Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daklem, Nera je pokušala da obori jelku....lepo gi ja sinoć rekoh al nema kuj da me sluša.....ide napolje i samo sedne u sneg hahahaha......izvalila je da žicka hranu.....vilenila svu noć cvilkajući dok je Cic nije uzela u krevet.....istog sekunda je zaspala hahahaha

:zskace: počeloo jeee :sanke: :rotf:
tako bih j onjušila i izlizala se sa njom :aha: tako malom i klempavom

Uvek al ti da jašeš...malo sam se ulenjio z:mrgreen:

:rotf: :rotf: :rotf:
Dobro veče
Slike su vam prelepe svima,Ono malo čupavo belo je predivno lavice i tako...
Ima li sta novo?

tu sam i ja
puna mi je soba drugarica do sad bila.jedna je ostala al mi je ona ko sestra :mrgreen:
ja nisam naucila srpski :( mrzelo me i drugarica mi jos nije donela knjigu pif,valjda ce mi zakljuciti ocenu na lepe oci :D.
a inace bicu vrlo dobra :D

Ljiljo, šta radi mala kuca?:mazipsa:

nera.....zaebava hahahaha
Oslobodila se.......pišala svuda redom ali je skapirala da to ne sme pa se popiša i počne da beži tako da je verenik od Cic ceo dan vijao oko stočića sa novinom......e, onda je otkrila terasu i sad pipi i kaka tamo. Kad je izvedu napolje samo sedne na sred ulice sa sve rozle kaputićem i blene.....ma ni makac......hahahahaah
E, da otkrila je kako da traži klopu....ode u kuhinju i rolja po činiji hahahaha......a jede sa žutom šnalicom koja joj drži uši zakačene na gore hahahaah

moram da prvo procenim tu pozadinu ždrebice...ili zadnjeg dela fijakera...malo sam zbunjen od tolikih imena :huh:

Wagen,fijaker-restauracija14.jpg

Haflinger.GIF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back