lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Gle pobego, pa konja da upregnemo, ne nesto drugo ccccc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

neko i radi![]()
Gle pobego, pa konja da upregnemo, ne nesto drugo ccccc![]()
Pa šta bi, sa vaše jahanje?

Daklem, Nera je pokušala da obori jelku....lepo gi ja sinoć rekoh al nema kuj da me sluša.....ide napolje i samo sedne u sneg hahahaha......izvalila je da žicka hranu.....vilenila svu noć cvilkajući dok je Cic nije uzela u krevet.....istog sekunda je zaspala hahahaha
počeloo jeee

tako malom i klempavom Uvek al ti da jašeš...malo sam se ulenjio![]()

Pobego coek mislio nesto drugo nda upregnemo![]()
taman napravimo dil a ti se izmicašsamo da vam se javim....
idem na onu firminu proslavu NG
ve' sam trebala da budem tamo, ali ne biva...nece dusa....a mram jer sam obecala nekim koleginicama pa smo se onda kao dogovorile da krenemo sve....
i tako
ba[ sam bljak do bola
Pa normalno da pobego kad poturaš neke ždrebicetaman napravimo dil a ti se izmicaš
počeloo jeee
![]()
tako bih j onjušila i izlizala se sa njomtako malom i klempavom
![]()
![]()
Dobro veče
Slike su vam prelepe svima,Ono malo čupavo belo je predivno lavice i tako...
Ima li sta novo?

Ni meni raspoloženje nije bolje...Ko međed sam...još kad bih mogla da prespavam celu zimu,kako bih bila sretna...

Dobro veče
Stigoh.....koje ima novo?
napisala nekoliko blogova...Eno postavila sam Tezin snimaknapisala nekoliko blogova...
I dalje nista, zuca kod mene dobio kec na casu edukacije o jahanju i tako

izgleda da ces morati u zadnji deo fijakera nemiran si i ometas u upravljanju i cas edukacije... jahanja
Sedi kec
...fijaker...moram priznati da je maštovito 
Ako ti to tako zoveš...fijaker...moram priznati da je maštovito
![]()

Ako ti to tako zoveš...fijaker...moram priznati da je maštovito
![]()

mrzelo me i drugarica mi jos nije donela knjigu pif,valjda ce mi zakljuciti ocenu na lepe oci hahahahaahahah el si se ukačio?

Ljiljo, šta radi mala kuca?![]()
moram da prvo procenim tu pozadinu ždrebice...ili zadnjeg dela fijakera...malo sam zbunjen od tolikih imena![]()