Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da pojasnim moju predhodnu poruku.....danas se smejah ludostima iz mladosti....npr.odlazak na koncert Parnog Valjka, sa drugaricama skolskim...u to vreme smo bile rastrkane po Srbiji na skolovanju..samo da bi smo jedan dan bile zajedno......a onda se rastuzih, sto posle samo dva meseca ne nosenja nekih farmerki,primetih da ih jedva zakopcam :whistling:

nisu.....ali doći će opet zvrndača pa ćemo ih usnimiti ....kakva je tek štetočina hahahaahah

hahaha..... da organizujemo takmičenje, Nera, Lena, Baja, ....sigurno prva tri mesta ?!

Juče sam pokupila jednu ogromnu kesu, grana od tuje što ih je odgrizla i raznela po dvorištu...travnjak mi je za 6 meseci uništila više nego Beta i Frensis za 15 godina....ima već i nekoliko velikih rupa...

Ćao, Zorice.....kako su ti kucovi ? :)
ćao Magda, kucovi su dobro, ali onaj matori kucov je bolesan, kašlje i guši ga... sada se inhalirao pa je bolje
hahahaah
jesam Zoko, bolje sam mnogo.....samo suv kašalj me muči.......evo Magi mi piše recept za crnu rotkvu
raduje me da si bolje, ta rotva je dobra sa šećerom... tako nekako, isprobaj kada ti stigne recept.
danas sam glasala za ono venčanje.... za kuj si napisla link....valjda nisam zbrkala
e ja se još uvek smejem na vic......kude li kapče na dete mi :zcepanje:

ćao Magda, kucovi su dobro, ali onaj matori kucov je bolesan, kašlje i guši ga... sada se inhalirao pa je bolje

raduje me da si bolje, ta rotva je dobra sa šećerom... tako nekako, isprobaj kada ti stigne recept.
danas sam glasala za ono venčanje.... za kuj si napisla link....valjda nisam zbrkala
e ja se još uvek smejem na vic......kude li kapče na dete mi :zcepanje:

Hahaha....misliš onaj kucov na dve noge.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back