Teutonski vitezi

Royal, kako te nije sramota da mene optuzujez za duple nikove? Ja nikad nisam bio dvolican, niti toliko sitan. Barem znas da sve sto mislim to i kazem, bez uvijanja.

"Mi" se ne sluzimo nikakvim lazima, niti trikovima. Osnovna logika je sasvim dovoljna za rusenje vasih imaginarnih konstrukcija o reposima.

Sta je s tobom, popustas, a ?

Xad te lepo pitao, spominjuci i moje pitanje. A ti si odlepeo, i mene optuzio za dvojni nik. Nazvao nas lazovima. Nabedjujes coveka da su stariji po postovima clanovi samo zlo i da ce ga pojesti zivog. Zaista, pucas, brate....

Sal
Osnovna logika je sasvim dovoljna za rusenje vasih imaginarnih konstrukcija o reposima.

Ako je moguce da u svojim visokointelignetnim refleksijama ne upotrebljavas rec "logika". Logika je oblast filozofije koja se bavi nacinom funkcionisanja ljudskog uma ili principima samog misljenja a ti o tome nemas pojma vec logikom nazivas tvoje uboge stavove o temama. Kazi lepo da se neke teorije ne slazu sa tvojim znanjima i tvojim mogucnostima zakljucivanja o istoj a ne sa logikom . Hvala !

Sto se tice teme uopste je cudna bila ta kombinacija monaha i viteza i vreme kada se za svaku misao koja nije u skladu sa hricanstvom spaljivalo na lomaci i vodili najkrvaviji ratovi. Veliki je napredak u ljudskom misljenju sto je hricanstvo oslobodjeno takve nedodirljivosti i gde za razliku od Islama svako moze praviti karikaturu sa njegovim svetinjama i po volji mu prici ne na nacin crkvene dogme niti na nacin ratovanja za njegova sveta mesta, vec na nacin razotkrivanja davno zaboravljenih misterija i simbola .

Poslednja izmena:
Jel ti to mene nazivas glupim, da ja ne znam zakljucivati, da nemam dovoljno znanja?

glumis advokata brata Royala?

U pravu si. Nemam dovoljno znanja iz vasih budalastina reptila. Niti me zanimaju, niti ikog normalnog zanimaju.
I rekao sam ti jednom vec, Ozimoncicu..ne pravi se meni pametan, jer ne znas nista o meni..
A ja o tebi sasvim dovoljno. Cim verujes u reptilijance....

vi ste svi zreli za politicki forum,sto se smarate toliko,meni je lepo da citam svacije ideje i teorije ali prepucavanje ja sam pametniji od tebe , ja znam ti neznas , nema smisla na ovom forum

opusteno zatvorice opet temu

Oke, onda kontam to....Ali ako se toliko trude da to sakriju (ajde zanemaricemo kako vi znate to sto znate, tj odakle su vazi izvori to tako pouzdano saznali) zasto ne uklone vas koji pricate toliko o tome ?
Vrlo jednostavno. Ti si sam dao ogovor na to pitanje, evo pogledaj:
To da imamo šljam za finansijsku elitu sveta, koja pravi ratove, ima svoje agente na obe strane anglo-islamskog sukoba je opste poznato.....e sad, da nisu ljudskog porekla, e to mi je teze da svarim :roll:
Klasican nacin razmisljanja na planeti zemlji. Masovni mediji i konvencionalna nauka, su sjajno obavili svoj posao.

Ozimoncicu..ne pravi se meni pametan, jer ne znas nista o meni..
A ja o tebi sasvim dovoljno. Cim verujes u reptilijance....
Haha eto to su njihove tehnike. To je Salova logika: Diskvalifikuj neciju licnost, zato sto nemas argumente protiv njegove teze. Znaci ako neko nesto kaze, Sal ce uvek da se odbrani recenicom: Cim si Pravoslavac, ili Cim zivis van grada, ili Cim verujes da ce padati kisa veceras itd itd.

Ja nikad nisam bio dvolican, niti toliko sitan.
Veruj mi da ovde ima nekolicina forumasa koji se nece sloziti sa tobom, i to svako iz iskustva.

Ovo za starije forumase to nije moja recenica vec citat objektivnog forumasa. Posto nisam dvolican kao ti, pa da izvlacim iz konteksta ja uvek dam ceo post u originalu pa svi mogu da vide: http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=9886086#post9886086

Poslednja izmena:
Royalcicu brate...tvoja jedina stvar na kojoj ti zavidim je ta kako majstorski izvlacis reci iz konteksta, gubis enormno mnogo vremena da svaku recenicu izdvojis iz celokupnog posta kvareci time sustinu, podvlacis je i citiras onako kako tebi odgovara.
Jel ti znas, brate, da time vredjas ljude?
Izvlacis im reci, izvrces ih ruglu? Ne mislim na mene, kod mene to ne pali, znas i sam.

I da, sluzis se i lazima. Stavio si mi reci u usta koje nikad nisam rekao. Sram te bilo, reptilcino jedna reptilska.. :)
I takodje me jos optuzujes da imam dvostruki nik, a nisi nasao shodno da povuces svoju izjavu?

I ti mi neki Royal? Cega li si ti Royal, da mi je znati....ah da...ti si royal nindza kornjaci, jos jedne podvrste reptilijanaca-wally gatora.. :):)

Back