Evo rostilj se raspalio uveliko pride pece se prase na raznju drustvo se okupilo kod kolege na vikendici .Zenska ekipa radi okolo a mi se baskarimo u hladovini i posmatramo rotirajuceg gudasha koji treba da bude glavni zgoditak za veceru.Gundjaju zene da to nije fer sto mi muskarci cugamo pivo i zezamo se dok one seckaju luk peku meso i tome slicno.Jedna se gadura bas ostrvila da polemise o tome kako bi i ona znala da nasece drva i da zalozi vatru ( to je bio nas muski posao).Lupa glupaca i melje poput vodenice a veze sa vezom nema. Nabraja sve neke zene koje su navodno bile bolej od muskaraca al prica joj tanka i neuverljiva.Posto je evidentno popushila i raspravi dam joj ja malo gasa da joj histeriju pojacam.Predlozim joj da predje sa reci na delo i da nama muskarcima dokaze tu svoju zensku sposobnost sto ona odmah i prihvati uze sikiricu u svoje neveste ruke ,Luda poce da mlati sa njom po nekoj zovi u nameri da je preseche ,zova je drvce cudnovato zilavo je i ne da se tek tako preseci i pljas raspali se tupava po prstu.Shiknu krv pade ljuta kuknjava, liju suze krokodilske njene drugarice .Naravno ni jedna nema pojma da joj pomogne a krv siklja li siklja.Ustadoh lagano razgrnuh hor narikacha ,zatim uradih jedno brzinsko previjanje i pravac poslah glupachu na hitnu da je tamo dalje opserviraju.Naravno telefonom sam najavio njen dolazak da joj olaksam proceduru posto nema ni knjizicu pri sebi niti bilo koji dokument.Eto dokaza kolike su to curke i neznalice misle da su nam dorasle i teorije razne prave a u praksi se pokaze ko je ko i ko sta zna.Evo sad se smejemo i komentarisemo koliko su zene glupave.Ajd sto su glupave dok teoretisu nego se jos i u praksi razotkriju i pokazu koje su to trapavushe.
Poslednja izmena: