- Poruka
- 95.553
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš je lepo!
 A koje ti je ono cveće tamo sa leve strane? Ne vidi se baš najjasnije, a veoma mi se dopada.. (hajde, ako te ne bude mrzelo, uslikaj ga u krupnom kadru
 A koje ti je ono cveće tamo sa leve strane? Ne vidi se baš najjasnije, a veoma mi se dopada.. (hajde, ako te ne bude mrzelo, uslikaj ga u krupnom kadru  )..
)..Sa ciklama- belim cvetovima su Gloksinije!Baš je lepo!A koje ti je ono cveće tamo sa leve strane? Ne vidi se baš najjasnije, a veoma mi se dopada.. (hajde, ako te ne bude mrzelo, uslikaj ga u krupnom kadru
)..
Pozdrav, Nizola.. i dobrodošao..Pozdrav svim forumašima
Planiram renoviranje celog stana i krenuo sam od ovog malog poluotvorenog prostora a pošto mi je hobi videografija dokumentovao sam ceo proces pa kome je poznat i koga zanima ovakav format videa može da pogleda.

Divno je!!
 Divno je!!Hvala puno na lepim rečima!Pozdrav, Nizola.. i dobrodošao..
Predivno si uredio ovu lođu, svaka ti čast.. barem meni se puno sviđa!
Samo napred sa kreativnošću.. i sa stvaranjem više lepote u ovom našem svetu..
Divno je!!
A možeš ovaj video da podeliš i na temi Uradi sam - pinovana je u gornjem delu stranice ovog foruma..
- možda će neko od forumaša dobiti inspiraciju za uređenje svoje lođe ili imati pitanja za tebe..