mercedes1974
Obećava
- Poruka
- 65
pozdrav..interesuje me cena teretnih brodova za prevoz kontejnera od do..dali neko ima neku informaciju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontaktiraj recimo Milsped.pozdrav..interesuje me cena preko okeanskih teretnih brodova za prevoz kontejnera od do...
pozdrav..interesuje me cena preko okeanskih teretnih brodova za prevoz kontejnera od do...
1500$ iz USA do EU.. Moze I malo jeftinije da se nade imas Global Shippingpozdrav..interesuje me cena preko okeanskih teretnih brodova za prevoz kontejnera od do...
intersuje me cena broda za prevoz kontenjera a ne koliko bi kostao prevoz od tacke a do tacke b..hvala1500$ iz USA do EU.. Moze I malo jeftinije da se nade imas Global Shipping
https://www.nautisnp.com/container-shipsintersuje me cena broda za prevoz kontenjera a ne koliko bi kostao prevoz od tacke a do tacke b..hvala
ne..hocu da ga prodam dobio sam na poklon pa me interesuje cena ...znaci ti bi da kupis brod?
zavisi od velicinene..hocu da ga prodam dobio sam na poklon pa me interesuje cena ...