Tetovaza na devojci

Ја сам преко овог мог на стомаку желела нешто са белим крином. И да прекријем ожиљак и симболика за мене.
Па сам одустала и распитивала се о операцији. Површински ми нико не гарантује да неће бити и горе.
А операција спуштања коже и померања усправног ожиљка у водоравни који прекривају гаћице ми је прекомпликована због чисто естетског ефекта. Ту преспајају и трбушни зид, некад мора и мрежица... Чуда због, сада већ у овим годинама, глупости. Прерасла сам то некако. Навикла на њега. Уосталом, спасао ми је живот. Има неку причу.
Тетоважу бих урадила када бих била сигурна да ће то испасти искључиво како сам ја замислила. Или још боље :lol:

Mislim da nema potrebe da uklanjas bilo šta.
To je detalj a detalji nisu važni, nije čovek jedna crta, ja sam uvek gledala komplet, ako komplet izgleda fino nema razloga da se menja.
Mnogo je to cimanja i ozbiljnih intervencija sa rizikom za jedan oziljak...ja imam em od carskog em od boginja iznad obrva na čelu...iskreno, uopšte ga ne registrujem iako bi trebalo da ga vidim svaki put kada se pogledam...a sta mu pa fali:lol;

Zelela bih da radim tetovazu ali jos nisam sigurna koju i koliko je to pametno. Kad god spomenem da hocu da se tetoviram ljudi mi govore da cu verovatno da dobijem neku 'bolestinu'...da ce to da bude gadno kad postanem starija, da nece hteti da me prime na neka radna mesta zbog toga, da to nije za devojke. Mislim koliko danas ima ljudi istetoviranih od glave do pete i nista im ne fali. Zanima me misljenje drugih pa zato i postavljam ovu temu. Gde je najbolje raditi tetovazu? Kako se krecu cene ako neko zna (ne bih radila veliku tetovazu, ili bih radila manju na prstu, duz palca ili sa donje strane rucnog zgloba).Vasa iskustva? Vase tetovaze? Dobro bi mi dosla i pomoc oko odabira tetovaza ako je neko zainteresovan da pomogne :) hvala unapred
U pravu si u vezi nekih radnih mesta, mada sam ja ostala na svom i nakon tetovaže. A to je bio tradicionalan posao.
Ako planiraš nešto tako malo ili skriveno, ne znam čega se plašiš. Neki se ljudi plaše samog postupka, i razumem, jer neki krvare tokom istog, i bolno im je, Što se mene tiče, tetoviranje mi je uvek izazivalo opuštenost i pospanost. Kad su mi radili leđa, ceo je salon došao da gleda jer sam ja skoro zaspala. Ali znam da mnogo ljudi teže podnosi i pri tom krvari, i mogu da razumem ako je to ono čega se plašiš. Predlažem da probaš nešto malo, recimo slovo ili bar crticu (koju bi posle mogla lako da ignorišeš ako ti se ne svidi), i savetujem ti da to bude nešto u šta si sto posto sigurna. Mnoge su mi se stvari izešavale, ali iskreno gvoreći, ne bih menjala ni jednu svoju tetovažu - svaka ima značenje, za mene, ne za druge. To je moja privatna tajna sa samom sobom, i volim ih sve. Ali, ako nisi sigurna, na tvom bih mestu ostavila vremena da razmislim. Izvini ako je odgovor kasno stigao, i ti se već odlučila, ali poenta je da se radi o tvojoj koži i stvarima kojih ćeš nositi zauvek. To nije laka odluka, ja sam svoju prvu uradila s 40 godina, mada sam je htela po veka.

Mislim da nema potrebe da uklanjas bilo šta.
To je detalj a detalji nisu važni, nije čovek jedna crta, ja sam uvek gledala komplet, ako komplet izgleda fino nema razloga da se menja.
Mnogo je to cimanja i ozbiljnih intervencija sa rizikom za jedan oziljak...ja imam em od carskog em od boginja iznad obrva na čelu...iskreno, uopšte ga ne registrujem iako bi trebalo da ga vidim svaki put kada se pogledam...a sta mu pa fali:lol;
Ма да... Прекомпликовано зарад само визуелног. Јесте он ружан, велик, упадљив али опуштено носим дводелни купаћи и не оптрећујем се. Уосталом, има већу симболику од било које тетоваже :)

Back