Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čekamo slike...:)
U nedelju je na Kelebiji subotička CACIB izložba ....idemo unuka i ja da gledamo...ona jedva čeka da vidi zlatne retrivere....moram priznati i ja....Lena ostaje kući, nisam je prijavila, bilo mi je žao dati 1500 din za prijavu, još je mlada....možda dogodine u razredu zrelih...

e, kažu da će biti lepo vreme, tako da lep provod želim

Ko ti je kriv kad nisi uzela vučka...mi laganica, noga pred nogu....jedino što na ljubljenu mu lopticu reaguje.....samo je nosa, pa potrči za njoj jednom-dvaput jer dečku je sad vruće i legne u travu podalje od nas čuvajući je i motreći na nas ...mi mu dodjemo ko ovce u toru pa pazi da se ne raštrkamo :zcepanje::zcepanje:

hahaha....mogu vas zamisliti... nama odgovara ovakvo hodanje, njoj ne pada teško, a ja zbog srca i kilaže, treba da se pešačim , ne da šetam....tako bude oko 50-60 minuta prave rekreacije...

Dobro veče....

svi ste vredni, planirate, radite nešto....i mi smo radili, danas, Lena i ja pokosili travu...ona je trčala ispred kosilice, lajala na nju i pokušavala da uhvati točak....a bili smo i u velikoj šetnji...bolje reći to nije šetnja to je hodanje sa dobrim tempom...

Ko ti je kriv kad nisi uzela vučka...mi laganica, noga pred nogu....jedino što na ljubljenu mu lopticu reaguje.....samo je nosa, pa potrči za njoj jednom-dvaput jer dečku je sad vruće i legne u travu podalje od nas čuvajući je i motreći na nas ...mi mu dodjemo ko ovce u toru pa pazi da se ne raštrkamo :zcepanje::zcepanje:
ko nema malinu taj ne yna sta je setnja trcecim korakom kilometarskim duzinama....

ma Magda moram da budem vredna
hocemo da izolujemo kucu i uradimo fasadu
ali to ne može dok se ne sredi krov
i tako
ove godine da odradimo krov
pa narednih fasadu

da li je skupo, meni jeste....
ne verujem da ce 3-4 iljadarke da nas podmire....

hahaha....mogu vas zamisliti... nama odgovara ovakvo hodanje, njoj ne pada teško, a ja zbog srca i kilaže, treba da se pešačim , ne da šetam....tako bude oko 50-60 minuta prave rekreacije...

i ja uzmem Meša za ogrlicu ne za povodac......malečka sam i taman mi visina pasuje i tako brzo hodamo uz nogu.....jedno 100m.......dosta :zcepanje:

Odoh sad na spavanje.....malo me izmorila ova drva
Laku noć svima :bye:

Čekamo slike...:)
U nedelju je na Kelebiji subotička CACIB izložba ....idemo unuka i ja da gledamo...ona jedva čeka da vidi zlatne retrivere....moram priznati i ja....Lena ostaje kući, nisam je prijavila, bilo mi je žao dati 1500 din za prijavu, još je mlada....možda dogodine u razredu zrelih...

bila i u nedelju u Nišu
nažalost nismo izlazili-mada je pretilo da dođe i do razvoda koliko sam bila ljuta zbog toga...
naročito kad sam saznala da su sudije bile iz inostranstva /mada ne znam da li i za maline/ i da su ocenjivali stravično, po pola sata glledaju psa, baš kao što mislim i da treba,uz to i nepotkupljeni
neki iz nazovi poznatih odgajivača dobili četvorke za pse koji se vode kao neki šampioni...mnogi i odustali kad videli ko sudi
zato mi žao....

i ja uzmem Meša za ogrlicu ne za povodac......malečka sam i taman mi visina pasuje i tako brzo hodamo uz nogu.....jedno 100m.......dosta :zcepanje:

Odoh sad na spavanje.....malo me izmorila ova drva
Laku noć svima :bye:
Laku noć razredna,i ja ću uskoro.
bila i u nedelju u Nišu
nažalost nismo izlazili-mada je pretilo da dođe i do razvoda koliko sam bila ljuta zbog toga...
naročito kad sam saznala da su sudije bile iz inostranstva /mada ne znam da li i za maline/ i da su ocenjivali stravično, po pola sata glledaju psa, baš kao što mislim i da treba,uz to i nepotkupljeni
neki iz nazovi poznatih odgajivača dobili četvorke za pse koji se vode kao neki šampioni...mnogi i odustali kad videli ko sudi
zato mi žao....
Trebala si ići,nama je Bugarski sudija dao CAC i CACIB.

bila i u nedelju u Nišu
zato mi žao....
To je stvarno šteta što ste propustili...ja sam uvek volela da vodim Betu i Frensis na izlože gde su sudili stranci....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back