Tetovaža i plaža

Meni su tetovaze,bilo kakve,zaista ruzne.Djeluju mi prljavo estetski,kao da se ta osoba nije kupala nikad.
A tek "duhovni"znacaj mi takodje,kao sto sam rekla, nije nikakav.
Zar moram istetovirati npr.ime djece ili djevojke,momka da bi dokazao da ih volim?
Ako se tog neceg bitnog ne sjecam bez tetovaze,onda to i nije toliko bitno.
Takodje slike kineskih slova kojim se i ne zna znacenje ili kao sto neko pomenu ptica i slicno su mi besmislene.Koji znacaj ima nacrtati orla na tijelu?
Da je tetovaza privremena shvatila bih je kao stvar mode.Danas mi se to svidja,pa hajde da isprobam.Ali citav zivot nesto imati nacrtano na sebi,a ne mozes ga skinuti kad pozelis mi ne dokazuje neku inteligenciju.
Izvinjavam se uvrijedjenim,ali stojim iza svoga misljenja.
Jel bi se istetovirala za 5 000 000 eura,npr.bubamara ili cvet?

Imam tetovažu iz vojske na levom ramenu. Nije JNA i rod sva sreća Čp
Pušku?

Већина мојих другарица, другова, па и партнера има тетоваже. Неке су ми лепе, неке не. Лично немам неки суд о људима на основу тога. Ако неко има, нека га има, његова ствар.
Сви имамо о нечему.
ko voli da se tetovira to je njegova stvar.gledamo kakav je covek,a ne tetovaze,pirsing...

Ne volim tetovaze.Smatram ih ruznim.
Ne uljepsavaju tijelo nego ga nagrdjuju.
Meni tetovirana koža djeluje prljavo.
Svi ljudi koje poznajem,a koji ih imaju nisu za neki primjer.Obicno su ili neobrazovani ili prosti ili malo opiceni,a nekad i sve to zajedno.
I jos jedna stvar mi nije jasna...Dosadi i ista odjeca na sebi ,a kamoli tetovaza da se nosi cio zivot.Cak i ako ti se u jednom momentu dopada,ko ti garantuje da nece dosaditi.
A tek sto me nerviraju te kao " dubokoumne" poruke koje neko tetovira...a ono sve obicne gluposti.Bas smo svi dubokoumni,nema sta.
Kineska slova kojim ne znamo znacenje,kojekakvi zmajevi,tigrovi...imena.
Kao da bez tetovaze ne znam ko mi je u srcu,pa moram da zapisem.
Posebna kategorija su mi ljudi koji tetoviraju lice.Takvi ne mogu biti normalni,nek prica ko sta hoce.

Deste

Prilozi

• IMG_20210810_135642.jpg
    IMG_20210810_135642.jpg
    98,8 KB · Pregleda: 42
Mislim da nisu problem tu tetovaze na plazama,more mi je ispred nosa,nagledam se svega i svacega.Najaci su mi Bosanci i Srbi koji zive u Njemackoj pa dode cila familija po cili dan toliko glasni da svi gledaju prema njima i svi pricaju Njemacki dok Dica mala ih ne naljute ,,,e onda psuju sto Bogova na nasem jeziku,to je jadno i ruzno a ne tetovaze.Svatko crta i radi po sebi sto hoce,tako i ovi sto se prave da su fini a od finoce ni mrvice nema.Ili kad vam na plazu dođe bakica preko 75 u tangama e to je gore od pivskog trbuha za 90% ....A smece svi ostavljaju za sobom,nitko da pokupi od krokija ili maramice svoje u vrecicu,nego se lipo uredno ostavi.

Back