Tezak ljubavni zivot

radzaa

Početnik
Poruka
1
Pozdrav , odlucio sam da sa vama podijelim moju "muku" .... Imam 19 godina jos uvijek nijesam imao djevojku, doduse uvijek kad bi mi se neka svidjela imala je momka i nikad me nisu odbijale nego sam im sluzio kao alternativa... ;) nekima od vas je sig ovo smijesno, ali mn nije... gledam djecu od 13 godina ljube se sto sve ne rade, a ja jos uvijek nijesam imao prvi poljubac... stvarno nekad pozelim da me nema na ovoj planeti ...

Pomozite mi savjetima ...

Kolega, zapamti ovo, zene su kao zmije, plase se tebe vise nego ti njih i spremne su da te ujedu za dusu chak i ako im se svidjas. odyebi sta one misle, odyebi drugare jer su ti konkurencija, startuj sve sto mrda i zaboravi na uvrede, ujede i ubode. te nesigurne zmijetnije nisu dostojne da ti upropaste zivot, jednostavno ignorisi. startuj jednu za drugom, jedna od sto ce da se upeca i to za lakat pa vodi kuci.
kad umochis, e pa tog momenta prestaje prica 'jedna u sto'. tvoje samopouzdanje ce da dobije raketni mlaz. saznaces da su sve ****** iste, sve je to masan novchanik sa iljadu pregrada.
samo ga umochi tamo i prestaces da idealizujes.

sretno.

kolege, ajmo jos saveta ovde

Poslednja izmena:
Pozdrav , odlucio sam da sa vama podijelim moju "muku" .... Imam 19 godina jos uvijek nijesam imao djevojku, doduse uvijek kad bi mi se neka svidjela imala je momka i nikad me nisu odbijale nego sam im sluzio kao alternativa... ;) nekima od vas je sig ovo smijesno, ali mn nije... gledam djecu od 13 godina ljube se sto sve ne rade, a ja jos uvijek nijesam imao prvi poljubac... stvarno nekad pozelim da me nema na ovoj planeti ...

Не би смело да те буде брига шта други раде, ни шта други мисле. Прати своје потребе, и уради СВЕ да их задовољиш. Без обзира шта било ко други мисли о томе. Свака особа је јединствена за себе и има свој пут и изборе.

П.С. Један технички савет. Девојци која ти се свиди, кажи конкретно да ти се свиђа. Нека је и заузета. Немој због тога да скриваш своје жеље. Најгоре што може да ти каже је не.

pa cekaj ako si im alternativa onda moze se i tu bocne nesto..vidi sinak zene ti nisu vise casne ko nekad..danas ih moras tretirati ko ovce..ti si vodja copora i nonstop trebas biti u pripravnosti da ih neko ne zaskoci..samo ostro poluzainteresovano i lazi

Počni da poštuješ sebe. Kada poštuješ sebe, poštovaće te i drugi. Kada stekneš poštovanje drugih, imaćeš i samopouzdanje.

Suština je da rtažiš ono što ti pripada, a ne da stalno misliš da toga nisi vredan. Nemoj sebe ubijati u pojam posmatranjem klinaca kako se cmaču. Ko ih jeebe.

Ne ocajavaj barem zena ima koliko zelis a te sto su u kombinacijama su najsladje za trpanje .Tvoj problem je sto si sebe potcenio pa si im zato pogodan za istresanje frustracija.Jos si mlad i naivan al polako vreme sve to dovede u red samo ako umes da cekas i mudro ih pokupis .Nije fora da trcis za njima i da im se na taj nacim predstavljas u nekom jadnom svetlu.Zene preziru one koji su slabiji od njih.Budi uctiv i kulturan ali samo do jedne granice koju ces sam odrediti.Ukoliko tu granicu ona predje ili ne daj boze pocne d ate vredja opali joj samarcinu da je dozoves pameti.Videces kako ce stvari da se okrenu u tvoju korist.

kao neko ko neguje samotnjački stil življenja baš i nisam kadar dati neki savet na ovu temu....
ali mislim da je ključno da devojka uspe da se opusti u tvom društvu, ko to postigne ima je...
dakle ako u tebi vidi ksalol za njenu anksioznost, navućiće se na tebe....
ako si uzrujan, samo ćeš svoju nervozu dalje prebaciti na nju i ona će bežati jer se ne oseća lepo sa tobom

U skladu sa tvojim godinama i neiskustvima:
Savet 1: nađi društvo, provodi se i uživaj;
Savet 2: obrazuj se i radi;
Savet 3: (ovo nije moglo prvo) ne razmišljaj o tome kako nisi imao devojku (neodređen pojam), već kad se tokom 1/2) pojavi devojka (određena osoba ili više njih) iskoristi sebe i kvalitete stečene primenom 1) i 2) da je navučeš.
Neobavezni dodatak savetima: ukoliko ti se konkretna iz 3) ne svidi budi slobodan da je otkačiš i posvetiš se nekoj drugoj (trećoj,... šesdesetsedmoj,...)

Što se poljubaca tiče, mož da vežbaš na lubenicama, samo paz da te neko ne primeti (manji problem, takoreći benigni) i proveri da nisi alergičan na karmin, tj od čeg već ih prave (zna da bude zaebato).

ma nisi ništa propustio ako nisi poljubio devojku, sve je to glupost...

meni je nedavno jedna radila handjob (za dž), odmah krenula na golo i nije mi bilo lepo. gledam njenu ruku i čudno mi je što nemam osećaj u ruci.
kada masturbiram imam osećaj i u ruci i u polnom organu, ovako si uskraćen za osećaj u ruci. plus nije znala ritam da pogodi kakav meni odgovara, totalno je bilo out...
meni nije lepo ni kad svojom kontra rukom radim a ne pa da mi neko drugi radi....
dakle, najbolje je da se čovek okrene sebi, preporučujem ti da masturbiraš tri puta nedeljno, to je daleko bolje od seksa iako je socijalno nepopularno

meni je nedavno jedna radila handjob (za dž), odmah krenula na golo i nije mi bilo lepo. gledam njenu ruku i čudno mi je što nemam osećaj u ruci.
kada masturbiram imam osećaj i u ruci i u polnom organu, ovako si uskraćen za osećaj u ruci. plus nije znala ritam da pogodi kakav meni odgovara, totalno je bilo out...
meni nije lepo ni kad svojom kontra rukom radim a ne pa da mi neko drugi radi....
dakle, najbolje je da se čovek okrene sebi, preporučujem ti da masturbiraš tri puta nedeljno, to je daleko bolje od seksa iako je socijalno nepopularno
Najbolje da si uzeo da joj pokažeš kako se to radi, mslm ima i vic na tu temu.
Mada, koliko para, toliko muzike.

cuj, 'obrazuj se i radi'. da nauci i da odrzava ognjiste a? kolje svinje, shuri kokoske, baca ugalj, kruni kukurz da bi umochio?

ee stos ti skupa, jel to hoces da nam kazes? da si neka neufatljiva koka?
tebi samo obrazovani i radni mogu da pridju jel da?

f-o

Poslednja izmena:
cuj, 'obrazuj se i radi'. da nauci i da odrzava ognjiste a? kolje svinje, shuri kokoske, baca ugalj, kruni kukurz da bi umochio?

ee stos ti skupa, jel to hoces da nam kazes? da si neka neufatljiva koka?
tebi samo obrazovani i radni mogu da pridju jel da?

f-o
Kontam da se znojavi zahebao pa mislio mene da citira, tako da odgovorim:
Moj ceo predlog je da se posveti onom čemu mu je vreme, uživanju u mladosti kao i sticanju iskustava i sredstava za život, ne da bi umočio. Zato što smatram da lik greši gledajući decu od 13 godina i opterećuje se zašto oni nije tako kad je bio kao on; to je, ne vidi gde je sada i kuda ide sutra. Znam, subjektivan sam jer savetujem prema svojem pogledu na život, i malo što sretoh tu i tamo neke koji su sebi dozvolili da ih žal za prosutim mlekom od juče smete da danas popiju malo pive.
Inače, nisam skup, maltene sam na rasprodaji, štono reći model za prethodnu sezonu koji nikom neće trebati još 20 godina dok se ne poklopi sa retro fazonom. I da, muškarac sam, iz on traži nju priče, da ne brkaš lončiće dalje.

Bas naprotiv procitaj one prave savete i videces da su zene vrlo lak plen samo ako znas da ih sacekas.Prvo pravilo lova je da ne juris za plenom nego da ga sacekas.Najveca greska je trositi energiju na gluposti a to je da se trudis da ubodes neku koja nece ( tog trena).Dakle za vece startuj deset riba i trpaj onu koja tada hoce.Ona koja nije htela tada pasce ti sledeceg vikenda meseca ili godine.Dakle ne ocajavaj nego kreni redom pa udri po onoj koja hoce.U sustini za pocetak imas one koje padaju za lovu dakle za skidanje mraka das 20 do 30 evra i udri sokole.

Kontam da se znojavi zahebao pa mislio mene da citira, tako da odgovorim:
Moj ceo predlog je da se posveti onom čemu mu je vreme, uživanju u mladosti kao i sticanju iskustava i sredstava za život, ne da bi umočio. Zato što smatram da lik greši gledajući decu od 13 godina i opterećuje se zašto oni nije tako kad je bio kao on; to je, ne vidi gde je sada i kuda ide sutra. Znam, subjektivan sam jer savetujem prema svojem pogledu na život, i malo što sretoh tu i tamo neke koji su sebi dozvolili da ih žal za prosutim mlekom od juče smete da danas popiju malo pive.
Inače, nisam skup, maltene sam na rasprodaji, štono reći model za prethodnu sezonu koji nikom neće trebati još 20 godina dok se ne poklopi sa retro fazonom. I da, muškarac sam, iz on traži nju priče, da ne brkaš lončiće dalje.

vidi ove, pise mi zivotnu biografiju. i jos mi zna predjasnji pseudonim.
f-off.

Budi svoj...
To je najbitnije i samo tako ces naci pravu devojku za sebe...

Ako krenes, kao vecina ljudi, da glumis nesto sto nisi, ispasces smesan i glup...
A generalno, vecina danasnjih muskaraca ispada glupim u zenskom drustvu, zato sto svi glume nesto sto nisu i pokusavaju na sve nacine da pridobiju paznju zena...

Budi svoj...
To je najbitnije i samo tako ces naci pravu devojku za sebe...

Ako krenes, kao vecina ljudi, da glumis nesto sto nisi, ispasces smesan i glup...
A generalno, vecina danasnjih muskaraca ispada glupim u zenskom drustvu, zato sto svi glume nesto sto nisu i pokusavaju na sve nacine da pridobiju paznju zena...
e moj decko ,sta mislis da one devojke sto su se kresale i imale decka da nisu imale tezak ljubavni zivot? to ti je sve gluma unutra su jadnice... ti si u odlicnoj poziciji u sustini neiskvaren i bez teskih komplexa...

ti sad mnogo idealizujes i mastas sve ti deluju kao cistunice,ali to nije tako uopste u goloj stvarnost, jer ih vidjas u lepoj odeci dugih nogu zbog stikli ,naparfemisane mada smrde od akcije gore nego mi i , i kad jedne noci budes video zensko u krevetu rasirenih debelih zdepastih nogu, sa prevojima od sala na stomaku ko u krmace i kezom i polusklopljenim ocima koji deluju ko u shlogirane koze ,a u sredini nesto braon dlakavo i raskupusano groznog izgleda i mirisa bljaaak ....tada ces se lupiti po celu koja si budala bio i sve ce se ti biti jasno i skapiraces sta mi pricamo ovde sve vreme...
i onda ces ga ubaciti i nabijati u nju ,malo ce se i ona nabijati odozdo, i svrsiti odma.
ona ce se zaliti normalno ,ali tebe ce boleti uvo .bice te bas briga za sve zene sveta.
e taj osecaj da ti puca za sve ,treba da cuvas i negujes zauvek, to pravi baju od tebe.

to kad one dve zene (jedna bogata jedna siromasna) zamene mesta jer se lice.
odlicna knjiga i jos bolja predstava.gledao sam kao mali. najjace na kraju kad pobegne pa stane pred (bogatog) muza i ovaj je ne konstatuje svu u dronjama a ona mu kaze sva u suzama - muzu moj dobri zar me ne prepoznajes?
A sad ti dobar a? ijoooj :hahaha:

Back