Teoriju je pobedila praksa.

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Evo rostilj se raspalio uveliko pride pece se prase na raznju drustvo se okupilo kod kolege na vikendici .Zenska ekipa radi okolo a mi se baskarimo u hladovini i posmatramo rotirajuceg gudasha koji treba da bude glavni zgoditak za veceru.Gundjaju zene da to nije fer sto mi muskarci cugamo pivo i zezamo se dok one seckaju luk peku meso i tome slicno.Jedna se gadura bas ostrvila da polemise o tome kako bi i ona znala da nasece drva i da zalozi vatru ( to je bio nas muski posao).Lupa glupaca i melje poput vodenice a veze sa vezom nema. Nabraja sve neke zene koje su navodno bile bolej od muskaraca al prica joj tanka i neuverljiva.Posto je evidentno popushila i raspravi dam joj ja malo gasa da joj histeriju pojacam.Predlozim joj da predje sa reci na delo i da nama muskarcima dokaze tu svoju zensku sposobnost sto ona odmah i prihvati uze sikiricu u svoje neveste ruke ,Luda poce da mlati sa njom po nekoj zovi u nameri da je preseche ,zova je drvce cudnovato zilavo je i ne da se tek tako preseci i pljas raspali se tupava po prstu.Shiknu krv pade ljuta kuknjava, liju suze krokodilske njene drugarice .Naravno ni jedna nema pojma da joj pomogne a krv siklja li siklja.Ustadoh lagano razgrnuh hor narikacha ,zatim uradih jedno brzinsko previjanje i pravac poslah glupachu na hitnu da je tamo dalje opserviraju.Naravno telefonom sam najavio njen dolazak da joj olaksam proceduru posto nema ni knjizicu pri sebi niti bilo koji dokument.Eto dokaza kolike su to curke i neznalice misle da su nam dorasle i teorije razne prave a u praksi se pokaze ko je ko i ko sta zna.Evo sad se smejemo i komentarisemo koliko su zene glupave.Ajd sto su glupave dok teoretisu nego se jos i u praksi razotkriju i pokazu koje su to trapavushe.

Poslednja izmena:
Jednom bila neka pijanka, 20-ak momaka i 5-6 djevojaka. Sat vremena one melju priču o ravnopravnosti polova. Meni više puko film i govorim ja njima da odu do prodavnice po još 2 gajbe piva jer nam je ponestalo, u fazonu sad je njihov red, jer prošla dva puta su išli momci. Kaže ova jedna: ''E pa ne možemo mi, mi smo djevojke!'' Mislim u sebi, ***** ti ja mater glupu i tebi i ravnopravnosti polova!

Ti si glupav sto pravis podelu na muskarce i zene.

Dok pises tako o tome govori da si nezreo,ko jos normalan generalizuje bilo sta.

Ako je ona takva kako si je opisao,ti si isti kao ona po tome kako si to predstavio.

Moze da prica ko sta hoce,ali svakom muskarcu je potrebna zena kao i obrnuto.

Isto kao sto su ti potrebni prijatelji,mi ljudi smo jednostavno takvi,imamo potrebu za drugim ljudima.

sve u stranu ali kola im treba zabraniti da voze

Do hitne pomoci je glupacu vozio muskarac posto su zene kad su ugledale krvav palac ove ludache vec kolabirale i kokodakale su samo bespomocno.Bas je scena bila tragicna gledati ih koliko su glupave i nesposobne a zele da budu ravnopravne.Kako sad sa vama curke jedne nedokucane biti ravnopravan kad ne umete nista pitam ih a one bleje i ni rec ne progovaraju.

Do hitne pomoci je glupacu vozio muskarac posto su zene kad su ugledale krvav palac ove ludache vec kolabirale i kokodakale su samo bespomocno.Bas je scena bila tragicna gledati ih koliko su glupave i nesposobne a zele da budu ravnopravne.Kako sad sa vama curke jedne nedokucane biti ravnopravan kad ne umete nista pitam ih a one bleje i ni rec ne progovaraju.

Pa sta ces zenice...
Ma koliko zena kao fol bila snazna pametna ovo ono u osnovi je to uvek ista blesava zenica sa svim onim curecim glupostima u glavi.
Ali sta da radimo, vecina nas nismo homosexualci.Treniraj zivce I samo pomazi po glavi kad nista drugo ne pomaze.

1. maj uz seckanje luka i pečenje roštilja na nekoj livadi među morem istih koji na svaka 3 metra prostora takođe seckaju luk, peku roštilj, podriguju i igraju društvene igre, pri čemu svi učesnici misle da se provode ludo i nezaboravno jer je to, bože moj, uvreženi način prvomajskog provoda - bljak.

Prezirem nesposobnjakoviće tipa "kud svi, tu i ja" koji ne samo da nisu u stanju da učine mentalni iskorak iz masovno ponuđenog i opšte prihvaćenog načina ponašanja i izaberu nešto drugo, već se istripuju da je to zaista ono što žele, bez razmišljanja šta je to što bi zaista želeli da rade.

Poslednja izmena:
Evo sad sam dobio poruku od jedne curke, trazi od mene da povucem ono poredjenje zena sa curkama kaze da su curke ipak inteligentnije.Ok izvinite drage curke sto sam vas uporedio sa zenama.:hahaha:

Kazi cika dereru sta je u pitanju?
Smuvala se s drugim, sikulirala te a naliozio si se ko mladi majmun, ima vec momka, lagala te ili koristila dok ne naidje bolja prilika...
?

Back