ja sam imao 45 bodova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1 bod.

Dali je moguce?![]()
)))Greska, greska!!! nije 1 bod, vec 31 bod. Izvinjavam se!!!

7 BODOVA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.![]()
). Ovde ljudi nemaju pojma da voze.... niti imaju svest o nekoj saobraćajnoj kulturi. Znaju samo da vriskaju, delju papučicu za gas, i da leže na sireni, umesto da višak energije utroše na kvalitetniji način
.

2 boda.
NA TESTU AGRESIVNOSTI OSTVARILI STE
11
BODOVA
ZONA PRIHVATLJIVO AGRESIVNOG PONAŠANJA
Imate taman toliko agresivnosti u vožnji koliko je potrebno za normalno uklapanje u prometne tokove. Nastojte se i dalje tako ponašati i ne dozvolite da vam neki oblici ponašanja koji su do sad bili rijetki postanu navika.
~~~~~~~~~~~~~~~
Džaba meni što sam "prihvatljivo agresivna", kad je samo pitanje vremena kad će neko da me izmlati/lupi zato što stanem svaki put kod znaka "Stop" (pa onaj iza mene mora da se zaustavi na 3 sekunde) ili vozim 40km/h kada je takvo ograničenje (ili će makar da me noću oslepe dugim svetlima u znak protesta). Ovde ljudi nemaju pojma da voze.... niti imaju svest o nekoj saobraćajnoj kulturi. Znaju samo da vriskaju, delju papučicu za gas, i da leže na sireni, umesto da višak energije utroše na kvalitetniji način
.
) nego u smislu toga da sam svirao, urlao, psovao... Međutim, vremenom sam sve manje takav, ali se zaista desi da me neko tako iznervira da poludim