Tetovaza...Pirsing...

Volela bih da uradim pirsing na pupku (ok, znam da je to deja vu i nimalo originalno, ali meni je to prepreprelepo). Takodje, volela bih i jednu malu i diskretnu tetovazu, negde sa strane u dnu stomaka (ispod ivice gacica), u dnu ledja (da malo viri iz ultra plitkih farmerki) ili pozadi vrata na sredini, posto imam dugu i gustu kosu. Inace mi se jako svidjaju sapice na guzi ili andjeoska krila na ledjima, ali ne bih to uradila. Obozavam delfine i sledeceg leta cu sigurno uraditi jednu, ali kanom.

Volela bih da uradim pirsing na pupku (ok, znam da je to deja vu i nimalo originalno, ali meni je to prepreprelepo). Takodje, volela bih i jednu malu i diskretnu tetovazu, negde sa strane u dnu stomaka (ispod ivice gacica), u dnu ledja (da malo viri iz ultra plitkih farmerki) ili pozadi vrata na sredini, posto imam dugu i gustu kosu. Inace mi se jako svidjaju sapice na guzi ili andjeoska krila na ledjima, ali ne bih to uradila. Obozavam delfine i sledeceg leta cu sigurno uraditi jednu, ali kanom.

E tako je kod mene, nazire se samo i to kad sam u plitkim farkama.Inace nema sanse da se vidi, sto sam i htela.
Sta te briga, malo sta je danas originalno...tesko da neceg mozes da se setis...valjda su zato i popularne teme tetovaza koje si navela, kao i pirsing na pupku, jer su lepe pa vecina ljudi bira bas to :) Za tebe ce biti originalno i jedinstveno jer je tvoja, na tvom telu, tako da uradi ako zaista zelis i cvrsto si odlucila :) Ako se dvoumis oko bilo cega, sacekaj jos malo...
Moja manikirka ima pirsing na pupku, sad je u 7 mesecu trudnoce :lol: , al ona je visoka i jaka dosta tako da joj se stomak vidi kad se bas zagledas...A pirsing na njoj mi deluje malo smesno ali simpaticno, jer znam kakva je osoba inace tako da joj pristaje i na trudnom stomaku :D

Ja imam pirsing na pupku i tako sam ga zelela mesecima, uopste se nisam pokajala ... Uradila sam ga samo za svoju dusu jer kratke majice nikad ne nosim ... Imam malo zaobljen stomacic pa je meni kad pogledam bas sexy ... Nisam nikom ni rekla, znaju samo drugarice i decko ... Trenutno nosim davdeznjaka na plocici ... Ako jednog dana budem tako zelela i neki drugi pirsing ili tetovazu necu se libiti da uradim ... Licno meni je jako gadno pirsing na bradavicama, intimnim delovima, tetovaza na plecki kod devojaka ili one na ramenu ... I nesto najgadnije je tetovaza u boji, deluje tako jeftino .... i ... Ne dopada mi se!

Ja imam pirsing na pupku i tako sam ga zelela mesecima, uopste se nisam pokajala ... Uradila sam ga samo za svoju dusu jer kratke majice nikad ne nosim ... Imam malo zaobljen stomacic pa je meni kad pogledam bas sexy ... Nisam nikom ni rekla, znaju samo drugarice i decko ... Trenutno nosim davdeznjaka na plocici ... Ako jednog dana budem tako zelela i neki drugi pirsing ili tetovazu necu se libiti da uradim ... Licno meni je jako gadno pirsing na bradavicama, intimnim delovima, tetovaza na plecki kod devojaka ili one na ramenu ... I nesto najgadnije je tetovaza u boji, deluje tako jeftino .... i ... Ne dopada mi se!

Jel to ona chupri-zbog sebe se sredjujem :dontunderstand:........:mrgreen::hahaha:

A dusha ti bas trazila pirsing?:dontunderstand:

:hahaha:

Ajoooj koje foliranje.....:roll:

Ovaaaj, a sto bi uradila na mestu na kom se inace ne vidi pirsing??Pitam jer i moj tatoo nije na vidljivom mestu, cak i neke jako bliske mi drugarice nemaju pojma da ga ima...Zasto li sam tako radila ako nisam zbog sebe??Moj decko, inace apsolutno nije fan tetovaza, cak me i odgovarao od toga.Ako ti ne bi uradio nesto zbog sebe iskljucivo, zasto mislis da niko drugi ne bi???

Jel to ona chupri-zbog sebe se sredjujem :dontunderstand:........:mrgreen::hahaha:

A dusha ti bas trazila pirsing?:dontunderstand:

:hahaha:

Ajoooj koje foliranje.....:roll:

Pa ni ja ne razumem ljude poput tebe, pa sta sad:hahaha::dontunderstand::rtfm::eek:

Ljudi koji se sredjuju zbog drugih ljudi ili rade nesto zbog tudje reakcije imaju ozbiljne komplekse, sva sreca, one bezazlenije, nize vrednosti:lol:

Ako nesto uradis zbog sebe, iskljucivo zbog sebe to utice na tvoju psihu, bolje raspolozenje sto se onda odrazava na fizicki izgled ... Ne treba mi stikle od 12 cm, i sminka u podne da bih bila zadovoljna ... I jedna nevidljiva stvar ima isti efekat na okolinu, cak i bolji .... Ali sta pricam, ti to ne kapiras:lol:;)

Ja sam imala piercing na levoj obrvi (spajk-male crne siljke),ali sam izvadila mindjusu.Sada imam piercing na donjoj usni,dva u usima+po 11 mindjusa na oba uha.Obozavam piercinge,mindjuse,tetovaze...Planiram da uskoro probusim i gornju usnu (mladez),i da vratim mindjusu u obrvu.

Videla sam na jednoj devojci mnogo kul nazovi pirs, to su tri zvezdice ispod oka, a izgledaju kao snalice i jedan deo ide ispod koze, a zvezdica ostaje na povrsini, ne znam kako se to zove, ali mnogo lepo izgleda.

Ja što sam starija sve bih više volela da se tetoviram .... ali mislim da to neću uraditi, pošto je moj prag bola jako nizak.

Što se pirsinga tiče, imam 5 rupica u ušima i razmišljam da uskoro uradim Jupicu u nosu ....

Tetovaže su mi OK .... ali ne volim one koje prekrivaju veliki deo tela .....

Kada bih radila, radila bih neku u boji .... ali ne znam šta ... niti gde ... verovatno na članku leve noge ili možda na ruci ....

Inspirisala me ovakva tema na "Savremeni mushkarac"...Imate li tetovazu, pirsing...Volite li to....Ja cu, mozda, da tetoviram neshto...Ali josh nisam odlucila....Razmishljam o tome...Inace, volim tetovaze...

Tetovaže ne volim nešto preterano jer su trajne i ne bih se sa tim zezala pošto bih izludela da mi posle dosade a ne mogu da ih se rešim. To je super za one koji su sigurni da baš to žele nqa sebi za ceo život ali ja nisam taj tip :D Pirsinge volim, imam bušnu hrskavicu i jezik (i standardno uši ali to ne računam), planiram da radim industrial na drugom uvetu :lol:

Back