Teroristicki dokumentarac (Irak), obavezno skinite

• Začetnik teme Začetnik teme Walsh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mi24:
Ako ti to sto znaci ja Vam se svima ispricavam za zlocine u Jasenovcu, a vi zbog tih zrtava napravite popise ubijenih u Jasenovcu pa da ne morate svaki put podjarivati mrznju s Jasenovcem i uvjek izmisljati nove brojke. Ali ne zaboravite Bleiburg i ubijene Hrvate s kojim ste osvetili Jasenovac i mnoge Jazovke i ine. A sto se tice austrougarske mislim da bi ti mogao malo i prouciti drzavno-pravni status hrvatske u austrougarskoj pa bi onda znao da je hrvatska usla u 1. savez kao kraljevina jednakopravna s ostalima.
A ovo su rijecji casnika u Karlovcu a ne moje:Nakon turskih osvajanja Srbije i Bosne naselise se vlahi u Hrvatske krajeve i Hrvati ih prime jer su krscani ko i vlahi koji bijahu krscani istocnog obreda...
Cudi me kako niste trazili svoje drzave po Njemackoj, americi, australiji pa i tamo vas ima, ali za vas postoji rijesenje. Kad udjete u EU, napokon ce te imati veliku Srbiju!

Srdacan pozdrav
ja ne trazim izvinjene od tebe i ti ne treba da se izvinjavas jer nisi ti ucestvovao, princip kolektivne krivice ne postoji niti moze postojati u bilo kojem drustvo koje iole zeli da bude civilizovano
problem je u zvanicnoj drzavi hrvatskoj (ovde ti ne trba da se prepoznas, osim ako nisi predstavnik iste) a to je konstatno umanjenje broja srpskih, jevrejski i romskih zrtava u jasenovcu koje je direktno suprotno onom sto tvrde jevrejski centar, americka centar i cak arhive vermahta (da ne pominjem srpske izvore) i dok se hrvatska drzava zvanicno ne suoci sa brojkama pitanja jasenovca i stradanja srba u celoj ndh pitanje ce ce uvek vracati
u vezi blajburga, ne znam zasto krivis srbe pa nisu ih cetnici ubili vec partizani uz znanje (po istorijskim podacima) tita, sto znaci hrvat je naredio ubijanje hrvata (mada je medju ubijenim bilo i srba (cetnika) koji su takodje predati od strane britanaca partizanima)
znam ja kakav je status imala hrvatska, veoma autonoman, ali su ipak odluke donosene od strane beca i nisu prihvaceni zato bilo kakvog hrisanstva vec su naseljavi na nacin da budu tampon izemdju austrougarske (tj.hrvatske) i turaka zato se i nazivala krajina, nikakva empatija vec interes, sto je i normalno svi se rukovode interesima

Гледао сам на Viasat Explorer-у мислим репортажу о Садамовом паду 2003 (или тако слично нешто). Оно што ми је привукло пажњу је следеће:
У складиштима и магацинима ирачке војске у Багдаду је нестало 300 000 тона артиљеријске муниције и експлозива пре уласка америчких трупа. Затим су приказали шта терористи/побуњеници/ослободиоци од окупације (све зависи из ког угла се посматра ;)) раде са тим несталим експлозивом и артиљеријском муницијом. Узму неке 3-4 артиљеријске гранате од 155 мм и онда то повежу и ставе у ауто/камионет, одвезу и ...

Амери ако овако настави не могу изгубити никако. Проблем у Ираку је што Курди раде за себе, а Ирачани сунити и шиити се убијају међусобно и подељени су на икс факција. Највише убијају ирачке полицајце и војнике, цивиле ни да спомињем. И како онда да нападају Американце? А Амери и овако боли ... јер су махом у армији плаћеници који су тамо да би после тога добили америчко држављанство - стратегија римског царства и помоћних војника који су после 25 година постајали грађани Рима.

Ал Завахири се огласио:
Al Qaeda's No. 2 says end of West imminent, video shows
http://edition.cnn.com/2007/WORLD/meast/07/04/zawahiri.video/index.html

Back