Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inače, ova moja Dona ili ima ovooooooliko srce ili nema mozak
šetamo ih malopre pored reke i pustila sam je sa povoca ali sa korpom na ustima
Baja standardno već bez povoca
alfa poneo štapče da baci neku varalicu u reku
Baju moram tada da držim vezanog jer skače na varalicu a ona trčkara okolo
pokušam da sa njima prošetam duž reke desetak minuta dok on baca...ali ne vredi, pođemo tridesetak metara i onda se ona ukopa neće dalje i okreće natrag da trči ka njemu
ja ne postojim
vazduh
inače noge su mi haotične-izgrebane juče od one lutalice a modrica koliko hoćeš...izudarala me Dona onom korpom gurajući njušku da joj skinem
baja se opet kupao, mama dona samo pokvasila

e sad zašto veliko srce...
pa tako šetajući naiđemo na čopor od 12 pasa
oni laju na nas, ne preterano agresivno čini mi se, ustvari zvuče strašno, ali su nekih 30m daleko pa im ne vidim zube
i ona iako ima onu korpu na ustima iste sekunde se sjuri ka čoporu
Baja pojuri, ja je zovem da se vrate jer me strah šta će da joj bude, nema šanse da se brani...džabe. spustila se skroz do zemlje, uši spremila za napad i juri...
i ovi jadnici, među kojima je bilo i pasa njihove veličine, dva i veća se počnu da povleče unazad
i ovi moji se vrate....
kao eto oterali smo ih i sve je u redu
strah me da pomislim da su je napali
Baja je pratio u stopu...
ali Dona je carica....ili budalica

Ma carica....sa korpom u gomilu pasa...e jest, ima srce...

narode, gde ste....
ja i protutnjala kroz šoping centar-kao neka šoping noć sa 20 posto popusta, poludela, kupila samo kupaći mužu i sinu, a pošli smo sa namerom da sin kupi betonke patike za fizičko, i nešto za maturu
a on
uvrnutog ukusa, ništa mu se ne svidja...

nekom dobar dan a nekom kao meni uzasan
ne zbog +1 jutros ili+6 trenutno, nego zbog sina Baje
odrećiću ga se
jutros da pustim Donu...imam šta da vidim....
prešli smo u dvocifrene brojke u zadnjih par meseci
najgore sto se yločin desio dok smo sinoc mi bili u gradu jer nista čuli nocas nismo...
kaye komsinica da je bilo strasno, lajanje, da su i njeni psi poludeli...ali ...taj deo dvorišta je neosvetljen pa sinoć
kad sam ih hranila nisam videla

skočio je i sa vrha golubarnika je dohvatio jadnicu....

što li ulaze.....
a taman sam jedno mesec dana bila mirna

odvratan mi je

e onda izađem malopre na terasu da prostrem veš i vidim na ulici malog mršavog malina, lep ko lutka, crvenkast, nema vise od tri meseca
i sjurim se da ga zadrzim, nahranim i sacuvam, odvedem kod veterinara i vratim vlasniku
oćeš
ovaj ylotvor je dotrčao do ograde, zalajao i pre no sto sam stigla da siđem....eto kaže komšija koji je gledao kučence ubacilo u petu i pobeglo
Baja je cvileo , zavijao dok sam ja trčala ulicom da nađem jadno kuče...al ko će da stigne malinoa....
kaže komšija al je ljubomoran, srčka će da ga strefi...pa zaklao bo kuče samo da je ušlo
bi kad bi mu ja dala-zatvorila bi ga dok uđe kuče, pa bi posle zatvorila štene a pustila baju...
samo da ga nije otterao
ma ylotvor
baš mi nešto nije u milosti
a on bi se umiljavao
pa pruža jednu šapu, pa sedne na dupe i obe mi pruža...
ali ja sam srca kamenoga

Dobro jutro,
Svima koji slave srećan Đurđevdan a mojoj žabici rođendanko...
Evo i tortice da se zasladite

girl-birthday-cake1.jpg

nekom dobar dan a nekom kao meni uzasan
ne zbog +1 jutros ili+6 trenutno, nego zbog sina Baje
odrećiću ga se
jutros da pustim Donu...imam šta da vidim....
prešli smo u dvocifrene brojke u zadnjih par meseci
najgore sto se yločin desio dok smo sinoc mi bili u gradu jer nista čuli nocas nismo...
kaye komsinica da je bilo strasno, lajanje, da su i njeni psi poludeli...ali ...taj deo dvorišta je neosvetljen pa sinoć
kad sam ih hranila nisam videla

skočio je i sa vrha golubarnika je dohvatio jadnicu....

što li ulaze.....
a taman sam jedno mesec dana bila mirna

odvratan mi je

e onda izađem malopre na terasu da prostrem veš i vidim na ulici malog mršavog malina, lep ko lutka, crvenkast, nema vise od tri meseca
i sjurim se da ga zadrzim, nahranim i sacuvam, odvedem kod veterinara i vratim vlasniku
oćeš
ovaj ylotvor je dotrčao do ograde, zalajao i pre no sto sam stigla da siđem....eto kaže komšija koji je gledao kučence ubacilo u petu i pobeglo
Baja je cvileo , zavijao dok sam ja trčala ulicom da nađem jadno kuče...al ko će da stigne malinoa....
kaže komšija al je ljubomoran, srčka će da ga strefi...pa zaklao bo kuče samo da je ušlo
bi kad bi mu ja dala-zatvorila bi ga dok uđe kuče, pa bi posle zatvorila štene a pustila baju...
samo da ga nije otterao
ma ylotvor
baš mi nešto nije u milosti
a on bi se umiljavao
pa pruža jednu šapu, pa sedne na dupe i obe mi pruža...
ali ja sam srca kamenoga

o bože.......:(
e stvarno je zlotvor.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back