lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Eto izbrisah neke suvisne postove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa smanjila sam i ne jedem hleb,vec 5 dana,jedem cesce ali mnogo malo,a jabukovo sirce da mi pomogne pri metabolizmu i razgradnji masti
.i necu da pijem mnogo jer ne smem i nije tako lepo.
Pa kako ne, znam da vam je tesko da citate kojekakve gluposti pa jos ni ne mozete da im odgovorite nego morate na finoja sam pocela da se nerviram, al vise ne, ne zalazim ako znam da cu se nervirati
Nego ja sam duze vreme bila zaljubljena u ove gipsy vanner horses
Tako su ogromni i snazni, lepi....
 A ovi konji su fantastični.
 A ovi konji su fantastični.  Ma svi konji su mi fantastični na svoj način!
 Ma svi konji su mi fantastični na svoj način!Ovajne zaebavajte

Šalim se, ali ipak je najviše tvoj, pa tek onda naš.
 Šalim se, ali ipak je najviše tvoj, pa tek onda naš. 
Jeste malo jače za želudac, nemoj ipak da preteruješ, bolje da njime začiniš salatu. A probaj i cimet i/ili đumbir u prahu, i oni su u istoj grupi ekstremnih sagorevača masti.
 to nema sanse da pijem.
 to nema sanse da pijem. .
.opet sam sutra u kraljevu ceo dan .....
 Imaš broj, pa se javi ako ti je usput ili imaš viška vremena, to je na starom putu za Čačak.
 Imaš broj, pa se javi ako ti je usput ili imaš viška vremena, to je na starom putu za Čačak.djumbir ne mogu ,ljuto mi to,secam se kad si mi rekla da kupim i sad sam ga naslato nema sanse da pijem.
citala sam na jednom forumu neka zena je pila kasicicu jabukovog sirceta,kasicicu meda i kasicicu prepecenog projinog brasna i smrsala.

Jeste malo jače za želudac, nemoj ipak da preteruješ, bolje da njime začiniš salatu. A probaj i cimet i/ili đumbir u prahu, i oni su u istoj grupi ekstremnih sagorevača masti.
Uh, kako nam je, samo mi znamo.A ovi konji su fantastični.
Ma svi konji su mi fantastični na svoj način!
Ma daj sad, pa za kim je došao na odeljenje?!Šalim se, ali ipak je najviše tvoj, pa tek onda naš.

citala sam na jednom forumu neka zena je pila kasicicu jabukovog sirceta,kasicicu meda i kasicicu prepecenog projinog brasna i smrsala.

Pa ako je samo to jela i ništa drugo od hrane,sigurno je smršala
 lajala je malo,jede ko i uvek pif bas se brinem.
 lajala je malo,jede ko i uvek pif bas se brinem.E, ćao Jocika... hvala, dobro smo obe... Nemoj da brineš, sigurno Dori nije ništa...ako jede i vesela je nema razloga za brigu...ima tu sam ja
kako si,kako lena?
meni cudno,dora danas nije cvilela a uvek cvili kad me vidi,pa me strah da nije bolesnalajala je malo,jede ko i uvek pif bas se brinem.

Joci pa moja Iskra laje samo kad vidi neke kucove na ulici ili macu koja je protrcala kroz dvoriste....
Tako da se desi da ne zalaje po ceo dan.
A zdrava je i nista joj ne fali.
Sto me podseti da kontaktiram njenog veta za pregled, sacu se vrnem.
 dora laje par puta na dan i to uvek cujem jer retko laje a i znam na koga laje
 dora laje par puta na dan i to uvek cujem jer retko laje a i znam na koga laje 
 .pa mi to cudno
.pa mi to cudno
Dobro jutro
Radni dan........svi dani su takvi......nema granice izmedju njih.......stapaju se u jedno vreme.....ipak, idemo još jedan krug

Da nisi posolila kafu?Dobro jutro deco,
Nestala jutros struja, ja kuvala u mraku kafu, ispade mi na nogu džezva, sad sam namazala sa jomelop, jedva skinuh čarapu koliko me boli...Palo nešto snega i odmah problemi sa strujom, ću se utepam pod hitno....
A i kog vraga kuvam kafu u mraku, uf

Lavice, i kude si sada.....ja došla da se razgovaramo, vidim svetliš....
Tu sam
Citam temu,
jedna zena istetovirala onu golokozu macku Sfinks
I mislim se, sta je sledece?
http://forum.krstarica.com/showthre...jubimci-vredi-li-pratiti-trend-po-svaku-cenu-!

Koje gluposti, ja bih tako neke vlasnie životinja malo na psiho test....
Za Kovača: nisam posolila, bez šećera pijem kafu inače, nego ne videh u mraku a od plina se pregrejala, da mi izvineš, drška i tras meni na nogu....

Ako počnu plikovi odmah da ideš kod lekara........ali odmah