Težak dan!

Juce sam na nogama od sedam ujutru, s'tim da sam lose spavala (budila se sto puta usred noci itd.). Isla sam u skolu, odmah posle skole u grad gde sam pet sati trazila cizmice! A onda sam isla na ludu zurku, gde sam se ubila od igranja, i vratila se oko 2 sata. A plus na sve to sam raskinula sa deckom, koji mi se jos uvek malko svidja i dobila keca u skoli! Kako se oporavljate od takvih dana?

Od kada je počela škola, prosto ne znam gde sam i šta radim. Ne znam ni kako da se oporavim, samo pokušavam da se uklopim u taj tempo. Isto i tebi preporučujem. :neutral:

hahaha obori me ovaj post od plavushice....aaaaa xD
inache shto neko reche ako je to tezhak dan onda svaka chast :confused:
inache od zapravo teshkih dana se ne oporavljam....samo vreme lechi to :p

Meni je npr tezak dan kada provedem neko duze vreme u Novom Sadu, odvojena od bliskih prijatelja i porodice... napolju neka kishurina/sneg, ja od 9 ujutro na faxu, vratim se oko 5 u prazan stan, frizider prazan, ja sama... onda okrenem par brojeva telefona, chujem se sa par ljudi-al opet ne mogu dugo da pricham sa njima, ***, sama placam rachun za telefon... kad mi je vishe od svega potreban razgovor sa nekim bliskim, a sve shto imam je prazan stan i ischekivanje vikenda i Beograda. Uglavnom je to dan kad mi se nakupi umor&nervoza od prethodnih dana, pa sam sva nikakva... Mislim, ne radim ja nishta teshko, nego mi jednostavno takvi dani teshko padaju...
... i plus sad imam muza koji zivi u Crnoj Gori, sa kojim se vidjam jednom mesechno, a vishe od svega mi je potreban razgovor sa njim, njegov zagrljaj, itd...
E kad mi se tako nakupi, ja se isplachem. I onda legnem da spavam. Ili proshetam.

Awwww...:cmok:

Znam kako ti je..Tako sam se ja osecala kad sam se doselila..Doduse nisam bila sama al' sam se tako osecala,..A to je bilo dovoljno.Proci ce,ne brini...Znam,beskoristan ''savet'' ali ces videti....Samo treba necim da se okupiras...Pokusaj na nesto da krenes neki ples,ili neki hobi sto ti se dopada..Skrenuce ti misli,makar i na malo,a distrakcija uvek pomaze..Morash vuci sebe,ne daj da padnes u neku melanholiju,da ostanes dugo sama......Be warry of those who think too much. They blind themselfes..Cudno mi je da se iz Beograda dolazi u NS kad je obicno obrnuto...A za muza...Jel' postoji makar neki nacin da odes do njega,ili on do tebe..? u svakom slucaju shavti ovo kao neki veliki tezak test..Prva godina je najgora,ostalo pada lakse..Samo treba da se borish protiv sebe same,te zelje da klonesh..Ne mozes suzbiti ono sto osecas al' mozes da umanjis...

Poslednja izmena:
Znam kako ti je..Tako sam se ja osecala kad sam se doselila..Doduse nisam bila sama al' sam se tako osecala,..A to je bilo dovoljno.Proci ce,ne brini...Znam,beskoristan ''savet'' ali ces videti....Samo treba necim da se okupiras...Pokusaj na nesto da krenes neki ples,ili neki hobi sto ti se dopada..Skrenuce ti misli,makar i na malo,a distrakcija uvek pomaze..Morash vuci sebe,ne daj da padnes u neku melanholiju,da ostanes dugo sama......Be warry of those who think too much. They blind themselfes..Cudno mi je da se iz Beograda dolazi u NS kad je obicno obrnuto...A za muza...Jel' postoji makar neki nacin da odes do njega,ili on do tebe..? u svakom slucaju shavti ovo kao neki veliki tezak test..Prva godina je najgora,ostalo pada lakse..Samo treba da se borish protiv sebe same,te zelje da klonesh..Ne mozes suzbiti ono sto osecas al' mozes da umanjis...
Ma ovo mi je evo vec druga godina ovde, naravno vremenom sam se navikla, sve manje je tih dana, imam super drushtvo, dosta vremena provodim na faxu, trudim se da u slobodno vreme ili spavam ili neshto radim- bazen, shetam, trchim, chitam...
Odluchila sam se na ovo zbog faxa koji mi se tad svideo&samostalnog zivota. I da mogu opet da biram, izabrala bih isto, i to mi je jako bitno- nisam se pokajala...

Trudimo se dechko i ja shto cheshce da se vidjamo, bar jednom u mesec- mesec i po, i za sad nam ide :)

Najtezi dan mi je bio kada sam ucila celu noc,nisam imala vremena da spavam pa sam se spremala sam da odem sa drugom na fax,usput sam kupila fast food....posle faxa trcim u stan da se spakujem jer mi je javio jedan prijatelj da me ceka na aerodromu.Tad smo trebali da idemo za Srbiju! Dok sam se spakovala,ovo ono,istusirala na brzaka bilo je skoro devet uvece.sama sam vukla kofere do parkinga i onako teske stavila ih u gepek! Boston je inace ogroman grad (jedva se snalazim:mrgreen:)....bukvalno sam letela kolima koliko sam brzo vozila...trebalo mi je mnoogo vremena da stignem do aerodroma.....pocelo je neko nevreme,kisa... guzva...onda se setih da nisam ponela poklone za ove moje...pa sam se vracala...i tu sam izgubila negde oko sat ipo...a let je trebao da bude u 23:00h. dok sam stgla ,prijatelj mi je rekao da smo propustili avion,da je poleteo pre desetak minuta:aaa:!!Sto je najgore bila sam umorna,a odozgo on mi je jos blebetao:blabla: da sledeci avion ide za Francusku...e tad sam poludela jer nije bila direktna linija,vec je morao da slece na nekoliko mesta!Sto je jos gore nismo mogli da se vratimo u stan jer je bilo nevreme...a avion je trebao da dodje za oko sat vremena,ali je kasnio zbog nevremena oko dva sata,poludela sam onako neispavana i umorna!:otkacio:Kad smo konacno stigli u Francusku i nasli smestaj,taj moj prijatelj koji je inace poslovan covek rekao mi je da odmorim ovu noc da sutra popodne imamo let:worth:!!Samo sto sam se istusirala bilo je negde oko jedan nocu dolazi on,sa pricom da avion za Srbiju polece za manje od sat vremena:eek:!Ma to je bila ludnica i na kraju smo stigli u Srbiju:vatromet:....ovako nesto ne bih pozelela nikome...mislim da sam ovde najgora :sad2:

koliko ja znam, u pitanju je chista biologija, razlog zashto su zhene loshiji vozachi jeste to shto je zhenski mozak prevashodno orijentisan ka komunikaciji sa ljudima i razgovoru, dok je mushki mozak dosta bolji u snalazhenju u prostoru (jedan od razloga zashto zhenski fudbal nikad nece biti kvalitetan kao mushki :lol:) i vizuelnom pamcenju

Ukakiću se sigurno, to ne sumnjam.
Ko god da mi je pričao da ga je vozila neka ženska persona - ukakio se. Od straha.
Vidiš, fora je oboriti rekord u potrebnom vremenu da se stigne od tačke A do tačke B, a da tvoji saputnici to ne osete. ;) Ključ je u prijatnoj vožnji, a ne da razmazuješ saputnike po staklima.

Meni je najtezi dan onaj u kome se nista posebno ne desava...tj. kada ga monotonost potpuno unisti :(
I tako, posle teskog (dosadnog) dana, najcesce upregnem kreativnost i sama napravim neku akciju...
A ovo sto pominjete: jurnjava, ispale, raskidi... pa koja vam je onda svrha zivota?? Dan i treba da bude ispunjen svakakvim situacijama. Na kraju takvog dana treba da zalegnete u topao krevet, otvorite sampanjac, smejete se dogodovstinama i pozelite da sutra bude duplo zesce ;) !!!

Meni je najtezi dan onaj u kome se nista posebno ne desava...tj. kada ga monotonost potpuno unisti :(
I tako, posle teskog (dosadnog) dana, najcesce upregnem kreativnost i sama napravim neku akciju...
A ovo sto pominjete: jurnjava, ispale, raskidi... pa koja vam je onda svrha zivota?? Dan i treba da bude ispunjen svakakvim situacijama. Na kraju takvog dana treba da zalegnete u topao krevet, otvorite sampanjac, smejete se dogodovstinama i pozelite da sutra bude duplo zesce ;) !!!

Kejti, ja mislim da je svrha mog postovanja na ovom forumu nepostojeca, delimo 100% isto misljenje! Po vise od jednog aspekta...

Juce sam na nogama od sedam ujutru, s'tim da sam lose spavala (budila se sto puta usred noci itd.). Isla sam u skolu, odmah posle skole u grad gde sam pet sati trazila cizmice! A onda sam isla na ludu zurku, gde sam se ubila od igranja, i vratila se oko 2 sata. A plus na sve to sam raskinula sa deckom, koji mi se jos uvek malko svidja i dobila keca u skoli! Kako se oporavljate od takvih dana?

jaooo potpuno te razumem...i ja sam skoro raskinula sa deckom....bas bedak...bas hejtujem takve situacije:thumbdown:....pa sta znam....prvo se naspavaj...ja par puta tako kad sam imala takav dan jedva se odgegam u skolu ali kad se vratim legnem da spavam i ubijem se od spavanja...i posle ti je sve ok...onda bleji sa drustvom da zaboravis bivseg....i tako....

Meni je danss bio jaaako tezak dan!!!Nista nisam tesko radili,niti sam ucila ali sam se smorla,tuga vlada mojimtelom i umom,placem ceo dan!!!bas je tezak dan!!sad cu izadjem napolje idemo malo da se blamiramo pa ce biti bolje!

Back