topmodelsica
Elita
- Poruka
- 20.355
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li ste se upecali na naslov?
ne mogu da verujem kakav dan. nigde nikoga i ko je tu nije tu. uzas.
tema: sta se krije iza suprotnosti, odnosno, zasto muskarci stavljaju zene u avatar, a zene neke tipove ili stvari koje asociraju na muskarca? da li je to svesna/podsvesna zelja da se ostvari kontakt sa istim polom, odnosto prikriven homoseksualizam?
...svuda...Hm....cica u mom avataru drži nožekanju u ruci... Šta li to govori o meni.....Da koljem po kućama?![]()
Hm....cica u mom avataru drži nožekanju u ruci... Šta li to govori o meni.....Da koljem po kućama?![]()
To znaci da te muz izbacio napolje da koljes ostale pilice..8)
Sećam se youtube klipamoj avatar raznosi alat po kucama . Lexa secas li se kucne dostave
Hm....cica u mom avataru drži nožekanju u ruci... Šta li to govori o meni.....Da koljem po kućama?![]()
Oooo.....pa ko je to meni podmetnuo vratić?!!! Dođi, dođi, pilence moje.....![]()
ima i tanji vratic , zgrabi ga za manju glavu i zakolji !
ima i tanji vratic , zgrabi ga za manju glavu i zakolji !
Hm....cica u mom avataru drži nožekanju u ruci...
Sećam se youtube klipayel ta dostava u pitanju?
Nekako mi je OK baba... i sebe savršeno lako mogu da zamislim kao bakicu, ne znam zašto. Ionako ceo život patim od prolaznosti. Može biti da avatari zaista govore nešto o nama, čega ni sami nismo svesni. Ali magare![]()
![]()
Gej populacijo, toliko ste zeleli da vam otvoreno kazem da znam to u vezi sa vasim avatarima?
Pitajte me za ono sto vam je vazno.
priznaj da si djana !
Aha...ma secas li se : raznosimo alat po kucama ! opa kucna dostava ! dobicete bez pdv a to je manje za 18 . tako se moze ostati u minusu ....... secas se ?
Nisam.
djece ti?
Nemam decu.
ne znam ja uglavnom ni ne stavljam ljude a ako stavim ljude onda je to zena i to neka ilustracijada li ste se upecali na naslov?
ne mogu da verujem kakav dan. nigde nikoga i ko je tu nije tu. uzas.
tema: sta se krije iza suprotnosti, odnosno, zasto muskarci stavljaju zene u avatar, a zene neke tipove ili stvari koje asociraju na muskarca? da li je to svesna/podsvesna zelja da se ostvari kontakt sa istim polom, odnosto prikriven homoseksualizam?