Teroristički čin u Tuzli

Муџахедин је на ивици слома, само је питање времена када ће убити некога.
Треба убрзати са градњом ентитетског зида...ја бих дао Израелцима све под концесију и цијелу РС само да нас науче како се гради успјешно зид плача између цивилизација...

Овако нешто је немогуће да се деси у РС, џамије када се отварају буде доста вашег народа из средње Босне нико их не региструје болан.Што сте дивчи толико?Лик хода са калашом не можете или нећете да га ухватите...

Овако нешто је немогуће да се деси у РС, џамије када се отварају буде доста вашег народа из средње Босне нико их не региструје болан.Што сте дивчи толико?Лик хода са калашом не можете или нећете да га ухватите...

Vidiš da je pobjegao prema Bijeljini, to je neki ubačeni element, ne bi to dobri Bošnjani..

To vaše zazivanje Izraela koji je bio jedan od naših najvećih saveznika u ratu je smjehotresno...

Ти и Бакир исту причу причате.Тачно се види утицај Федералне и СДА.
Не брините ви за нашу пензију болан јаро...;) само зид!

можда хоће да каже кад би сте укинули републику Српску да би вам биле веће пензије :rotf:

видиш како они знају шта је проблем, република Српска њих нервира зато шо су они добри и желе да сви имате имате пензије по 1000 марака, а за то треба само да укинете републику Српску јер Додик краде пензије :rotf:

јбт ко нормалан верује у муџахединску ал џазира пропаганду

Vidiš da je pobjegao prema Bijeljini, to je neki ubačeni element, ne bi to dobri Bošnjani..

To vaše zazivanje Izraela koji je bio jedan od naših najvećih saveznika u ratu je smjehotresno...
Класика...нема у нас вехабија, ша то муЈахедин,нема то код нас болан јаро...нема све добе бошње болан а у џепу сјекирица наоштрена.

Класика...нема у нас вехабија, ша то муЈахедин,нема то код нас болан јаро...нема све добе бошње болан а у џепу сјекирица наоштрена.

To je jedna od najpozitivnijih stvari nakon ovog rata da je glupi Bošnjo skontao da od vikanja "biće mir" nema ništa. Zato su nam komšije bivši separatisti mnogo blaži u retorici danas :)

Za sta bi tacno ratovali u sledecem ratu koji vec godinama najavljuju Krstini experti?

За све наше народе и народности.

47575477_2526468744246050_8791653494902751232_n.jpg

To je jedna od najpozitivnijih stvari nakon ovog rata da je glupi Bošnjo skontao da od vikanja "biće mir" nema ništa. Zato su nam komšije bivši separatisti mnogo blaži u retorici danas :)
Ми смо гадни када је рат а у миру смо цивилизовани.
Нема код нас у РС да људи ходају по вјерским окупљанима и пуцају из калаша из разлога само њима познатим...

Ми смо гадни када је рат а у миру смо цивилизовани.
Нема код нас у РС да људи ходају по вјерским окупљанима и пуцају из калаша из разлога само њима познатим...

Znam ja kako je svugdje u Bih, manje ili više, ali kod nas se ovi fini momci svako malo rokaju, nije čudno ni kad se kalaš čuje...

Back