magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Ja ću vas pozdraviti....prispavalo mi se ....do sutra
laku noć....
laku noć....Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laku noć....

...kita, mislim....Dobro jutro.....znači počelo je...uporedjivanje...čija je veća......kita, mislim....
Želim vam svima, uspešnu novu radnu nedelju....ja sam je loše počela, glava me boli, ma razbija....jedva gledam.....

Dobro jutro.....znači počelo je...uporedjivanje...čija je veća......kita, mislim....
Želim vam svima, uspešnu novu radnu nedelju....ja sam je loše počela, glava me boli, ma razbija....jedva gledam.....

Dobro jutro.....znači počelo je...uporedjivanje...čija je veća......kita, mislim....
stavila sam onu rotkvu ovde u kanc.......misliš da će do predveče moći da se popije?
Ajde popi nečega duplu dozu i idemo dalje ......![]()
Ljubi Kovač da prodje![]()
![]()
onda će sigurno da prodje...evo već manje boli...onda će sigurno da prodje...evo već manje boli...
ej, ja vas uopšte ne kapiram nešto?
stavila sam onu rotkvu ovde u kanc.......misliš da će do predveče moći da se popije?
Ajde popi nečega duplu dozu i idemo dalje ......![]()

Eto.
Nego gde nam je joiv,danas joj je rodjendan![]()
isto kao i tvoj juče...ej, ja vas uopšte ne kapiram nešto?
Sad će pa da nalaze manu na kite....cenite to što
ste je uopšte dobile...mislim, teška su vremena![]()
Izvolite.džek denijels, recimo...![]()
Haha,pa da moja ideja je da svaki dan nekom ovde bude rodjendan,danas je Joiv na redu,sutra neko drugi,važno je samo da se ljubimo i slavimoisto kao i tvoj juče...
Izvolite.
Haha,pa da moja ideja je da svaki dan nekom ovde bude rodjendan,danas je Joiv na redu,sutra neko drugi,važno je samo da se ljubimo i slavimo![]()
![]()