Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
super :D
a sta mi rade dve debele barabe? :)

Belo đuta debela baraba danju šećka po dvorištu i obeležava teritoriju (uz moj nadzor i na povodcu) a onda juri papiriće kraj peći. To mu je glavna fora.
A braon belo tačkasta baraba je do te mere zimogrožljiva da, čim je minus, samo sedi kraj peći...makne se samo kad treba da se mazi ili jede :)))) :lol: .
Kako su tvoji...svi? Za Irinu čuh vesti :heart: .. šta rade manji čupavac i veći čupavac? :lol:

Belo đuta debela baraba danju šećka po dvorištu i obeležava teritoriju (uz moj nadzor i na povodcu) a onda juri papiriće kraj peći. To mu je glavna fora.
A braon belo tačkasta baraba je do te mere zimogrožljiva da, čim je minus, samo sedi kraj peći...makne se samo kad treba da se mazi ili jede :)))) :lol: .
Kako su tvoji...svi? Za Irinu čuh vesti :heart: .. šta rade manji čupavac i veći čupavac? :lol:

veci cupavac opet srasta sa foteljom :mrgreen:
a manji nagojeni i zadrigli cupavac ne znam sta radi,verovatno lezi na toplom i razmislja kada ce opet nesto da zdere
burazer ga za*ebo i zatvara dnevnu sobu kada nije kod kuce,pa ovaj ne moze da mu krade gace i cepa ih i nema sta da rusi sa polica i tako to...:lol:

odoh ja,imam plan i program vecernji...iliti borbu protiv nesanice
u 4 koraka :lol:
jedna kapsula dormi guarda(znate mene,nista bez nekih lekica,kad smo kod toga ako nekom treba nepizdin,nek se javi)
tusiranje
topli napitak sa medom
citanje knjige za decu(ili to ili rat i mir,ja izabrala beskrajnu pricu)
i hrrrrrk :)
nece mene nikakve ale i nemani da smaraju

al zato svako jutro sanjam po dve tri nebuloze i horor price...

Nego,Val,kako divlje svinje? :lol:
moracemo da dodjemo do vas na jedan dan....na leto :)
ako nas primate

Fino su :mrgreen: .. sad kad je sneg, vidim posvuda njihove papke :lol: ...

Ma, dođite kad hoćete, samo nemojte kad je sneg i led - tad garant nećete stići do mene :lol: .

Znači i Cici voli da obara sa polica stvari... ma, pravi je brat blizanac ovog mog čupavca... on tako obori nešto, i onda melanholično gleda kako pada...gleda za tim. Pa onda obori sledeću stvar i sve tako :rotf:.

odoh ja,imam plan i program vecernji...iliti borbu protiv nesanice
u 4 koraka :lol:
jedna kapsula dormi guarda(znate mene,nista bez nekih lekica,kad smo kod toga ako nekom treba nepizdin,nek se javi)
tusiranje
topli napitak sa medom
citanje knjige za decu(ili to ili rat i mir,ja izabrala beskrajnu pricu)
i hrrrrrk :)
nece mene nikakve ale i nemani da smaraju

al zato svako jutro sanjam po dve tri nebuloze i horor price...
Odlican metod...to u cetiri koraka....opuscaj se...ko je spomenuo a.....ma to ne postoji...nema to kod nas....ljubi Irinu....:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back