Jacqueline
Veoma poznat
- Poruka
- 10.264
Pesma ubija na mestu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pesma ubija na mestu...

Ništa,evo plačemMoguce...Imala sam priliku da ih vidim samo 3 puta u zivotu i sva tri su ostavila jak uticaj na mene.Sve u svemu posle toga mnogo sam vise cenila te muskarce
Cao komsija sta ima?

Lepe snove želim.Dabome........a i ona peva da se sam ubiješ......
odoh u krevet.........stigao me umor......ljubi mi one andjelčiće
Laku noć od mene

Ništa,evo plačem
Lepe snove želim.![]()
i ja cu u krevet uskoro
dolazim nenad opet rano.a meni dusa spava,ustajala sam rano za skolu
![]()
Ne vredi..moramo smisliti neki bolji način da se osećamo bolje.I ja sam vise puta ovih dana,ne osecam se bolje ali mi je dusa nekako lagana

Ne vredi..moramo smisliti neki bolji način da se osećamo bolje.

Dobro jutro.
Razredna zatvaram oči pred fotografijom koji si postavila,ne znam gde da gledam![]()
Ma ja bas volim te svoje depresivne momentemazohista
Dobro jutro...
Danas cu da imam malo ujutro goste onda svekrva dolayi i tako.Tek sam ustala a vec jedva cekam da ih sve ispratim i da se vratim u krevet![]()

Bože kako mi je danas potrebna ova doza pozitivnosti.......ljubi tebe tvoja Ljiljka![]()

Jutros sam odmah nabasala na jedan tekstić.Lep je i vredan deljenja...
Istina je da život nikada nije tako loš kao što nam se čini kada smo loše raspoloženi. Umjesto da ostanemo takvi – loše volje, ubijeđeni da život sagledavamo realno, treba da naučimo da preispitujemo sopstvene misli. Podsjetite se:”Naravno da sam frustriran, depresivan, ljut, ja sam loše raspoložen. Tada se uvijek loše osjećam.” Kada ste loše volje, naučite da to stanje jednostavno shvatite kao neizbježno stanje koje će vremenom proći ako se ne uzbuđujete mnogo oko toga. KADA STE LOŠE VOLJE NE TREBA DA ANALIZIRATE SOPSTVENI ŽIVOT. Takvo nešto je ravno emotivnom samoubistvu. Ako imate pravi problem, on će i dalje biti tu i kada se vaše raspoloženje popravi. Poenta je da budemo zahvalni za dobro raspoloženje i istrajni u tome, da kada smo loše volje, ne uzimamo sve previše ozbiljno.
Sljedeći put kada budete loše volje iz bilo kog razloga, recite sebi: “I to će proći.”
I proći će.

valjda cu vise da krenem do grada.