Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.018
Nez zakon ovde, tamo nemozes naslediti ako za zivota ne das saglasnost da i zelis to naslestvo.Код нас су такве ствари ништаве, јер се не може располагати наслеђем које није отворено(оставилац још није умро).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nez zakon ovde, tamo nemozes naslediti ako za zivota ne das saglasnost da i zelis to naslestvo.Код нас су такве ствари ништаве, јер се не може располагати наслеђем које није отворено(оставилац још није умро).
Овде се то мало разликује.Прво мора да умре оставилац, јер су сви правни послови о наслеђу живог човека ништави.Nez zakon ovde, tamo nemozes naslediti ako za zivota ne das saglasnost da i zelis to naslestvo.
Kod nas su Ugovori o nasleđivanju zabranjeni. Testament je jednostrana izjava volje, te ga testator može u svakom trenutku izmeniti.Ja sam morao da potpisem saglasnost o nasledstvu i sa tim atomatski isti steknes prava da ne moze da se izmeni u slucaju da osoba koja je nosioc imovine predomsli, posle je sve otislo kod Notara i zavedeno u sudu,, dok je Notar duzan da te obavesti kad je realizacija u ovom slucaju je zavesten posle smrti osobe koja ti sve poklonila.
Al to je u Evropi, ovde nemam pojma..
Daleko smo iza.. po mnogo cemuKod nas su Ugovori o nasleđivanju zabranjeni. Testament je jednostrana izjava volje, te ga testator može u svakom trenutku izmeniti.
To je neki ugovor, ne testament. Moj je komsija tri puta menjao svojJa sam morao da potpisem saglasnost o nasledstvu i sa tim atomatski isti steknes prava da ne moze da se izmeni u slucaju da osoba koja je nosioc imovine predomsli, posle je sve otislo kod Notara i zavedeno u sudu,, dok je Notar duzan da te obavesti kad je realizacija u ovom slucaju je zavesten posle smrti osobe koja ti sve poklonila.
Al to je u Evropi, ovde nemam pojma..