gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Pa tab zavlaci moderatorkama?Е јбг сад како да банујем саму себе.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa tab zavlaci moderatorkama?Е јбг сад како да банујем саму себе.
Ма десте видели да неко сме мени да...мене да банује.Pa tab zavlaci moderatorkama?
![]()
Pa zato je taj lik i tražio da mu se iz firme otpusti žena, postala je iracionalna i on nije mogao da dopre do nje, za razliku od njenog kolege ljubavnika koji je dopirao. Ljubav tako deluje, zanesvešćuje ljude. Stoga je bitna preventiva, recite ne flertu.![]()
Ili savest!E deco moja, tako se počinje, bezazlenim ćaskanjem, pa se to posle pretvori u erupciju strasti. Ipak mislim da je moja inicijativa na mestu, no ako ne postoje uslovi da se primene ti predlozi preostaje mi samo da apelujem na vašu svest.![]()
Nisi žensko, kako znaš?Mada kad u inboks stigne fotka neke pastuvčine teško je ostati pribrana i savesna.![]()
Ako nisam žensko to ne znači da nemam širinu shvatanja, da ne prožimam. Uostalom samo muško zna kakvi su muškarci džukci i na šta su sve spremni da bi se uvalili nekoj.Nisi žensko, kako znaš?
Preko kike do ***ke. Vidis kako se rimuje 1. Delujem
2. Ja sam mator konj
3. Kako da nadjem ako ne pitam?
Mada kad u inboks stigne fotka neke pastuvčine teško je ostati pribrana i savesna.![]()
prevara je treptaj koji osetish kad pogledash mushkarca, zenu , dok tvoj sedi stoji chuchi pored tebe, e sve je to prevara, prvenstveno prema sebi , jer se namece pitanje zashto to osecash, pa onda potrebno preslishavanje, pa ne znash shta da kazesh sebi i objasnish zashto , pa onda cutish i tako ...dok ne dodje do one prevare o kojoj uglavnom misle da je jedina ozbiljna prevarajel prevara ljubljenje i vatanje preko odeće?
ako nije, jel prevara vatanje bez odeće?
ako nije ni to, jel prevara oral?
ako nije ni to onda kapiram da ni jebbanje nije prevara, ali mislim da ipak nije tako..
pitam za drugara i molim vas da budete brzi i efikasni, očekuje ubrzo pametan savet od mene.. pošto je za mene sve prevara, ja nisam najbolja osoba za davanje takvih saveta, pa eto da pitam vas koji nemate želju da odsečete deo tela onome ko vas prevari.. hvala unapred.. :srce: