test

• Začetnik teme Začetnik teme MYOB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Definitivno to je zelja da se ostane iskren prema sebi, veran sebi i tome da se predstave u onome polu kako se osecaju. To je otkriven homoseksualizam, otvoren homoseksualizam.

da li ste se upecali na naslov?
ne mogu da verujem kakav dan. nigde nikoga i ko je tu nije tu. uzas.
tema: sta se krije iza suprotnosti, odnosno, zasto muskarci stavljaju zene u avatar, a zene neke tipove ili stvari koje asociraju na muskarca? da li je to svesna/podsvesna zelja da se ostvari kontakt sa istim polom, odnosto prikriven homoseksualizam?

Hm....cica u mom avataru drži nožekanju u ruci... Šta li to govori o meni.....Da koljem po kućama?:roll:

moj avatar raznosi alat po kucama . Lexa secas li se kucne dostave
Sećam se youtube klipa :lol: yel ta dostava u pitanju?

Nekako mi je OK baba... i sebe savršeno lako mogu da zamislim kao bakicu, ne znam zašto. Ionako ceo život patim od prolaznosti. Može biti da avatari zaista govore nešto o nama, čega ni sami nismo svesni. Ali magare :p :confused:

Sećam se youtube klipa :lol: yel ta dostava u pitanju?

Nekako mi je OK baba... i sebe savršeno lako mogu da zamislim kao bakicu, ne znam zašto. Ionako ceo život patim od prolaznosti. Može biti da avatari zaista govore nešto o nama, čega ni sami nismo svesni. Ali magare :p :confused:

ma secas li se : raznosimo alat po kucama ! opa kucna dostava ! dobicete bez pdv a to je manje za 18 . tako se moze ostati u minusu ....... secas se ?

da li ste se upecali na naslov?
ne mogu da verujem kakav dan. nigde nikoga i ko je tu nije tu. uzas.
tema: sta se krije iza suprotnosti, odnosno, zasto muskarci stavljaju zene u avatar, a zene neke tipove ili stvari koje asociraju na muskarca? da li je to svesna/podsvesna zelja da se ostvari kontakt sa istim polom, odnosto prikriven homoseksualizam?
ne znam ja uglavnom ni ne stavljam ljude a ako stavim ljude onda je to zena i to neka ilustracija
nerivra me kad ocu da menjam avatar a ne znam sta da stavim :neutral:

Back