Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pricao je mm sa drustvom za zastitu zivotinja,a pricace i sutra detaljnije.
Ukratko,rekli su mu da ovo kako se ponasaju komsije moze da se podvede pod "zlostavljanje zivotinje".
Najverovatnije cemo izvesti hvatanje komse,mm i ja,i odneti ga kod njih.
Oni ga dalje kastriraju,pregledaju,srede za usvajanje i onda ceka na vlasnika.
Sutra cu saznati vise,nadam se.

Tehnički, zanemarivanje je vid lostavljanja, i to najprisutniji od svih. Ali oni uvek mogu da se vade kako nije njihov a da je to što ga hrane čist akt dobre volje, a da izgleda dobro i zdravo pa su mislili da je nečiji a kod njih samo svraća... Ali pokušajte svakako.

A evo i neka mjuzikica za jutro...Moja omiljena grupa :mrgreen:

pesma mi je nekako između jednog i dva :cross:, a tako je volim, tako je tačna, od reči do reči...

I da, dobro jutro. Odo' da smućkam kafu, prvo sam popila Revitu, ne sluša me noga pa se malo dopingujem ovih dana.

cao narode,ja da se javim,malo sam osasuljena od lekova i temperature,bas je grozna i ba sje mrzim pola subotice je bolesno a ova druga polovina ovu prvu leci..tako me umara,ujutro je nemam preko dana ona pe derska od 37,5 a uvece me spici na 40..pijem lekove i masiram se rakijom,i obloge ama ne pomaze..nos do poda,grlo zacepljeno crveno..leleeeeeeeeeeeeeeeee..

47833024b34d0306dc9fc675503d4279.gif
eae0df6047da26790194d57167aec391.gif

cao narode,ja da se javim,malo sam osasuljena od lekova i temperature,bas je grozna i ba sje mrzim pola subotice je bolesno a ova druga polovina ovu prvu leci..tako me umara,ujutro je nemam preko dana ona pe derska od 37,5 a uvece me spici na 40..pijem lekove i masiram se rakijom,i obloge ama ne pomaze..nos do poda,grlo zacepljeno crveno..leleeeeeeeeeeeeeeeee..

Šta da ti kažem, drži se. :aha: Grip traje nedelju dana ako se leči a sedam dana ako se ne leči, tako bar kažu, najbitnije je da unosiš dovoljno tečnosti. Pileća supica, topli čajevi, zaprženo mleko, nema tu neke druge pomoći... I Defrinol ili Coldrex ili Fervex, nikako sve odjednom.

hvala Mimis probacu,taj Defrinol cula sam da je dobar jako...Ferveksi i sl.meni ne pomazu uopste..

za skidanje visoke temprature

uzeti 2-3 para starih čarapa ....sokni
ugurati jednu u drugu
u svaku staviti razlupano živo jaje
staviti peškir na krevet da slučajno ne iscuri
nazuti čarape
jaje nestaje kao i temperatura
pobacati čarape i oprati se

Provereno na Cic ko zna koliko puta jer je podložna gnojavim anginama praćenim jako visokim temperaturama.....uvek u leto od prevelike i nekontrolisane količine sladoleda koju izede dokle su gu siroti roditelji na poslu :dash:

Tehnički, zanemarivanje je vid lostavljanja, i to najprisutniji od svih. Ali oni uvek mogu da se vade kako nije njihov a da je to što ga hrane čist akt dobre volje, a da izgleda dobro i zdravo pa su mislili da je nečiji a kod njih samo svraća... Ali pokušajte svakako.

E, to već može. :) Nego, i ja se definišem isto kao ti, rukovodim se onim očekuj najgore, nadaj se najboljem, tako da se nikad i ne razočaram preterano.

Nešto kontam, pa
pesma mi je nekako između jednog i dva :cross:, a tako je volim, tako je tačna, od reči do reči...

I da, dobro jutro. Odo' da smućkam kafu, prvo sam popila Revitu, ne sluša me noga pa se malo dopingujem ovih dana.
Dobro jutro mimina majčice.Imam i ja problema sa nogom,imam bolove,verovatno od dugog sedenja :)
Ćao bejbić i moja ćerka ima temperaturu.

hvala Mimis probacu,taj Defrinol cula sam da je dobar jako...Ferveksi i sl.meni ne pomazu uopste..

On ti je kao pola brufena i jedan febricet zajedno po sastavu, ja ga gutam k'o bombonice. :rumenka:

za skidanje visoke temprature

uzeti 2-3 para starih čarapa ....sokni
ugurati jednu u drugu
u svaku staviti razlupano živo jaje
staviti peškir na krevet da slučajno ne iscuri
nazuti čarape
jaje nestaje kao i temperatura
pobacati čarape i oprati se

Provereno na Cic ko zna koliko puta jer je podložna gnojavim anginama praćenim jako visokim temperaturama.....uvek u leto od prevelike i nekontrolisane količine sladoleda koju izede dokle su gu siroti roditelji na poslu :dash:

A pomaže i projino brašno u čarapama. :)

Dobro jutro mimina majčice.Imam i ja problema sa nogom,imam bolove,verovatno od dugog sedenja :)

Ćao bejbić i moja ćerka ima temperaturu.

Ja imam drugih problema, tri godine unazad ima da mi je dijagnostikovana multipla skleroza i upravo me drma jedan blaži relaps, samu sebe podsećam na Her Flicka. :mrgreen:

Joj, juče sam se igrala sa Mirkom, ogrebao me po samom vrhu jafodice desnog kažiprsta, boli užasno. :sad2: Luda mačka a još luđa ja. :lol:

uuuuuff Kovac jeste klinci su najpodlozniji,neznam sta da ti kazem.Ja sam od njih i dobila..ja u carape natopljene rakijom stavljam krompir sirov,ili kukuruzno brasno..izvlaci temperaturu preko noci ali..sutra opet..

Jesu osetljivi...
Sad im je i imunitet oslabio,jer su po ceo dan u zatvorenom.
Biće bolje kad dodje proleće,pa šetnje...čist vazduh,uživancija :D

Jeste videli reklamu za Spider pan na TV shopu? Joj, kupile su ga kućne prijateljice pa su meni poklonile srednji jer imaju od ranije sličan istih dimenzija, ljudi moji, kako su samo rastresite i mekane palačinke iz njega! :kolac: Jedina nezgodacija je to što ne sme metalna špatula a ja drugu nemam, niti umem da ih bacam, pa se mučim drvenim varjačama. :lol:

Poslednja izmena:
U GR ne postoji azil za napustene zivotinje.
To smo danas saznali.
Jedino sto mozemo mi da uradimo je da ufatimo komsu Garfilda,
odnesemo ga do drustva za zastitu zivotinja da ga sterilisu,po ceni kao kod veta(koliko je to sad,ne znam tacno)
i onda da ga vratimo ovamo.
To meni ne resava problem.
:dash: bemti kkrizu finansijsku i sve redom....
i kad ne odlucujem samo ja da li moze jos 1 zivuljka da nam se uvuce u kucu... :(

Idem da usisavam,da izbacim nervozu.

U GR ne postoji azil za napustene zivotinje.
To smo danas saznali.
Jedino sto mozemo mi da uradimo je da ufatimo komsu Garfilda,
odnesemo ga do drustva za zastitu zivotinja da ga sterilisu,po ceni kao kod veta(koliko je to sad,ne znam tacno)
i onda da ga vratimo ovamo.
To meni ne resava problem.
:dash: bemti kkrizu finansijsku i sve redom....
i kad ne odlucujem samo ja da li moze jos 1 zivuljka da nam se uvuce u kucu... :(

Idem da usisavam,da izbacim nervozu.

Nezgodno. :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back