Test vernosti

U bilo kojim godinama ljudi nisu normalni kada su zaljubljeni
i treba stvarno imati zivce ko konopce dok taj period ne prodje.

- - - - - - - - - -

Poenta je da onaj ko pravi takve testove,
zaista vredi toliko da se zrtvujes, makar bio zaljubljen,
ali je cesto slucaj i dobra stvar sto sve pukne na vreme.

Da li ste nekad u vezi doživeli da vam partner podmetne druga ili drugaricu da testira vašu vernost?
I šta se desilo nakon toga?

Evo mogu da zamislim tu situaciju, da mi eventualna partnerka podmetne neku drugaricu, i cenim da bi to podmetanje završilo opaljivanjem drugarice, nisam ja neki dasa, niti svaštojeb, ali takav penal teško promašujem, ono kad sam u fazi da mi se prijebe, a neka se već podmeće... A one posle neka sumiraju rezultate testiranja, neka gledaju koliko sam bodova osvojio... Kao u onom nekadašnjem kvizu - uložio bih "kviska" u toj igri... :malav:

Da li ste nekad u vezi doživeli da vam partner podmetne druga ili drugaricu da testira vašu vernost?
obojica bi skupljali svoje stvari u hodu dok bi tražili vrata i prozor da izađu xixixixi

kome inače pada na pamet da priredi svom partneru ovakvo podmetanje, a da je navršio petnaestu godinu života?
valjda sa tim prvim brčićima stiže i malo pameti u čupavu glavu :lol:

pa možda mi se desilo u vrtiću nekad, ali davno je to bilo, pa se i ne sećam..
a ako sad nađem takvog nekog partnera onda ću ozbiljno pomisliti da sa mnom nešto nije u redu kad više ne mogu ni psihopatu da prepoznam..

Istinska vernost ne postoji, partner će te izneveriti u treptaju oka
bez ikakve griže savesti, čak i ako ne saznaš za to, ohladiće se u periodu od par nedelja
ili čak dana. Znam da ovo što pričam možda deluje ne povezano sa pitanjem koje si postavio
ali generalna ideja "vernosti" mi je blesava, Ljudi je očekivaju ali je ne daju zauzvrat, to ne deluje fer ni malo.
Tokom svog života nisam upozanao ni jednu osobu koja me nije napustila nakon nekog perioda. Čak i prijatelji,
ljudi trče za svojim ambicijama i gaze preko svega.

Verujem da si imao ovakvo iskustvo.
Ne verujem da je apsolutna vernost nemoguća, jer ima primera za to. Ukoliko gledam sebe, mogu da kažem da ja ne osećam privlačnost druge usobe ukoliko imam partnera.
A pogrešne ambicije dovode do prevare. Tu se slažem. Tu se vara i rodbina i prijatelji, ne samo partner.
Isrkrene veze mogu da se okončaju, ali ne prevarom, već dostojanstvenim razlazom.

bez ikakve griže savesti, čak i ako ne saznaš za to, ohladiće se u periodu od par nedelja
ili čak dana. Znam da ovo što pričam možda deluje ne povezano sa pitanjem koje si postavio
ali generalna ideja "vernosti" mi je blesava, Ljudi je očekivaju ali je ne daju zauzvrat, to ne deluje fer ni malo.
Tokom svog života nisam upozanao ni jednu osobu koja me nije napustila nakon nekog perioda. Čak i prijatelji,

Moze da bude al ne mora da znaci.
Da dam videla post pre jedno par meseci mozda bih potvrdila ovo,ljudi nece da budu prevareni,ali varaju bez problema
Ali da ima izuzetaka,ima...u nekoj bezveze vezi vernost nije cesta pojava,u ljubavi...vernost mora da postoji...ne nesto na silu da ce sad neko da te lincuje ako prevaris,ali kad volis nemas potrebu da varas,ni ne pomisljas na to...i kad vidis lepseg i zgodnijeg od tvog partnera/partnerke...isto ti je
Tako da ovo sto si rekao je generalizacija,ima istine,ali daleko od toga da je to uvek tako
A to i nije tema

e tako

10000% je tako....zato se ne treba ložiti....mirne i hladne glave svojim putem...kada ne radiš onako kako drugi hoce polako se svi raziđu...seljačka posla...

- - - - - - - - - -

Ne treba se ložiti na vernost jer to skoro i ne postoji...ko to očekuje zamara se...trudis se da ne čačkaš druge i lepo živiš,ali i ne das ni na sebe...

Back