Tetka

Poruka
16.002
Malopre sam nazvala bivseg decka. Navodno je na putu. Pozvala sam ga na fiksni i javio se njegov sin. Izgleda da moj bivsi decko i dalje igra igru cutalica. Ne volim to. Kada sam rekla da ja zovem, cula sam cerku mog bivseg decka, koja je pitala, ko trazi mog bivseg decka, a ovaj mali, debeli je rekao: "Tetka Pevacica!" ..samo sam dve godine starija od njega, a on mene zove tetkom.
Kako se osecate kada ste u takvoj situaciji?

Poslednja izmena od moderatora:
Jao mali debeli je moj omiljeni lik :D

A coveka moze da uvredi samo ono sto je istina ili bar blisko istini, zar ne?
A nisam nikom tetka jos, ali nadam se bicu jednog lepog dana, kad mi se sestra porodi :)

Malopre sam nazvala bivseg decka. Navodno je na putu. Pozvala sam ga na fiksni i javio se njegov sin. Izgleda da moj bivsi decko i dalje igra igru cutalica. Ne volim to. Kada sam rekla da ja zovem, cula sam cerku mog bivseg decka, koja je pitala, ko trazi mog bivseg decka, a ovaj mali, debeli je rekao: "Tetka Pevacica!" ...samo sam dve godine starija od njega, a on mene zove tetkom.

U čemu se,ustvari,
ogleda tvoj problem?
Ne razumem.
Možda si povređena zbog onog "tetka".....?
Vrlovažno!!!
:zimag:

Poslednja izmena od moderatora:
Malopre sam nazvala bivseg decka. Navodno je na putu. Pozvala sam ga na fiksni i javio se njegov sin. Izgleda da moj bivsi decko i dalje igra igru cutalica. Ne volim to. Kada sam rekla da ja zovem, cula sam cerku mog bivseg decka, koja je pitala, ko trazi mog bivseg decka, a ovaj mali, debeli je rekao: "Tetka Pevacica!" ..samo sam dve godine starija od njega, a on mene zove tetkom.

A u cemu je problem?
Mozda te ne dozivljava kao mamu nego kao "tetu"
Iz postovanja prema tome sto si ili sto si bila(ne pratim epizode) sa njegovim tatom
Pogotovu ako je devojcica mladja
A ti si se uvredilaz:D nemas razloga, uostalom, sto ga zoves ako je bisi?!

A kako te zovu unuci tvog bivseg decka.? :think:

Pa ne znam sta bi rekla, ja sam tetka vec poodavno jer moja sestra ima decu...ne zovu me tetkom vec imenom navikli su tako...mozda zato sto sam kad su se rodili bila jako mlada pa mi to nekako zvucalo matoro...Ebi ga kad neko kaze idem kod tetke nekako ne zamisljam nista drugo nego neku matoru gospodju sa cvikerima pored peci kako strika...bezveze...tetka moze da se kaze i kad je neko ljut...Tad obicno muskarci kazu:Daj bre tetka oladi malo...E onda mislim da je time sve receno...Smatra zenu nekom goropadnicom i nadzak babom pa je u besu tako i nazove...ne znam nije mi zenstveno da mi muskarac kaze tetka pa makar i u sali...

Back