Tetovaze

Nekada su se tetovirali isključivo kriminalci i to oni gluplji . Bila je to neka zatvorska moda . Policiji je ta moda odgovarala
jer su kriminalce prepoznavali baš po tetovažama .
Sjećam se jednoga kojem je bio nadimak Džomba . Na ruci mu je bila tetovaža Đomba . Glup i nepismen on a glup
i nepismen i taj koji ga je tetovirao .

Nemam, jednostavno ne volim. Deluje mi kao neko pomodarstvo, a ja i moda ne idemo jedno uz drugo, mada ko voli, neka mu. Nesto me i ne privlace previse, jer nisam u tom fazonu, mada nekome nesto malo moze da izgleda lepo.
Zanimljivo je da je bilo istrazivanje nad muskarcima, i da muskarci cesce prilaze istetoviranim devojkama jer veruju da su spremnije za neobavezan seks sa njima.

Istrazivanje je pokazalo da su tetovirane devojke slobodnijeg duha, stoga mozda i nekom eksperimentisanju sa neobaveznim varijantama, ali ne i promiskutetnije nego one koje nemaju tetovaze.
Ako cemo da sitnicarimo, ove terovirane su imale 0, ne znam koliko posto vise seksualnih partnera, sto je zanemarljiva razlika.

https://www.google.rs/webhp?sourcei...=UTF-8#q=najtetoviraniji čovjek u jugoslaviji

Sjećam se nekog Pečevskog iz Đakova . On je svojevremeno bio najtetoviranija osoba u Jugoslaviji .
Jednom sam ga vidio uživo i to je stvarno bio odvratan prizor . Na ovom linku što sam priložio
vidim da je odavno umro mada je možda koju godinu bio stariji od mene .
Gotova sam siguran da je bio i narkoman jer je u to vrijeme Đakovo bilo leglo narkomanije .

Poslednja izmena:
Da li su vam tetovaze privlacne?I da li imate neku? (mogu i slike ) a ako nemate sta bi voleli da istetovirate?

Nemam tetovažu, ne dopada mi se žigosanje, kao ni maltretiranje sopstvene kože.
Nemam čak ni tetovirane obrve :lol: a vidim da je to trend tetovaža, ok nije trajna ta japanska metoda, no ipak... samo ne znam koja je poruka konkretno tih tetovaža jer sve liče jedne na druge :lol:( svaka tetovaža pretpostavljam nešto poručuje okolini, tako bar kažu ovi što liče na stripove).
Meni lično kada vidim ljude sa nekim silnim tetovažama svaka kao da znači: jao pogledajte me, molim vas uočite me, jer ne znam kako bih skrenuo nekim drugim načinom pažnju na sebe.

https://www.google.rs/webhp?sourcei...=UTF-8#q=najtetoviraniji čovjek u jugoslaviji

Sjećam se nekog Pečevskog iz Đakova . On je svojevremeno bio najtetoviranija osoba u Jugoslaviji .
Jednom sam ga vidio uživo i to je stvarno bio odvratan prizor . Na ovom linku što sam priložio
vidim da je odavno umro mada je možda koju godinu bio stariji od mene .
Gotova sam siguran da je bio i narkoman jer je u to vrijeme Đakovo bilo leglo narkomanije .

On?

Pogledajte prilog 376434

Da , o tom se liku radi . Ovdje to još izgleda pristojno . U to vreme je bio obrijane
glave a tetovirana mu je bila i cijela lobanja . Bila mu je tetovirana i djevojka a
imala je oko obrva istetovirane dvije zmije . I ovaj lik je u uglovima usana imao istetovirane
zmije mada se to na fotografiji ne vidi dobro . Tetovaže su bile plave boje jer su u to
vrijeme takve jedino i postojale . Otprilike kao da su crtane nalivperom .

Back