a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.622
pa tesko da se neko tetovira na potiljak i ledja da bi se sam gledao.upravo tako... jedino sto nema svako potrebu da bude "primecen u drustvu"!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa tesko da se neko tetovira na potiljak i ledja da bi se sam gledao.upravo tako... jedino sto nema svako potrebu da bude "primecen u drustvu"!
jel me zaebavas ili stvarno ne kapiras?pa tesko da se neko tetovira na potiljak i ledja da bi se sam gledao.
nisi lepo objasnila.samo robijasima dobro stoje,ovi ostali koji nisu robijaši i koji su fini,ne drogiraju se i tako dalje su samo šminkeri,takva je moda danas.jel tako ?Opet ti.
Jesu svi olosi koje JA poznajem.
Ne,svi na svijetu.Kapiras ?
Jel bi se istetovirala za 5 000 000 eura,npr.bubamara ili cvet?Meni su tetovaze,bilo kakve,zaista ruzne.Djeluju mi prljavo estetski,kao da se ta osoba nije kupala nikad.
A tek "duhovni"znacaj mi takodje,kao sto sam rekla, nije nikakav.
Zar moram istetovirati npr.ime djece ili djevojke,momka da bi dokazao da ih volim?
Ako se tog neceg bitnog ne sjecam bez tetovaze,onda to i nije toliko bitno.
Takodje slike kineskih slova kojim se i ne zna znacenje ili kao sto neko pomenu ptica i slicno su mi besmislene.Koji znacaj ima nacrtati orla na tijelu?
Da je tetovaza privremena shvatila bih je kao stvar mode.Danas mi se to svidja,pa hajde da isprobam.Ali citav zivot nesto imati nacrtano na sebi,a ne mozes ga skinuti kad pozelis mi ne dokazuje neku inteligenciju.
Izvinjavam se uvrijedjenim,ali stojim iza svoga misljenja.
Pušku?Imam tetovažu iz vojske na levom ramenu. Nije JNA i rod sva sreća Čp
ko voli da se tetovira to je njegova stvar.gledamo kakav je covek,a ne tetovaze,pirsing...Већина мојих другарица, другова, па и партнера има тетоваже. Неке су ми лепе, неке не. Лично немам неки суд о људима на основу тога. Ако неко има, нека га има, његова ствар.
Сви имамо о нечему.
ali zato ti vidis.npr.zena ima tetovazu na dupetuajd nek mi neko objasni zasto se neki tetoviraju. Kakva je to potreba?
pa dzaba ih turas na intimni mesta ako ti to publika ne vidi.
Ne volim tetovaze.Smatram ih ruznim.
Ne uljepsavaju tijelo nego ga nagrdjuju.
Meni tetovirana koža djeluje prljavo.
Svi ljudi koje poznajem,a koji ih imaju nisu za neki primjer.Obicno su ili neobrazovani ili prosti ili malo opiceni,a nekad i sve to zajedno.
I jos jedna stvar mi nije jasna...Dosadi i ista odjeca na sebi ,a kamoli tetovaza da se nosi cio zivot.Cak i ako ti se u jednom momentu dopada,ko ti garantuje da nece dosaditi.
A tek sto me nerviraju te kao " dubokoumne" poruke koje neko tetovira...a ono sve obicne gluposti.Bas smo svi dubokoumni,nema sta.
Kineska slova kojim ne znamo znacenje,kojekakvi zmajevi,tigrovi...imena.
Kao da bez tetovaze ne znam ko mi je u srcu,pa moram da zapisem.
Posebna kategorija su mi ljudi koji tetoviraju lice.Takvi ne mogu biti normalni,nek prica ko sta hoce.
al ako je tetovaza "svastika" ne treba ni da razmisljas o kakav covek se radi.ko voli da se tetovira to je njegova stvar.gledamo kakav je covek,a ne tetovaze,pirsing...
Pa zbog toga se i rade tetovaže zar ne?Pogotovo me ne zanima da ih zagledam na nekom ko misli da se to gleda i vidi pa ih istice