smeđooka vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 27.789
Neka ti je zivo i zdrvo bebce koje dobiaj tvoj brat ili tovja sestra, ali Moram da ti kazem i ti da budes ziva i zdrava i da to sve izguras.
Hvala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka ti je zivo i zdrvo bebce koje dobiaj tvoj brat ili tovja sestra, ali Moram da ti kazem i ti da budes ziva i zdrava i da to sve izguras.
Šta mislite o tetkama
Da li i koliko često održavate odnose sa njima?
Imam samo jednu tetku, mnogo čudnu, nikad me nije ni zagrlila čini mi se.
Šta mislite o tetkama
Da li i koliko često održavate odnose sa njima?[/Q
Još uvek nisam majka ali osećaj koji ispunjava moj svet jeste taj da imam zadovoljstvo biti tetka.
Resori koji drže tetke:
1. Ko nije imao tetku, ne zna šta je time izgubio;
2. Tetke su jedinstvena bića, svaka je neponovljiva;
3. Tetka nije zamena za majku, ona je njena dopuna;
4. Tetka je živa enciklopedija, od nje se uči o životu;
5. Tetke zažmure pred pravilima ne zato što su neposlušne nego zato što imaju samo svoja;
6. Tetke su najbolji prijatelji dece;
7. „Ljubav izmedju tetke i mene je neopisiva“, reči su jedne devojčice.
Odnose sa tetkama?Šta mislite o tetkama
Da li i koliko često održavate odnose sa njima?
tetke sa tatine strane nemam...msm, imam al ih nije briga za mene
dok ove sa majkine strane obozavam...potrudile su se da odrzimo kontakt uprkos svemu, i hvala im na tome
Nije za dzabe Dusko Radovic rekao: "Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamenljivi dar svakom detinjstvu."mu na tome. Ja sam jako prisna sa jednom mojom tetkom (maminom sestrom) dok sa drugom nisam. Ova prva je ekstra i zaista mi je kroz zivot bila dopuna za moju mamu.... i jos uvek je. Moja rodjena sestra je tetka mojoj deci, i ona je najbolja tetka na svetu, deca je obozavaju
![]()