Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
KAKO JE USPELA....
NIKO NE MOŽE PREVIŠE DA SMRŠA...
može, može...pojede prvo sve oko sebe pa onda sebe
ma nemaš pojma šta je nezadovoljstvo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KAKO JE USPELA....
NIKO NE MOŽE PREVIŠE DA SMRŠA...
ma nemaš pojma šta je nezadovoljstvo 
nego jel me neko tražio

ja cu sad da umesim pizzu![]()
ma lako je umesiti...sta si spremila odozgo...
svasta,ima kecap,sunka,manirani sampinjoni,malo slaninice ,i kackavalj i naravno origano.
ja pravim preklopljenummmmmmmmmmmm, slaninica je lepa na pizi...ali čajna je lepsa...ali se obavezno stavi do testa...pa preko nje se renda sir i tako se stavčja u peć..da se ne sasuši....
probaj nekad....
ja pravim preklopljenu![]()
to je kalcona..u tom slučaju PAVLAKA obavezna

L A V ONA – Pošto odlično ume da organizuje i sebe i druge, žena Lavica će se u dovoljnoj meri posvetiti partneru, tako da on uopšte neće posumnjati da nju interesuje neko drugi. Ali, pošto Lavica nikad nije dovoljno mažena, pažena i obožavana, ona će rizikovati da se vidja sa muškarcem koji je dovoljno fascinira i koji joj dovoljno imponuje, mada najčešće ostaje verna, zbog ponosa. Ako ste vi prevarili nju, teško da će vam oprostiti, ukoliko su svi oko nje već saznali: ostaviće vas, jer Lavica uglavnom nema ni želju, ni potrebu za osvetom.
eto sad imam i gotovo domaci zadatak da proverim organizacione sposobnosti....
A i onaj deo o pošto Lavica nikad nije dovoljno mažena, pažena i obožavananije daleko od istine
Lazu bre
sad cu dodati preko![]()
Meni se sviđa, lepa ti je jelka, ja nisam kitila još ...
opet me loži ova Jocika..a ja ne mogu a da se ne primim....
neeeeeeeeeeee preko..GLAVNA STVAR U KALCONI je pavlaka koja se stavlja unutra...daje savrsen ukus...
ma stavi preko ti...i pošeceri....i posoli..i zabiberi
ajd cao
koj ti je?
sta to tebe briga,brini o svoj jelci a ne o njenoj!ma iznervira me Zorica....
još nije okitila jelku....
zamisli !!!
sta to tebe briga,brini o svoj jelci a ne o njenoj!

necu da se nerviram![]()
tako je laFice..a ne kao Jocika sad se nervirati..raspravljati
naravno da cu da se raspravljam.a i uposte me nisi iznervirao,pokusavas al ti ne uspeva.kao sto ti kaze ,pokusavas da me lozis ali ja se ne primam tako lako.
naravno da cu da se raspravljam.a i uposte me nisi iznervirao,pokusavas al ti ne uspeva.kao sto ti kaze ,pokusavas da me lozis ali ja se ne primam tako lako.