Tetiva

Pre nekih 15 dana sam osetila bol od sake do lakta na levoj ruci i primetila nesto naduveno na sredini ruke tj mesto gde se savija ruka. Taj otok se ne vidi na prvi pogled i nije veliki. Bol nije jaka i ne osecam je stalno, javlja se samo kada naprezem ruku. Mazem hemortombin kremu i konjsku mast, ali me i dalje ne prolazi. Razmisljam da se obratim lekaru za par dana ako me ne prodje. Inace rekreativno se bavim sportom i sumnjam da je tada povredjena ruka. Zanimame jel neko imao slicno iskustvo i jel neko zna sta to tacno moze biti, da li je to tetiva u pitanju i sta mi preporucujete?

I ti :lol: Mene zeza nesto levi triceps poslednjih nedelja :think: Nekakav tup bol oko 15 cm iznad lakta u predelu tricepsa i to samo kad radim bench press :mrgreen: I naravno dizem nesto manje zbog tog cudnog bola...verovatno cu da odem kod doktora i da iskuliram s benchom neko vreme...ima li neko neki bolji predlog? :mrgreen:

P.S. Desna ruka mi je jaca...i nemam nikakve bolove u desnoj :pop:

P.P.S. Benchujem vec duze vreme i nisam imao bolove do skorije, a nisam ni povecao tezinu naglo poslednjih nedelja...

Back