Tepić: Novici Antiću policija upala u stan i privela ga, sedam dana nakon što je Vučević rekao da ovakvi sindikati ne smeju da postoje

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
77.165

Tepić: Novici Antiću policija upala u stan i privela ga, sedam dana nakon što je Vučević rekao da ovakvi sindikati ne smeju da postoje​


1702469106-1702468198563-750x500.jpeg
Marinika Tepić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Policija je jutros privela predsednika Vojnog sindikata Novicu Antića, objavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

„Upala mu u stan i odvela. Sedam dana pošto je ministar vojni Miloš Vučević zapretio da ovakvi sindikati ne smeju da postoje! Mogu za šta hoće da ga terete da bi izazvali smenu Antića i postavili svoje VBA ljude“, objavila je Tepić na mreži X.

https://nova.rs/vesti/politika/tepic-novici-antic-policija-upala-u-kucu-i-privela-ga/

Vučić je najosetljiviji na vojsku. Ona se ne sme kritikovati. Dignuta je iz pepela. :deda2:
 

Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić započeo štrajk glađu​


Novica Antić
Novica Antić Foto: N1

Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan je u Upravi kriminalističke policije Kragujevca. Njegov advokat Mitar Krstić kaže za N1info da je Novica Antić započeo štrajk glađu u 11:30.

Brat predsednika Vojnog sindikata Srbije Vaso Antić izjavio je prethodno za N1 da je njegov brat Novica Antić priveden u PU Kragujevac, a da će nakon toga biti prebačen u Novi Sad, gde je najavljeno njegovo zadržavanje pod optužbom za „proneveru“.
On je ocenio da se institucije sistema zloupotrebljavaju, ocenjujući ovo hapšenje kao – političko. Uveren je da vojni vrh želi da postavi nove ljude u ovaj sindikat, koji bi bili poslušni.

Novica Antić priveden, njegov brat o današnjoj akciji UKP: Rođendansko hapšenje mog brata pokušaj političkog pritiska na Vojni sindikat Srbije

HRONIKA
pre 2 sata

Advokat Lunić: Predsednik Vojnog sindikata Novica Antić osumnjičen za proneveru

HRONIKA
pre 3 sata
Brigadni general Đuro Jovanić

Šta je prethodilo upadu UKP u kuću predsednika VSS Novice Antića: Kampanja protiv Vojnog sindikata mesecima traje, navodno iza nje stoji direktor VBA Đuro Jovanić

HRONIKA
pre 4 sata

Dodao je da je pored privođenja njegovog brata, kome je danas rođendan, privedeno i više članova i funkcionera tog sindikata.
 
Predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan je u Upravi kriminalističke policije Kragujevca. Njegov advokat Mitar Krstić kaže za N1info da je Novica Antić započeo štrajk glađu u 11:30.
Lol, phičkica privedena u 8:30, izdržao je puna 3 sata.
To ga rumunka naučila?
 

Back
Top