KETIV
Zainteresovan član
- Poruka
- 177
KOLIKI KRETENI. SAMO TOLIKO, A JA SAM POTPUNO ZDRAVA OSOBA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije suprotno, zato sto ste svi vi koji to mislite, ako uopste mozete da mislite, vaske
Blize se letovanja.Sta biste pre izabrali:
1.Dosadno letovanje sa svojom porodicom u hotelu, sa unapred osmisljenim dnevnim aktivnostima:
-dorucak
-odlazak na plazu(suncanje po 5 sati da bi vam u rodnom gradu znali da ste isli na more)
-rucak
-odmor
-plaza
-vecera
-odlazak u neki dosadni restoran sa jos glupljom muzikom uz naruceni sokic
-spavanje oko 23h
2.Uzbudljivo putovanje sa drustvom na kampovanju po raznim mestima bez ikakvog reda i obaveza bez ikakve garancije da cete se vratiti u zdravom stanju.
Ako biste nesto trece, predlozite neku soluciju koja bi imala pozitivan uticaj na sve mlade ljude koji ne znaju sta ce od dosade na ovom glupom raspustu.
Vaške?
![]()
Kad bi vi znali sta je sizofrenija. Drustvo je naravno glupo i samo ce gledati kako da potrose sto manje a da drugi vrate prazan novcanik kuci. Meni je sa mojima ove godine super bilo. Upoznali smo super ljude, zdruzili se sa osobljem hotela, na plazu smo isli kad smo hteli /ko nece ne mora da ide/, sedeli po ceo dan u kaficu i bilo je EXTRA. KAKO OVI PRICAJU O RODITELJIMA JA IH NI NA TERASU NE BIH PUSTILA.