leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Novi ste pa ne znate moja razboljevanja ovde
Pijem cajeve,sa limunom,bilje,koristim Tantum Verde sprej za grlo... supice kuvam itd....
Jednostavno me je zaredjalo,ma sta ja radila da se ne razbolim,ne uspeva![]()
Ne znam da li to samo fantazija - tetka mi je govorila da stavljam svilenu maramu oko vrata kada me boli grlo, ja to radim i bude mi bolje, ponekad stavljam oblog od šveden bitera i umotam grlo i još jedan recept ali je odvratan a pomaže - u prokuvanu vodu staviti malo sirćeta i malo soli, ohladiti da bude mlako, grgotati i pljunuti. Ozdravi što pre!

al sve to zbog zdravlje a zdravlje nema cenu

...ogromna putna torba, puna hrane, sarme, gulaša, punjene paprike, pasulja, turšija,med, jabuke....i kad će sad opet doći, ne znam.....i tužna sam.....
samo pozeli da ti je cera sretna i zdrava...sve to mora tako, dok su nam deca na oku, lakse je tu su, vidimo ih, cujemo, mazimo i pazimo...ali kako odrastaju i postaju ljudi, imaju svoj zivot, samostalan, manje ili vise...a roditelji su tu kad zatrebaju i razumeju...meni tesko padne kad mi sin ode 3-4 dana a kamoli vise, ne znam sta bih sa sobom...ali i mi kao roditelji imamo valjda svoj zivot...pa ga zivimo opet za dobrobit svoju ali i drugih oko nas....tako je to.....