Težak dan!

Eee krepto opet te u potpunosti razumem... Pre koji dan dosla sa iste te ekskurzije.... Haha, ne bih ni da prokomentarisem....
@tema Recimo, ovih dana je tesko, ima puuuno da se uci.... Ali sve dok je samo to, ja sam super....

Ja sam neispavan već tri nedelje.
Ali ne osećam umor, jer stalno nešto petljam i skoro svaki minut mi je ispunjen.
Pitam se dokle li ću moći tako da guram dok me ne stigne hronični? :think:

bas si ti plavusa..
tezak dan je kad ceo dan kopas njivu,pa onda komsiji pomazes da popravi traktor,pa onda pomuzes par krava,onda nahranis stoku i ostalu zivinu..i onda na kraju dodjes u sobu onako znojav i spremis se da se tusiras kad ono prc!nema vruce vode..e od toga nema oporavka..a ovo sto si ti opisala je zezanje..

omg ja tek sad vidim koliko je stara tema :hahaha:

Pa kao što je Sasha rekla, srednjoškolcu je to težak dan :)

Ja neću da se žalim na svoj život jer sam ga sama izabrala (bar ne na temi koja služi za to :mrgreen:). Uvek me napred tera nešto... kratkoročni ili dugoročni ciljevi, kratkoročna ili dugoročna zadovoljstva. :)

ja nemam teskih dana.imam problem sa dosadnim danima.to su dani kad nista ne radim i nista mi se ne radi i mrzim ih jer samo jedva cekam da prodju a oni u principu idu jedan za drugim........sta ces...

Kad imam taj tezak dan,jednostavno volim da ceo dan ,ne bas ceo dan al eto od 1 do 7 predvece prespavam pa onda posle odem napolje!!!dobro je,danas mi nije bio takav dan bas je bio blejicaa!!

Kad imam taj tezak dan,jednostavno volim da ceo dan ,ne bas ceo dan al eto od 1 do 7 predvece prespavam pa onda posle odem napolje!!!dobro je,danas mi nije bio takav dan bas je bio blejicaa!!

Ajd mi molim te objasni kakav je to dan ''blejica'' ?! :confused:

Uf! tezak dan... zavisi po chemu tezak... obicno sve istrpim bez zaljenja, a onda kad padne mrak zavuchem se u svoju sobu, lezim i slusham neke balade ili nadravim kupku i u kupatilu provedem po 1-2 sata. Odmaram...

Back