Tetovaza...Pirsing...

i sve devojke danas imaju tetovažu na tom delu tela, a svaka misli kako je baš ona posebna...a ono, sve isto, nigde originalnosti:lol::lol::lol:
volim da vidim tetovaže na zgodnom telu, baš volim:aha:

mislis na taj deo iznad gooze? :lol: pa mislim da je taj deo najpogodniji za tetoviranje za one koji nisu posveceni nekom odredjenom nacinu zivota, koji dozvoljava tetovaze bilo gde. i taj deo se vremenom najmanje menja, koliko mi se cini.

meni se npr. jako svidja kako izgleda ona zenska iz la ink, gledala sam par epizoda. ali, ona zivi tako, radi to. moze da se tetovira gde hoce. u jednoj epizodi je uradila jednoj na listu noge pahulje koje padaju i kao nosene su vetrom, super je ispalo.

opet je problem sto se telo sa godinama menja, i naravno promenice se i tetovaza.

da, tu iznad guze: )))
skoro svaka žena danas ima tetovažu na tom mestu:D

a ta je ko pokretni strip junak, meni to mnogo ružno...kad je celo telo istetovirano, raspašće se do 35-te godine garant:mrgreen:
meni onaj Only Beer uopšte nije sinpatičan...al mi brate reko jedan naziv koji koriste tamo po Nemačkama za te što se tetoviraju iznad dupeta, koji ću bogami da pantim...a ima i istine...

...Schlampenstempel...:mrgreen:

i sve devojke danas imaju tetovažu na tom delu tela, a svaka misli kako je baš ona posebna...a ono, sve isto, nigde originalnosti:lol::lol::lol:
volim da vidim tetovaže na zgodnom telu, baš volim:aha:

prvo, nemaju sve devojke, imaju i neke zene :)))) ali i da imaju sve, ne vidim kakve veze ima originalnost sa tetoviranjem....to bi bilo kao kad bi rekla da neko nije originalan jer je probusio usi....vidim da ovde mnogo ljudi, narocito onih koji veze nemaju sa ovom tematikom brkaju razloge zasto se neko tetovira....pogresni razlozi dovode do toga da se mnogi kaju i ne bih preporucivala nikome da je radi...to je nesto sto treba da potekne iz osobe i nikako da bude stvar mode ili iskazivanja.....

prvo, nemaju sve devojke, imaju i neke zene :)))) ali i da imaju sve, ne vidim kakve veze ima originalnost sa tetoviranjem....to bi bilo kao kad bi rekla da neko nije originalan jer je probusio usi....vidim da ovde mnogo ljudi, narocito onih koji veze nemaju sa ovom tematikom brkaju razloge zasto se neko tetovira....pogresni razlozi dovode do toga da se mnogi kaju i ne bih preporucivala nikome da je radi...to je nesto sto treba da potekne iz osobe i nikako da bude stvar mode ili iskazivanja.....

ne neki ljudi, nego ti što se tetoviraju potenciraju kako su zbog toga posebni...jer svakome njegova tetovaža( ili tetovaže) nešto znače:D

ne neki ljudi, nego ti što se tetoviraju potenciraju kako su zbog toga posebni...jer svakome njegova tetovaža( ili tetovaže) nešto znače:D

pa znace nesto.....i postoji za svaku razlog ma koliko banalan bio....i verujem da se mnogi kurce sto je imaju.....:)))....mada, ja sigurno ne mislim da sam zbog toga posebna...to je nesto moje i desava se da ljudi godinama komuniciraju samnom i ne znaju da ih imam.....missim, koga to briga sta ja imam iznad dupeta.....e da, znam koga je briga, onog sto mora da gleda moje golo dupe :)))), mora da gleda istu slikicu svaki dan ....

Back