko troluje
Ne kapiram da čovek neće ništa da radi
Zvuči kao izmisljotina najobicnija
Pa neka ga ostavi
Ima svoj dinar može joj se
I ja mislim da neko troluje
Ne kapiram da čovek neće ništa da radi
Zvuči kao izmisljotina najobicnija
A ko to zna?
Odrasla je žena i ako stvarno zavisi od njegove dobre volje a ima takvog kretena pored sebe i nije razmišljala o sebi onda joj niko ne može pomoći
Žena uvek mora da bude dovoljno stabilna i nezavisna finansijski da je ne bi ucenjivao bilo ko i da može sama kroz život za ne daj Boze
Sacekaj jos 9 godina da cerka pocne da radi, pa ce vam biti lakse da ga zajedno izdrzavate.
Makar bio i trol, otvorila je nekoliko pitanja, a mozda je samo htela da napravi paralelu sa muskarcem koji sam zaradjuje za porodicu.
Prvo pitanje je kako narod shvata da zena izdrzava muza, drugo, koliko traje ljubav, trece podudarnost muskih i zenskih stavova o materijalnim stvarima u ljubavi,
a cetvrto i najvaznije dete se provuklo sasvim neprimeceno sto je sokantan momenat.
I da, izgleda da je nevazno ko koga izdrzava, kada deca dostignu odredjene godine zene imaju potrebu da rasturaju porodicu koju su zasnovale svojevoljno sa pogresnim ljudima. Ovo nije osuda samo konstatacija.
Nije se dete provuklo. Jasno sam stavio do znanja šta će da se dogodi u budućnosti, ako bude nastavila da bude žrtva.
- - - - - - - - - -
I hvala svima koji su mi dali reputaciju zato što ih je zabavio moj odgovor.
Nije taj odgovor smešan da bi nekoga zabavio, nego zato što je istina.
![]()
Moj post nema veze sa tobom...slobodno nastavi da glumis klovna...