Test agresivnosti vozača

NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
76
BODOVA

RATNA ZONA PONAŠANJA

Znaci 2 palice sa sobom uvek a kada drugar vozi lavlja sapa u delovima i tako se vozimo. Ko pravi sranja mi ga opametimo malo. Salim se ali stvarno nosomo ove stvari sa sobom.
Ima dosta ljudi koji nisu mrdnuli iz svog naselja i kada upadnu u neku guzvu izgube se"ko tele u ektar detaline". Da ne pricam za ove novopecene vozace.................. Sta reci Ima ih razni!

• Podržavam
Reactions: DJM
86, mada ce biti vise kad opremim djuntu u MAD-MAX stilu..., (obavezan suvozac u mitraljeskom gnezdu)...,za Podgoricane je to jedino resenje... Njihove auto-skole su malo jace od kisele vode... Od nedavno imaju i treci kruzni tok. Stao lik pre neki dan usred kruznjaka da me pusti da prodjem jer mu dolazim sa desne strane! Ispsova me kreten kad sam stao da prodje...
Od tada vozim sa nozem u zubima, znoje mi se dlanovi i suze mi oci...
E da ! A imaju i bitno crveno svetlo i malo manje bitno crveno svetlo a u migavcima cuvaju rezervne sijalice...
Savet: dva vinjaka, jedan deprozepam, dva vinjaka, jedan deprozepam... i sto vise tecnosti. Znaci pijes-pisas-pijes-pisas...:mafijas::mafijas::mafijas:

Poslednja izmena:
7 BODOVA

Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.:andjeo:

2010-03-28172332-1.jpg
\

:)

15
BODOVA

ZONA AGRESIVNOG PONAŠANJA

U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.

Test nije validan pitanja su takva da 93-98% ispitanika bude opasno...Sporo je jedno,Sigurno je nesto drugo...Podjednako je lose kad se spoji neiskustvo i brzina,ali ljudi moraju shvatiti da ima momaka i vrlo retko ali ima i devojaka koje odlicno voze bez obzira na iskustvo...Nego sto se tice testa onaj ko ga je sastavljao nije upucen u onaj deo "OZOBS-a" u kom stoji "Prilagoditi voznju stanju puta i uslovima saobracaja"...Test nije primenjiv na vecem delu asvalta na planeti.... 75

32
BODOVA

U prometu ste ponekad janje, a ponekad tigar. Nemojte vašu frustraciju rješavati napadanjem nedužnih sudionika u prometu. Budite hrabri i kada niste zaštićeni vašim limenim miljenikom i riješite probleme tamo gdje nastaju, sa suradnicima na poslu ili s obitelji.

11
BODOVA

ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA

Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.

~~~~~~~~~~~~~~~

Džaba meni što sam "prihvatljivo agresivna", kad je samo pitanje vremena kad će neko da me izmlati/lupi zato što stanem svaki put kod znaka "Stop" (pa onaj iza mene mora da se zaustavi na 3 sekunde) ili vozim 40km/h kada je takvo ograničenje (ili će makar da me noću oslepe dugim svetlima u znak protesta :lol: ). Ovde ljudi nemaju pojma da voze.... niti imaju svest o nekoj saobraćajnoj kulturi. Znaju samo da vriskaju, delju papučicu za gas, i da leže na sireni, umesto da višak energije utroše na kvalitetniji način :lol: .

32
BODOVA

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

11
BODOVA

ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA

Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.

~~~~~~~~~~~~~~~

Džaba meni što sam "prihvatljivo agresivna", kad je samo pitanje vremena kad će neko da me izmlati/lupi zato što stanem svaki put kod znaka "Stop" (pa onaj iza mene mora da se zaustavi na 3 sekunde) ili vozim 40km/h kada je takvo ograničenje (ili će makar da me noću oslepe dugim svetlima u znak protesta :lol: ). Ovde ljudi nemaju pojma da voze.... niti imaju svest o nekoj saobraćajnoj kulturi. Znaju samo da vriskaju, delju papučicu za gas, i da leže na sireni, umesto da višak energije utroše na kvalitetniji način :lol: .

Pa znaš kako... Ja sam neka ranije bio dosta agresivan u vožnji, ne u smislu da brzo vozim (brzo vozim i sad :mrgreen: ) nego u smislu toga da sam svirao, urlao, psovao... Međutim, vremenom sam sve manje takav, ali se zaista desi da me neko tako iznervira da poludim

Back