Pih, pa kao da je nemaš![]()
Reci bar šta je u pitanju, na kom je mestu?
Na ruci. Tribalni zmaj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pih, pa kao da je nemaš![]()
Reci bar šta je u pitanju, na kom je mestu?
A tvoj stav o tome? I kada bi imao šta bi to bilo?
Nesto nisam lud za tetovazama i ne volim ih previse.
Nesto malo i diskretno moze biti lepo.
Diskretno![]()
Najbolje je na mestima koja se mogu pokriti, jer uvek se moze naci poslodavac kome tetovaza moze da zasmeta.
Ni moja nije velika, ček da iskopam sliku..
aham evo jedva se vidi
Pogledajte prilog 269407
Nisam ni htela da bode oči, ali obično kažu ko se jednom istetovira ponovo će..
i ja sam rekao samo jednu, pa sam jos jednu, pa nakraju imam 4, planiram sledeceg meseca jos jednu, u planu mi je do kraja godine jos 3-4..
Pogledajte prilog 269445
nemam pojedinacno tetovaze pa ovu sliku, na levom ramenu crvena ruza u talasima, a sa unutrasnje strane ramena ruske zvezde
fino uradjena nije izbledela cini se..ok lepa tetovaza na zenama ,muskarci nemaju ukusa i njome se kyrce..nisam imao zelju da se tetoviramOvde možete postovati fotkice vaših tetovaža ili one koje biste voleli da uradite. Uz sliku možete napisati i koje je njihovo značenje..
Zanima me i vaše mišljenje o tetoviranju i kada i zašto ste se odlučili za odredjeni tattoo?
Pogledajte prilog 269404
Moja prva i jedina tetovaža, uradjena 2008 godine. Na slici je pegaz/jednorog i nikada se nisam pokajala zbog iste..
A da vidimo vas...
fino uradjena nije izbledela cini se..ok lepa tetovaza na zenama ,muskarci nemaju ukusa i njome se kyrce..nisam imao zelju da se tetoviram
ma nije dosta o tebi daj neku s plaze da vimo kako izgleda na preplanulom telu![]()