Tetke

Šta mislite o tetkama
Da li i koliko često održavate odnose sa njima?

Ko nema tetku,ne zna sta je sreca....Ja moju volim najvise.:heart:Jos je i Vodolija,kao i ja.
Vidimo se svake nedelje obavezno.Da svako ima tetku kao ja,bio bi najsrecniji.I sama jedva cekam da budem tetka,sestrinim klincima,jer znam da cu biti kao moja tetka-super tetka.:)

Šta mislite o tetkama
Da li i koliko često održavate odnose sa njima?[/Q

Još uvek nisam majka ali osećaj koji ispunjava moj svet jeste taj da imam zadovoljstvo biti tetka. :manikir:

Resori koji drže tetke:
1. Ko nije imao tetku, ne zna šta je time izgubio;
2. Tetke su jedinstvena bića, svaka je neponovljiva;
3. Tetka nije zamena za majku, ona je njena dopuna;
4. Tetka je živa enciklopedija, od nje se uči o životu;
5. Tetke zažmure pred pravilima ne zato što su neposlušne nego zato što imaju samo svoja;
6. Tetke su najbolji prijatelji dece;
7. „Ljubav izmedju tetke i mene je neopisiva“, reči su jedne devojčice.

Eh ,ja sam imala devet tetaka ,ali prednost dajem maminim sestrama,dve sestre, koje su nažalost preminule u 49 godini.Bile su divne osobe sa veliki srcem.Danas ja ponosna tetka jednog petogodišnjaka i uglavnom služim da pokvarim ,ono što je moja sestra oblikovala.Ona je donekle stroga majka ,ali zato sam ja popustljiva tetka pa još u kombinaciji sa našim roditeljima stvaramo razmaženo derište.

Imam jednu rodjenu tetku...jednom prilikom, kada sam im bila u poseti (imala sam 18 godina) optuzila me je da sam joj ukrala novcanik...ne odrzavam nikakve kontakte sa njom...zivi u Italiji...
Imam dosta tetaka, koje su tetke u stvari mojoj majci...njih dozivljavam kao svoje i mnogo se volimo...

Šta mislite o tetkama
Da li i koliko često održavate odnose sa njima?
Odnose sa tetkama?
Pa može i tetka, mada klince uvek pitam da li imaju ujnu.
Kada sam bio mali čudio sam se zašto me stariji pitaju da li imam ujnu, a sada mi (kada ja pitam za ujne) to izgleda baš... onako... slatko, brate...

E, nisam baš ozbiljan, mada je možda neko mogao da protumači da jesam.
Imao sam tetku, očevu sestru i bila mi je draga.
Imam tetku, majčinu sestru, pošto je oduvek živela daleko nismo razvilineki prisniji kontakt.

Mojoj Tanji (mlađoj ćeri) tetka (moja sestra) je uzor i heroj u svakom smislu te reči. Kada je bila manja i svađala se sa decom govorila bi: "Videćeš ti kada dođe moja tetka!".

Nije za dzabe Dusko Radovic rekao: "Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamenljivi dar svakom detinjstvu." :hvala: mu na tome. Ja sam jako prisna sa jednom mojom tetkom (maminom sestrom) dok sa drugom nisam. Ova prva je ekstra i zaista mi je kroz zivot bila dopuna za moju mamu.... i jos uvek je. Moja rodjena sestra je tetka mojoj deci, i ona je najbolja tetka na svetu, deca je obozavaju :super:

Nije za dzabe Dusko Radovic rekao: "Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamenljivi dar svakom detinjstvu." :hvala: mu na tome. Ja sam jako prisna sa jednom mojom tetkom (maminom sestrom) dok sa drugom nisam. Ova prva je ekstra i zaista mi je kroz zivot bila dopuna za moju mamu.... i jos uvek je. Moja rodjena sestra je tetka mojoj deci, i ona je najbolja tetka na svetu, deca je obozavaju :super:

Pretekla si me:D
Imam dvije tetke sa tatine strane, jaako ih volim, jedna je starija od mojih roditelja i sa njom imam jako nijezan odnos, u smislu da me dozivljava kao jedno od svoje djece i s obzirom na to postavlja se zastitnicki. Druga je samo 11 god starija od mene i sa njom imam prisan ali vise drugarski odnos, sa njom sa pocela izlaziti,...
Mama nema sestara ali zato sa njene strane imam 3 ujaka :D
Moja cerkica ima dvije tetke, moju i mm sestru. Ne zna se koja vise voli Ninu i koju Nina vise voli. Obje su tu da bi je mazile, pazile i razmazile :heart:

Back