lapsi
Domaćin
- Poruka
- 4.584
Volim samu sebe. Nije mi bitno da li me neko voli ili ne. Neki ljudi me vole, neki ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da si odrasla bez ljubavi svoje majke sada bi previse opterecena bila time da te neko voliVolim samu sebe. Nije mi bitno da li me neko voli ili ne. Neki ljudi me vole, neki ne.
Ja sam ti generacija koju majke nisu imale vremena da maze. Rijeto su nas i ljubile. Provedu 8 sati na poslu, dok skuvaju ručak, pospreme kuću nije im do poljubaca. Zato smo ,,čvrsta,, generacija!Da si odrasla bez ljubavi svoje majke sada bi previse opterecena bila time da te neko voli
Koje si godisteJa sam ti generacija koju majke nisu imale vremena da maze. Rijeto su nas i ljubile. Provedu 8 sati na poslu, dok skuvaju ručak, pospreme kuću nije im do poljubaca. Zato smo ,,čvrsta,, generacija!
Ostavlja posledice, itekako.Da si odrasla bez ljubavi svoje majke sada bi previse opterecena bila time da te neko voli
Previse ljubavi od majke zna sjutra da da osobi da bude samodovoljna sebiOstavlja posledice, itekako.
Pogotovo povezanost s majkom.
Ne postoji “previse ljubavi” .Previse ljubavi od majke zna sjutra da da osobi da bude samodovoljna sebi