Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moguce...Imala sam priliku da ih vidim samo 3 puta u zivotu i sva tri su ostavila jak uticaj na mene.Sve u svemu posle toga mnogo sam vise cenila te muskarce :)
Cao komsija sta ima?
Ništa,evo plačem :)
Dabome........a i ona peva da se sam ubiješ......
odoh u krevet.........stigao me umor......ljubi mi one andjelčiće :heart:
Laku noć od mene
Lepe snove želim.:cmok:

evo kafa, osalo donesite vi, mislim kitu
95917.jpg
[/url][/IMG]

Jutros sam odmah nabasala na jedan tekstić.Lep je i vredan deljenja...

Istina je da život nikada nije tako loš kao što nam se čini kada smo loše raspoloženi. Umjesto da ostanemo takvi – loše volje, ubijeđeni da život sagledavamo realno, treba da naučimo da preispitujemo sopstvene misli. Podsjetite se:”Naravno da sam frustriran, depresivan, ljut, ja sam loše raspoložen. Tada se uvijek loše osjećam.” Kada ste loše volje, naučite da to stanje jednostavno shvatite kao neizbježno stanje koje će vremenom proći ako se ne uzbuđujete mnogo oko toga. KADA STE LOŠE VOLJE NE TREBA DA ANALIZIRATE SOPSTVENI ŽIVOT. Takvo nešto je ravno emotivnom samoubistvu. Ako imate pravi problem, on će i dalje biti tu i kada se vaše raspoloženje popravi. Poenta je da budemo zahvalni za dobro raspoloženje i istrajni u tome, da kada smo loše volje, ne uzimamo sve previše ozbiljno.

Sljedeći put kada budete loše volje iz bilo kog razloga, recite sebi: “I to će proći.”

I proći će.

Jutros sam odmah nabasala na jedan tekstić.Lep je i vredan deljenja...

Istina je da život nikada nije tako loš kao što nam se čini kada smo loše raspoloženi. Umjesto da ostanemo takvi – loše volje, ubijeđeni da život sagledavamo realno, treba da naučimo da preispitujemo sopstvene misli. Podsjetite se:”Naravno da sam frustriran, depresivan, ljut, ja sam loše raspoložen. Tada se uvijek loše osjećam.” Kada ste loše volje, naučite da to stanje jednostavno shvatite kao neizbježno stanje koje će vremenom proći ako se ne uzbuđujete mnogo oko toga. KADA STE LOŠE VOLJE NE TREBA DA ANALIZIRATE SOPSTVENI ŽIVOT. Takvo nešto je ravno emotivnom samoubistvu. Ako imate pravi problem, on će i dalje biti tu i kada se vaše raspoloženje popravi. Poenta je da budemo zahvalni za dobro raspoloženje i istrajni u tome, da kada smo loše volje, ne uzimamo sve previše ozbiljno.

Sljedeći put kada budete loše volje iz bilo kog razloga, recite sebi: “I to će proći.”

I proći će.

Pravo da ti kažem.....ima malo istine u ovome.....ali samo deo
Čekanje da prodje ne rešava ništa jer razlog neraspoloženja i dalje ostaje.
S druge strane kada si neraspoložen ako analizraš dobiješ jedno vidjenje......malo tužno, sivo i sa oštrijim ivicama ali svakako samoktitikujuće i tvoje.
Ono što treba uraditi po meni je sledeče:
I kada si dobro raspoložen analizu uraditi. Dobiješ lepu, veselu, jasnu sliku.....tvoju sliku....samo što većini ne pada na pamet da to tada radi.
E sad, kad sastaviš te dve slike......ovu svetlu i ovu tamnu.....to si ti, tu je rešenje.....jer obe slike su tvoje te ne treba bežati ni od jedne. Samo što za ovo treba imati snage i poznavati sebe.....i naravno krštenica treba da počne da poprima onu divnu boju starog zlata :manikir:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back