Tesko da "nastelujem" zvuk

icedemon

Početnik
Poruka
21
Da ne bih otvarao 2 teme evo znaci imam dva problema koja me muce
1-Zasto mi ne radi prednji zvucni prikljucak (ni za mic)
2(mnogo vaznije)- ovo je bas tesko objasniti znaci kada god ubacim Mic ili Sluske/zvucnike u ove dzekove ili kako se vec zovu nece odmah da se cuje nego moram da vrtim kabl dok ne pocnem da cujem isto tako je i za mic
:dash:

Hvala unapred z:)

2(mnogo vaznije)- ovo je bas tesko objasniti znaci kada god ubacim Mic ili Sluske/zvucnike u ove dzekove ili kako se vec zovu nece odmah da se cuje nego moram da vrtim kabl dok ne pocnem da cujem isto tako je i za mic

Za prednje portove treba da podesis u Sound Manager-u,a To drugo,ili ti dzek ne pravi dobar kontakt,ili je do kablica,kao sto ti je rekao moj prethodnik.

Za prednje portove treba da podesis u Sound Manager-u,a To drugo,ili ti dzek ne pravi dobar kontakt,ili je do kablica,kao sto ti je rekao moj prethodnik.

Ако џек не прави контакт, а није на картици него на матичној плочи...како-год требаће ти " нова звучна картица "...:think: ...срећом - нису скупе...:D

Back