Test vernosti

Nesto slicno jeste bilo,i zavrsilo se lose.Po nju.
Uvalila mi koleginicu da je vozim do drugog grada,navodno nesto hitno,a znali su da ce ova da noci tamo.Poludeo sto gubim skoro dva dana na budalu,na sve pokusaje da navede pricu ili radnju sam ostao miran,naravno (nije da je lose izgledala,nego nisam hteo nista sa njom,na sve je bila polupijana).
Da bi mi ova rekla posle par dana na rodjendanu njene drugarice da je namerno zamolila mene,zato sto tu svi znaju da kad popije naskace na muskarce.Jos prede zadovoljno,kao sva srecna sto nisam nista uradio.
Bila je napusena pred svojim drustvom,i nikad vise ni rec nisam progovorio sa njom.
Da,nismo imali po 15 god,nego oboje zreli ljudi...

Достојевски је једном рекао: ''У истински заљубљеном срцу, или љубомора убије љубав, или љубав убије љубомору.''

То је одлична теза и суштински даје одговор на саму ову тему. Чим се осети токсичност у вези, исту треба окончати. Патња је ту обострана.

naravno da sam bio istestiran od strane zene i to sa mladjom napupelom svastikom tipa megan fox , koja se jos i bila primila na mene... polozio sam , kako- pa izgoreo sam.

koj reč ?

- - - - - - - - - -

eto sad ste me bacili u razmišljanje šta li vi to forumaši radite kad provalite da vas partner(ka) proverava na goreopisani način i malo mi neprijatno

Back