Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 58.425
Ja redovno vježbam!То нека вјежба? Ставиш умјетне трепуљке од 200 грама па колуташ очима да би касније боље намигивала, а?![]()
Svako veče uz pola kg pasulja.
Prospem na pod pa pokupim.
Zrno po zrno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja redovno vježbam!То нека вјежба? Ставиш умјетне трепуљке од 200 грама па колуташ очима да би касније боље намигивала, а?![]()
nisi ti videla teretanu ni na slici!U zatvorenom prostoru gde dahću od napora mnog i pri tome često tutnji muzika nezdravih decibela baš produžava život
Teretana uzima covjeku ono najbitnije a to je elegancija a umijece je spojiti eleganciju i snagu i uzima licnost osobi a jako je mala vjerovatnoca da ce harizmaticna osoba i bez kompleksa uci u teretanu
U teretanu idu 2 tipa ljudi oni koji imaju teske komplekse (zbog fizickog izgleda ili da bi ih prihvatilo drustvo jer su kao klinci bili maltretirani od vrsnjaka pa da budu prihvaceni) drugi tip ljudi koji idu u teretanu je oni koji zele da se dopadnu djevojkama.A uzrok tog kompleksa je nemanje roditelja koji ce da ih usmjere na pravi nacin a i takodje nemaju licnost ni harizmu pa alternativa za to su tereteane i tetovaze itd
Jos nisam sreo tipa iz teretane da je super harizmaticna licnost,zanimljiva vec samo plijene misiima i golom masom,a ti misici nece vjecno trajati a tolike godine potrose da ih imaju.Snagu naravno treba imati jer je besmisleno biti i mlitav i suv al naravno ne treba nikada kompleks da bude gorivo kojeg nekog pokrece da mijenja sebe vec neki visi smisao ili ljubav.Teretane su mjesta besmislena,mnogo je pametnije cijepat drva po vrucini i plivati dnevno par kilometara tu se jaca karakter a i dodje snaga vremenom
Добро, а зашто ви, противници теретане, на овој теми се толико трудите да извређате и омаловажите оне који одлазе у теретану?
Свако у животу има неке посебне активности које му одговарају. Неко иде у теретану, неко окопава башту, неко иде у шаховски клуб, неко воли да шета, неко да плива, неко да иде у шопинг, неко да испија кафе са друштвом, неко да игра игрице, неко да пише по форуму неко да чува унуке, неко да кува, неко да прчка око аутомобила, неко да иде са друштвом на фудбал, неко да фотографише птице, неко иде у лов, неко воли да чита итд..итд..
Свачију активност треба поштовати, али, ето, ви издвајате ту једну лепу активност (вежбање) и вређате је и омаловажавате?
Не заборави и опојни колоплет миомириса знојних жлијезда...![]()
nisi ti videla teretanu ni na slici!
Небројеним стољећима уназад, они богатији су плаћали сиротињи да умјесто њих подиже тешке предмете. Цивилизацијским развојем смо дошли до тога да данас свако ко држи до себе плаћа теретани да му омогући да сам подиже тешке предмете. Питам се шта ли је сљедеће...
Тема је крајње озбиљна па подразумијева и озбиљне коментаре.![]()
Slazem seТеретана је заиста цивилизацијско достигнуће.
Захваљујући теретани, активни људи су здравији и снажнији.
И лепши, наравно.
Иако су зли језици причали и писали како ће од модерне технологије и интернета сви да се згрбаве и пропадну, интернет данас у потпуности промовише здрав живот кроз теретану.
Мада, и данас има оних лењих, дебелих и ружних који се подсмевају онима који посећују теретане.
Ипак, ови који посећују теретане, пет пара не дају на то подсмевање лењих људи.
То није иста ствар.Познајем доста вриједних људи који никад не дангубе, увијек се нађе да се нешто поправи, дотјера, среди па макар и опере, очисти... Они немају времена за теретану, а и не виде што би подизали и спуштали тешке предмете без икаквог смисла.
Nema sledece; prvo postoji odavno, placas (poreze) da te yebuНебројеним стољећима уназад, они богатији су плаћали сиротињи да умјесто њих подиже тешке предмете. Цивилизацијским развојем смо дошли до тога да данас свако ко држи до себе плаћа теретани да му омогући да сам подиже тешке предмете. Питам се шта ли је сљедеће...
Небројеним стољећима уназад, они богатији су плаћали сиротињи да умјесто њих подиже тешке предмете. Цивилизацијским развојем смо дошли до тога да данас свако ко држи до себе плаћа теретани да му омогући да сам подиже тешке предмете. Питам се шта ли је сљедеће...
Кад бих морао бирати између млохаве и дебеле и лијепо извајаног и затегнутог, зачудио би се колико би ми избор био старомодан.Realno svako bi se radije kresnuo sa nekim cije je telo lepo izvajano i zategnuto nego sa nekim ko je mlohav i debeo.![]()
Видим. Оно прво је имао смисла.Sirotinja je morala da diže da bi preživela. Danas ljudi koji idu u teretane ne moraju, već žele. Ne vidiš razliku?
Razumem ironiju teme...
Nije imalo smisla već su morali. A da li nešto ima smisla odlučuje se slobodnom voljom. Kada moraš ne pitaš o smisluВидим. Оно прво је имао смисла.
![]()
Хммм... Морам да дишем и мени то има смисла и без слободне воље.Nije imalo smisla već su morali. A da li nešto ima smisla odlučuje se slobodnom voljom. Kada moraš ne pitaš o smislu
Не знам чији је, али има један афоризам (по узору на право да бираш и будеш биран):Elem, danas svako može da bira.
i debele moraju da se zadovolje.Кад бих морао бирати између млохаве и дебеле и лијепо извајаног и затегнутог, зачудио би се колико би ми избор био старомодан.![]()
А млохавима шипак, а?i debele moraju da se zadovolje.
Млохавима млохави, па ако се снађу...pa i njima malo daj![]()