Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa smanjila sam i ne jedem hleb,vec 5 dana,jedem cesce ali mnogo malo :D,a jabukovo sirce da mi pomogne pri metabolizmu i razgradnji masti ;).i necu da pijem mnogo jer ne smem i nije tako lepo.

Jeste malo jače za želudac, nemoj ipak da preteruješ, bolje da njime začiniš salatu. A probaj i cimet i/ili đumbir u prahu, i oni su u istoj grupi ekstremnih sagorevača masti.

Pa kako ne, znam da vam je tesko da citate kojekakve gluposti pa jos ni ne mozete da im odgovorite nego morate na fino:lol: ja sam pocela da se nerviram, al vise ne, ne zalazim ako znam da cu se nervirati

Nego ja sam duze vreme bila zaljubljena u ove gipsy vanner horses
Gypsy_Vanner_Horses_Ster8581-37.jpg
Tako su ogromni i snazni, lepi....

Uh, kako nam je, samo mi znamo. :aha: A ovi konji su fantastični. :zaljubljena: Ma svi konji su mi fantastični na svoj način!

Ovaj:prstic::lol: ne zaebavajte:lol:

Ma daj sad, pa za kim je došao na odeljenje?! :zper: Šalim se, ali ipak je najviše tvoj, pa tek onda naš. :lol:

opet sam sutra u kraljevu ceo dan .....

Aj' pa produži u Jarčujak, ja sam tamo ceo dan. ;) Imaš broj, pa se javi ako ti je usput ili imaš viška vremena, to je na starom putu za Čačak.

djumbir ne mogu ,ljuto mi to,secam se kad si mi rekla da kupim i sad sam ga nasla :D to nema sanse da pijem.

Začini njime hranu.

citala sam na jednom forumu neka zena je pila kasicicu jabukovog sirceta,kasicicu meda i kasicicu prepecenog projinog brasna i smrsala :D.

Zameni projino brašno čašom tople vode i mirna si.

Ljudi, odoh polako, treba da pokupujemo nešto usput... :cao:

Jeste malo jače za želudac, nemoj ipak da preteruješ, bolje da njime začiniš salatu. A probaj i cimet i/ili đumbir u prahu, i oni su u istoj grupi ekstremnih sagorevača masti.

Uh, kako nam je, samo mi znamo. :aha: A ovi konji su fantastični. :zaljubljena: Ma svi konji su mi fantastični na svoj način!

Ma daj sad, pa za kim je došao na odeljenje?! :zper: Šalim se, ali ipak je najviše tvoj, pa tek onda naš. :lol:

Pa da znas, mogu misliti kad ti navale pp-ovi:)

Joci pa moja Iskra laje samo kad vidi neke kucove na ulici ili macu koja je protrcala kroz dvoriste....
Tako da se desi da ne zalaje po ceo dan. :lol:
A zdrava je i nista joj ne fali.
Sto me podseti da kontaktiram njenog veta za pregled, sacu se vrnem.

Joci pa moja Iskra laje samo kad vidi neke kucove na ulici ili macu koja je protrcala kroz dvoriste....
Tako da se desi da ne zalaje po ceo dan. :lol:
A zdrava je i nista joj ne fali.
Sto me podseti da kontaktiram njenog veta za pregled, sacu se vrnem.

heheheh :) dora laje par puta na dan i to uvek cujem jer retko laje a i znam na koga laje :hahaha:
ali navikla sam cim podignem roletnu da me zovem tako sto cvili da izadjemo napolje da skitamo :D.pa mi to cudno

Dobro jutro deco,

Nestala jutros struja, ja kuvala u mraku kafu, ispade mi na nogu džezva, sad sam namazala sa jomelop, jedva skinuh čarapu koliko me boli...Palo nešto snega i odmah problemi sa strujom, ću se utepam pod hitno....:roll:
A i kog vraga kuvam kafu u mraku, uf

Dobro jutro :) :kafa::kafa::kafa:

Radni dan........svi dani su takvi......nema granice izmedju njih.......stapaju se u jedno vreme.....ipak, idemo još jedan krug :manikir:
Fala,probudjeni smo :D
Dobro jutro deco,

Nestala jutros struja, ja kuvala u mraku kafu, ispade mi na nogu džezva, sad sam namazala sa jomelop, jedva skinuh čarapu koliko me boli...Palo nešto snega i odmah problemi sa strujom, ću se utepam pod hitno....:roll:
A i kog vraga kuvam kafu u mraku, uf
Da nisi posolila kafu?:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back