Teraristika - bradate agame

Visnja10

Zainteresovan član
Poruka
120
Trazila sam po forumu ima li vec nesto o agamama i nisam nasla pa sam odlucila da napravim temu.
Moja mama i ja imamo u planu da nabavimo bradatu agamu. Jos ne znamo kada ali do tada zelim da ih dobroo istrazim! Sada molim sve koji imaju iskustva ili bio sta znaju da mi pomognu! Zanima me sve! :D
Hvala unapred svima. :)

Sve imas na ovom sajtu sto ti je postavio Wlflite, i ja sam tamo registrovan, kupio sam nekoliko tarantula i takodje imam u planu uskoro da kupim bradatu agamu... :) Sve sto te zanima mozes naci na onom sajtu, samo ukucaj u pretragu sta zelis da nadjes i sve ce ti izaci, a s' obzirom da je agama vrlo popularan guster imaces dosta toga za citanje... :P

Hehe, naravno... :mrgreen: Terarijum ne moras kupovat...idi kod nekog staklara (trebalo bi da on radi i sa ivericom) i daj mu mere terarijuma i on ce ti to napraviti...a unutrasnju dekoraciju (pesak, kaktus, lampe, kucica i sl.) to mozes i sama da odradis... :)
Reci mu da ti napravi klizna vrata...
Evo ti jedna korisna tema... http://www.teraristika.org/forum/showthread.php?t=10286&highlight=terarijum+bradatu+agamu srecno... (:
A ako vec hoces da kupujes, kao sto sam ti rekao, sve imas na onom sajtu...kontaktiraj Kima i pitaj ga koliko kosta terarijum i koliko kosta da ti ga posalje iz Novog Sada za RS...a mozes i da potrazis po tom forumu ima li nekog iz RS... :P

P.S. Udji na profil ovde... xD

Back