Teror vjecne mladosti

Овде не иде бели лук. Иде обичан шампон од коприве, иде рицинусово уље и још нешто, заборавих. Морам наћи. Не смрди.
Ја иначе користим те праисторијске шампоне од 1л, оне најобичније. Никада нисам падала на разна чуда.

Овде не иде бели лук. Иде обичан шампон од коприве, иде рицинусово уље и још нешто, заборавих. Морам наћи. Не смрди.
Ја иначе користим те праисторијске шампоне од 1л, оне најобичније. Никада нисам падала на разна чуда.
Vitamin D kapi.

To onaj sa kosili šamponom i nekim vitaminima i uljima? Davno sam čula za to, ali zaboravila sam recept. Pomaže? Meni nekako djelovalo da to dolazi iznutra i da nikakvi šamponi i losioni i sl. neće pomoći. Ali ako stvarno pomaže može recept, hvala. :)
Screenshot_20220920_220438_com.huawei.browser.jpg
Merz tablete i ovaj šampon su mene spasile. Isto sam mislila da ću totalno bez kose ostati.

To onaj sa kosili šamponom i nekim vitaminima i uljima? Davno sam čula za to, ali zaboravila sam recept. Pomaže? Meni nekako djelovalo da to dolazi iznutra i da nikakvi šamponi i losioni i sl. neće pomoći. Ali ako stvarno pomaže može recept, hvala. :)
Meni je Parusan šampon pomogao.
Pila sam pre toga Mertz tablete i ništa,...samo su mi nokti još više ojačali. 😁

Sad sam vidjela da ga ima u Bootsu, to je ovdje nešto poput DM-a, pa ću da isprobam. Ali piše da je protiv peruti? Ovaj:
Pogledajte prilog 1225006
Svaki šampon koji ima kofein u sebi je protiv opadanja kose. Kofein pojačava prokrvljenost poglavine.
Ali meni lično nije bilo dovoljno.
Davno je bilo pa se prisećam. Koristila sam uz Merz i ampule koje sadrže kofein.
Skroz se glava upali od njih, tačno osetiš kako se pojača protok.

Svaki šampon koji ima kofein u sebi je protiv opadanja kose. Kofein pojačava prokrvljenost poglavine.
Ali meni lično nije bilo dovoljno.
Davno je bilo pa se prisećam. Koristila sam uz Merz i ampule koje sadrže kofein.
Skroz se glava upali od njih, tačno osetiš kako se pojača protok.
Sad baš tražim po netu, našla sam i neke tablete kofeina, ali ne znam koliko miligrama je potrebno. Sjećaš li se koju dozu si pila i koliko dugo?

Prvo mi je dermatolog predložila Plantur 39 ali on je masan i treba svaki dan da se utrljava u teme, što nije dolazilo u obzir. Zaista ne mogu da perem kosu svaki dan. Onda sam našla ampule s kofeinom koje su išle na čistu glavu, najbolje posle pranja kose. Njih sam koristila dugo. I baš su mi prijale. To je bilo 2017., zato se i prisećam iz delova.

За шта је то све конкретно? Косу? Или и нокте, кожу...
Merz ili suplementi? Kojih god se setis, ovde su mnogo jeftiniji. Ja konkretno sad uzimam taj merz za kosu, nokte i kožu i neke multivutamine za imunitet. Uzela sam ih za vikend u DM u Nemačkoj. 40 tableta za 4 evra. Mislim da kod nas ni domaća proizvodnja nije tako jeftina

Back