Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan i od mene...Smeh, srećan rođendan. Juče vreme fuj, ja naivno kupio brdo piletine da pravim pileći paprikaš sa knedlicama u kotliću, trebalo da dođu matejkove sestice od tetke da se jure po dvorištu...kad ono...Nisam morao meso ni da zamrzavam za sledeći vikend, moglo se samo zamrznuti da sam ga ostavio napolju :-( U NS se od jutros malo razvedrilo ali je meni svaki ponedeljak toliko tmuran od obaveza da to ni ne primećujem. Od 7 jutros a kući neću biti pre 21h...***, tako je ponedeljkom mada ni drugi dani nisu baš mnogo bolji. Sutra je veliki dan, vodim Tiju na UZ...
odoh na sastanak u 10 pa ću valjda uhvatiti kasnije koji minut da se malo pišemo

Dobar dan i od mene...Smeh, srećan rođendan. Juče vreme fuj, ja naivno kupio brdo piletine da pravim pileći paprikaš sa knedlicama u kotliću, trebalo da dođu matejkove sestice od tetke da se jure po dvorištu...kad ono...Nisam morao meso ni da zamrzavam za sledeći vikend, moglo se samo zamrznuti da sam ga ostavio napolju :-( U NS se od jutros malo razvedrilo ali je meni svaki ponedeljak toliko tmuran od obaveza da to ni ne primećujem. Od 7 jutros a kući neću biti pre 21h...***, tako je ponedeljkom mada ni drugi dani nisu baš mnogo bolji. Sutra je veliki dan, vodim Tiju na UZ...
odoh na sastanak u 10 pa ću valjda uhvatiti kasnije koji minut da se malo pišemo

i ja ih ne volim ič.....mislim ponedeljke
Danas sam ceo dan nešto na čekanju....sve čekam jednog po jednog klijenta pa svrnem...a i sutra je rok pa i ovo vreme, ljudi neurozni...

Dobro jutro.....:) danas nam je divan dan.....naša Smeh ima rodjendan....čestitam...:cmok:

hvala što si nas podsetila

SMEH. DA NAM OSTAMEŠ I DALJE NASMEJANA

inače, već nekoliko dana kotao sam piči...mnogo je hladno, kišovito, grozno

ko neko kome treba sunca i svetlosti i toplote da bi funkcionisao osećam se grozzno,. + neki privatno razlozi = izbijanje sa foruma da ne ogađujem....

i mi sa nestrpljenjem čekamo taj sutrašnji dan...

Jao, pa ja ću izveštaj videti tek u sredu ili četvrtak popodne....ko će to dočekati...molim da mi se pošalje SMS ...naime sutra idem kod tetke u ZR , još ne znam tačno kada se vraćam (sreda ili četvrtak) ... sin će da bude dadilja Leni....sve instrukcije sam mu napisala na A4 i naravno tu je i telefon, ako nešto zapne...

Gura,staracki,jede,spava,jede,spava.....
Treba nam Metacam,al' saznali smo da se vise ne proizvodi
pa su nam iz Novaka rekli za neki novi lek
koji ima aktivnu supstancu istu kao Metacam
pa sam angazovala drugaricu iz BG-a da ga uzme i posalje mi busom.

Evo ga,namrsteni matorac

2wn37k8.jpg

ama nemam gde da se pozalim
pala sam
oklznula sam se na parket *ne valja bas ni kad si domacica pa ga uglacas
bilo je gore no na ledu
odletele su mi obe noge istovremeno
tako sam pala...repna koska mislim da mi je smrskana a glava pukla na dva dela
kakoje samo puklo
najgore mi je sto je tu bila cerka nasih dobrih prijatelja, doslo dete da jj pokazem neke zadatke
a istraumiralo se -samo je ponavljala jer ti je cela glava....jer to je tako puklo....

lose mi je, ne mogu ni na cenjeno doope da sednem...

Alfa mi dezura...ako imam potres mozga bar znam ko ce da me operise....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back