Teroristički čin u Tuzli

Po Andrićevim pripovedkama nije tu bilo neke vojske, uglavnom je ona dolazila.

Ne bi se reklo da su oni vični ikada bili nekom ratovanju

Bosnje su veliki i zestoki ratnici. To su uvek bili. To ti ukazuje i zadnji rat gde je poginulo preko 23000 srpskih vojnika u Bosni. U proseku je ginulo 18 srpskih vojnika na dan. Uglavnom u bitkama protiv Bosnjaka.

Nisu oni losi kada je ratovanje u pitanju. Imaju vece probleme sa organizovanjem drustva. Nemaju drzavnicki stav i mentalni sklop kao Srbi

Andric je bio jedan spletkaros o varalica. Psihopat. Ne uzimati za ozbiljno njegove upise
:hahaha: Који сте ви лудаци.Претпостављам и да је Меша један психопата и Ћетник?!Кустурица психопата.Фикрет Абдић?Сви муслимани су психопате што не мисле као балилук из Сарајева...

Je li ovo moguće u multietničkoj Tuzli ??
Dođi u Republiku Srpsku pa ćeš vidjeti na vašim svatovima zastave ljiljana,varte,turske i zelena zastava sa polumjesecom i niko pažnju ne obraća.

Ne glupiraj se. Nema gorih od Srba po tom pitanju.

J.ebote pa Srbi za jedan od najvecih sopstvenih praznika idu u muslimansko selo i tamo prete klanjem lokalnim penzionerima i pisaju po dzamiji. Mrznja je stanje duha.

U biti to jedino mogu raditi Bosnjacima jer su oni na dnu lanca ishrane. Od Hrvata, Albanca ili nekih drugih bi popili samo rafale i zagnojili livadu

:hahaha: Који сте ви лудаци.Претпостављам и да је Меша један психопата и Ћетник?!Кустурица психопата.Фикрет Абдић?Сви муслимани су психопате што не мисле као балилук из Сарајева...

Balija te napravio. Ako ne verujes meni pitaju svoju mamu. ;)

Само заборавио си рећи да на тих 18 дође 36 убијених муслимана.Дакле то је катастрофа по ваше ратнике!

Nije 36

Broj poginulih :

VRS 23.000+
ARBIH 36.000+

Srbi su imali bolji pocenti polozaj. JNA je ostavila uporista i orude i oruzje srbima u Bosni. Srbi su imali apsolutnu nadomoc u oruzju. I opet su pretrpili ogromne gubitke. Ti se smesis k'o kreten ali 18 poginulih vojnika na dan s takvim pocentim pozicijama i kapacitetima je vrlo lose. To ti govori i da je druga strana bila efikasna i da se nije radilo o nekim amaterima

Sad nastavi da blejis k'o nedoj.ebana koza

У што смо опасни интернет ратник 1000км далеко.

I vise 000km. A i da si mi prvi komsija ne bi bili u kontaktu jer jednostavno ne pripadamo istom intelektualno-socijalnom sloju drustva. Kuzis?

Vec sam rekao da si lazov i manipulator. A to je vrlo ruzna osobina
Ako sam ja balija ti si trobalija.

Kako tretiras druge, tako ces biti tretiran i ti sam.

Nije 36

Broj poginulih :

VRS 23.000+
ARBIH 36.000+

Srbi su imali bolji pocenti polozaj. JNA je ostavila uporista i orude i oruzje srbima u Bosni. Srbi su imali apsolutnu nadomoc u oruzju. I opet su pretrpili ogromne gubitke. Ti se smesis k'o kreten ali 18 poginulih vojnika na dan s takvim pocentim pozicijama i kapacitetima je vrlo lose. To ti govori i da je druga strana bila efikasna i da se nije radilo o nekim amaterima

Па зато што ви у цивиле рачунате све у Сребреници и Сарајеву.А ви наравно опасно лажете. Ко вас не зна.

Nije 36

Broj poginulih :

VRS 23.000+
ARBIH 36.000+

Realno pricamo bez ustezanja i navijanja bosanski Turci imali sve najnovije uniforme nato standard a o ljudstvu da ne govorimo dve turske brigade na jednu srpsku,tri puta vise ljudi
VRS je imala nikakvu logistiku ni unifiorme ni municije ni hrane sa svime se kuburilo.Dalje Turci su bili bili daleko disciplinovanija vojska dok je kod nas vladao potpuni haos to je bila narodna vosjka vecinom silom mobilisanih seljaka,radnika itd vladao je potpuni haos ,bjezao je ko je god hteo a ostaljali u samo oni najhrabriji i najbolji da se bore
.Evo primjer Donji Vakuf polozaji VRS od Demirovca Kupres do sela Koscani Donji Vakuf drzala je 31 na brojnom stanju je bilo 2000 ljudi ali na liniji nije bilo vise od 800 ljudi jer je pola dezertiralo,kupilo bolovanja,vodilo se da je na liniji a bilo kod kuce i razne veze i seme a na drugoj strani 370 i 307 muslimanska sa najmanje 7-8000 vojnika.I onda ovih 800 jadnika nije moglo da ima smjene i da ide kuci ,pa su mjesece provodili na liniji dok su Turci imali smjene redovne ,turci su bili odmorni a malobrojna srpska vojska je bila izmorena i izcrpljena

Realno mi da smo imali ovakvu logistiku i ovakve uniforme uz moral i disciplinu koju su bosanski Turci imali dje bi nam bio kraj

Poslednja izmena:
Vidi ja ti pricam o stanju na srbobranskom ratistu 31 i 19 VRS vladao je potpuni haos ali iz prica sam skontao da ni na drugim linijama nije bilo bas sjajno
Punac mi je bio u celinackoj brigadi na orasiju imam dosta rodjaka koji su bili u grahovskoj i drvarskoj brigadi na bihacu i kasnije u livanjskom polju svuda je slicno bilo,nema hrane ,nema municije,nema uniformi,nema ljudstva,nema goriva,nema discipline ,nema morala
Kad se samo sjetim krkani nisu mogli obeznjediti ni kanister goriva i autobus da odvede vojsku na liniju kad je bila i ta rijetka smjena.i onda moras iz BL za donji vakuf ici autostopom ,stojis na traznzitu i stopas a svaki sat prodje samo jedno auto
Ratovali su samo oni najbolji i najhrabriji

Nije 36

Broj poginulih :

VRS 23.000+
ARBIH 36.000+

Види га зна како изгледа недој.ебана коза а љуте се кад им неко каже
да су козо.јби.

Realno pricamo bez ustezanja i navijanja bosanski Turci imali sve najnovije uniforme nato standard a o ljudstvu da ne govorimo dve turske brigade na jednu srpsku,tri puta vise ljudi
VRS je imala nikakvu logistiku ni unifiorme ni municije ni hrane sa svime se kuburilo.Dalje Turci su bili bili daleko disciplinovanija vojska dok je kod nas vladao potpuni haos to je bila narodna vosjka vecinom silom mobilisanih seljaka,radnika itd vladao je potpuni haos ,bjezao je ko je god hteo a ostaljali u samo oni najhrabriji i najbolji da se bore
.Evo primjer Donji Vakuf polozaji VRS od Demirovca Kupres do sela Koscani Donji Vakuf drzala je 31 na brojnom stanju je bilo 2000 ljudi ali na liniji nije bilo vise od 800 ljudi jer je pola dezertiralo,kupilo bolovanja,vodilo se da je na liniji a bilo kod kuce i razne veze i seme a na drugoj strani 370 i 307 muslimanska sa najmanje 7-8000 vojnika.I onda ovih 800 jadnika nije moglo da ima smjene i da ide kuci ,pa su mjesece provodili na liniji dok su Turci imali smjene redovne ,turci su bili odmorni a malobrojna srpska vojska je bila izmorena i izcrpljena

Realno mi da smo imali ovakvu logistiku i ovakve uniforme uz moral i disciplinu koju su bosanski Turci imali dje bi nam bio kraj

Ne budali. Opremljenost se ne moze porediti. Srbi su na samom startu imali avione, helikoptere, tenkove, oruzja i oruda na izvol'te.
Bosnjaci nisu imali niti jedan avion niti helikopter. Tenkovi i transporteri su bili raritet. Ako su imali 10 tenkova puna saka brade

JNA se ukopala pre sukoba oko Sarajeva (i ne samo tu) i sve to prepustila Srbima koji su imali dominantne i kljucne pozicije pre rata. Znam da mnogi seru o Kukanjcu ali je on stavio Srbe u nadmocni polozaj u Sarajevu. On je zauzeo te polozaje pre prvog ispaljenog metka

Bosnjaci su bili jedini koji nisu kontrolisali ni 1m granice sa nekom drugom drzavom takod a su imali najgoru poziciju

Srbi su 1992 imali apsolutnu nadmoc u oruzju i tehnici. Nemoj pricati basne. Kasnije se to pocelo balansirati ali i 1995 su Srbi imali nadmoc u oruzju. Imas ovu reportazu o 16 krajiskoj motorizovanoj brigadi i sta pricaju vojnici. Imas onoga sto prica da imaju apsolutnu nadmoc u tehnici nad ARBIH ali da se i to pocelo menjati

Naravno da pricam otvoreno o svemu

Back