Težak život

Jokacvjetkovi

Početnik
Poruka
3
Može li neko da mi kaže šta da radim.Ja živim sa jednim čovjekom u vanbračnoj zajednici već 11 god.ja sve plaćam troškove režije jer samo ja radim on neće da ide da radi a imam sa njim jednu ćerku od 9 godina.Ako znate rešenje javite mi se.Pozdrav

Može li neko da mi kaže šta da radim.Ja živim sa jednim čovjekom u vanbračnoj zajednici već 11 god.ja sve plaćam troškove režije jer samo ja radim on neće da ide da radi a imam sa njim jednu ćerku od 9 godina.Ako znate rešenje javite mi se.Pozdrav

Vreme je da olaksas sebi i nadjes ljubavnika..gledaj da izaberes isto nekog ko nikada nije radio, a i nema nameru to da menja..zbog ravnoteze..kazu da sto coveka ne slomi, to ga ojaca, a ja bih rekla da si ti jedna snazna zena..

Nije ovo lako rjesivo.Pristala si iz nekog razloga na takav zivot.Sjedi i razgovaraj sa njim.Reci mu da vise tako ne ide.Ako ne zeli da se mjenja nastavi zivot bez njega.

pa jeste,nekog naviknes da ne radi, a onda da od njega trazi da se promeni
nije to fer prema njemu
ona ga jeod pocetka obmanjivala
znas li koliko je potrebno snage, volje, samokontrole da utisas svoju radoholicarsku stranu, da ugasis svoju kreativnost i sebe prebacis u mod - ne radi nista!
ima puno prava da je tuzi i trazi obestecenje za prevaru, obmanu, i trajno povredu psihe i duse
nece je dunav oprati

izdrži, nastavi, u ime svih onih žena domaćica kojima muževi ne prigovaraju što ih izdržavaju

Jeste, ali naš mentalitet ne podržava da muškarac bude domaćica, pa se treba nositi sa tim

a i zašto muškarac ne radi?
jer je lenj ili je izgubio poso

U zadnje vreme nas muskarac treba da bude :
Lepsi
Zgodniji
Extremno uspesan
Elokventan
Spreman da trpi razne infantilne pshio igrice

I to sve da bi bio sa nekom prosecnom ribom...Malo više su se okrenule stvari.

Ofc koja budala to sebi dozvoli.

To je bar lako, neteraj ti snajka, rode moj, tog tvog dilbera da se učlani u neku političku stranku, po mogućstvu neku od vladajućih, oni će sve dalje da odrade, naći će mu neko fino zaposlenje gde neće morati prstom da mrda, biće i njemu lepo... Uzdravlje i tebi, svako dobro snajka.

Back