Teorije zavera

Ne vjerujem ni u kakve teorije,vjerujem u ono što vidim.

Što se tiče poplava,mjesta špekulacijama i teorijama zavjere nema.
Veliku odgovornost snosi vlast.Kako u Srbiji tako i u RS.

Ako bude srece , pameti i hrabrosti pa da proradi taj "Juzni tok" i da se izgrade elektrane na gas , pa da nam energetski sistem ne zavisi toliko od Kostolca , Djerdapa , a HARP-ovci neka "prze sa kemtrejlsima , srebrojodidima i njihovim preostalim zakulisanim mantrama" ...

Da li je harp ili nesto drugo u pitanju, to ne znam, ali cinjenica je da su ove poplave EU i Vucicu legle samo tako. Evropi - zbog toga sto su nam unistili poljoprivredno zemljiste (pominje se cifra 500 miliona dolara), i sto su nam unistili infastrukturu zbog cega cemo morati da uzimamo njihove kredite, citaj, postacemo robovi na narednih 20-ak godina, ako ne i vise. Vucicu su poplave legle jos bolje, ne kazem da je ne daj boze srecan zbog tih ljudi koji su poginuli, ali cinjenica je da od onih reformi i boljeg zivota koji je obecavao od 2016. sad nema nista. Pisi propalo. Nije bilo ni teorije da se to ostvari na prvom mestu, tako da mu ovo potpuno odgovara kao izgovor zasto se za njegovih 4, 5, 6 godina na vlasti i dalje ne zivi bolje.

Zakljucak, spasavaj se ko moze. Sto pre iz Srbije i ne vracajte se.

primetio sam da sta god da se desi na ovoj zemljinoj kugli neko pocne pricu kako iza toga stoje ovi ili oni..

da kazemo da postoje teorije zavera i da zaista postoje ljudi iz senke koji koliko toliko upravljaju nekim svetskim poretkom na nivou moci u politickom ili materijalnom smislu sta mislite..da li bukvalno iza svakog desavanja stoje ti ljudi iz senke ili obican covek malo vise preteruje kad iza svega vidi zaveru.. jer primecujem da teprije zavera ljudi ne ne vide samo na globalnom svetskom nivou..vidim ih cak i na ovom forumu gde me nekad bas nasmeju kakve teorije ljudi kreiraju pocev od sopstvenog preuvelicavanja lika i dela i ubedjenosti kako im neko cita pp pa do toga da je obrisano ovo ili ono jer smeta nekome.. kad je tadic bio na vlasti forum su nazivali zutim..sad ga nazivaju naprednjackim..

zar ne mislite da je generalno pojam teorija zavera zloupotrebljen i da se vise koristi kao opravdanje za sopstvenu nesposobnost?

svez primer.. prica se da iza ovih poplava stoji harp a ne prica se kako njih ne bi bilo da su gradjeni nasipi..da su gradovi imali pontonske nasipe za zastitu i slicno

Jos kada bi smo svi mi ziveli 'pod zastitom ovakvih kud bi nam kraj bio" :

primetio sam da sta god da se desi na ovoj zemljinoj kugli neko pocne pricu kako iza toga stoje ovi ili oni..

da kazemo da postoje teorije zavera i da zaista postoje ljudi iz senke koji koliko toliko upravljaju nekim svetskim poretkom na nivou moci u politickom ili materijalnom smislu sta mislite..da li bukvalno iza svakog desavanja stoje ti ljudi iz senke ili obican covek malo vise preteruje kad iza svega vidi zaveru.. jer primecujem da teprije zavera ljudi ne ne vide samo na globalnom svetskom nivou..vidim ih cak i na ovom forumu gde me nekad bas nasmeju kakve teorije ljudi kreiraju pocev od sopstvenog preuvelicavanja lika i dela i ubedjenosti kako im neko cita pp pa do toga da je obrisano ovo ili ono jer smeta nekome.. kad je tadic bio na vlasti forum su nazivali zutim..sad ga nazivaju naprednjackim..

zar ne mislite da je generalno pojam teorija zavera zloupotrebljen i da se vise koristi kao opravdanje za sopstvenu nesposobnost?

svez primer.. prica se da iza ovih poplava stoji harp a ne prica se kako njih ne bi bilo da su gradjeni nasipi..da su gradovi imali pontonske nasipe za zastitu i slicno

Pre neko vece slusam direktora hidr.met. zavoda koji je bas pricao o nasipima. Nasipi se grade naspram stogodisnje procene za nivo reke, uzimaju se razni faktori, padavine i slicno. Dakle, generalno mi imamo dobre nasipe koji su na pojedinim mestima mogli da budu vislji.
Sto se tice samog Obrenovca, ne znam sta drugo da se ocekuje kada gradis grad na mestu mocvarnog tla. Ista prica bi bila vezana za kompletne blokove 61,44,45,62,64... Negde sam citala da su u momentu planiranja blokova strani strucnjaci rekli da oni na tom mestu ne bi ni kolibu pravili a ne solitere sa 18 spratova. Ali eto nama sipova i resen problem.
E sad, sve to da zanemarimo, poplave u Obrenovcu je uzrokovala Kolubara, koja je opet dostigla rekordni nivo zbog Tamnave koja je kao malo veci potok. Tamnava krajem leta u stvari presusi, nema je. E sad je ta ista Tamnava srusila tri mosta. Kako? Pa sigurno nije tako sto oko nje nisu bili trometarski bedemi...
Kada pogledas klimastke uslove kod nas, onda shvatis da se zadnjih desetak godina nesto cudno desava. Iz perjane jakne ulazis u japanke i sorc, iz majicica ulazis u bundu. Nagle promene vremena, koje se nekad desavaju u jednom danu sigurno nije izazvao narod.
E sad, sto se tice politike foruma, tu zaista ne zalazim ali sto se tice nasih politicara.... Pomenuo si nesposobnost.
Vanredno stanje, nekoliko dana mi ne znamo ni gde nam je predsednik, a o ministru za vanredne situacije da ne govorim. Onda se taj ministar za vs pojavi, pa mrtav pijan zaplicuci jezikom kaze da nama treba ono veliko vozilo sa rupom napred koja usisava vodu :dash:
Ili predsednik koji se pojavi pa kaze da nije vlada kriva za poplavu nego narod,
Ili Amfilohije cudesni koji rece da ce da se pomoli Bogu da ne bude kise, a Bog mu je valjda rekao da ce kisa padati zbog prajda.
Jébi ga, ja ne znam o cijoj nesposobnosti vise da pricam. A u tim istim teorijama zavere sve vise moze da se nadje pravih odgovora na neka nasa pitanja.

Recimo vise i nije teorija zavere kada kazes da Ameri ubijaju po svetu zarad "sirenja demokratije", kako govore njihovi politicari, vec zbog nekih visih interesa, uglavnom ekonomskih

Ne znam koja budala veruje da su nas '99 bombardovali da bi spasli nevine Albance, mozes misliti

Americki predsednici se menjaju, ali njihova politika ostaje ista, sto mi samo govori da Ameriku vode jedni isti "ljudi iz senke" dok su predsednici najobicnije medijske marionete da bi narod mislio da oni nesto odlucuju svojim glasovima

Ovo nije teorija zavere vec logicko razmisljanje

Ko kaže da se ne priča? Najviše ljudi je stradalo upravo iz tog razloga, kao što smo i zaključili na temi vezanoj za poplave.
Klimatsko oružje, postoji i u našem skorašnjem slučaju sigurno je to dovelo do toga. E sad dal' je to harp il šta već nije bitno. Nekako mi je i neverovatno da u doba nanotehnologije uopšte postoji potreba da to nešto čime bi moglo da se deluje na klimu bude te veličine. U svakom slučaju u harp priče u Barajevu ne verujem dok ne vidim i neku fotku iz prve ruke, jer nemoguće da za ove 3-4 godine koliko se ta priča poteže-barem ovde na forumu niko nije napravio ni jedan foto "na kvarnjaka"
U hrv. i bih su većinom potopljene teritorije gde ima više srpskog stanovništva.
Po mapi padavina, Kosovo ne kao da nije deo Srbije nego kao da se nalazi na drugom kontinentu.
Svrha ovoga što se nama dogodilo bilo je da se utvrdi kakve bi posledice bile na siromašnoj, neorganizovanoj teritoriji.
E sad da nam je vlast po pitanju organizacije kakva nije, sigurno ne bi živote izgubilo na stotine ljudi. (ne verujem u zvanične podatke).
Evo vesti, koja je ne samo kod nas, nego i u svetskim medijima (kao što je bio slučaj kad se ovde to desilo) jako loše "ispraćena"
http://www.novosti.rs/vesti/planeta...r-Poplavljeno-4000-kuca-evakuisano-7600-ljudi
Slučajnost?
A onda danas ovo
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/470119/Moskva-iskljucuje-americke-GPS-stanice-na-svojoj-teritoriji

Teorija_urote.jpg

"Weather Modification Programs Cause Climate Change

Rosalind-Peterson-MugFormer USDA inspector, Rosalind Peterson speaks at the United Nations forum on Global Warming.

It’s impossible to have a rational discussion on climate change without calculating the effects of decades of weather modification programs, cloud-seeding and Chemtrails.

Since Ms. Peterson’s 2007 presentation, it’s becoming more obvious that the aerosol spraying (chemtrails) is largely designed to control natural resources and food supply by targeting areas that produce food and other commodities with drought, floods, heat and cold...."...

Tj.:

"Временске Модификација Програми Узрок климатских промена

Розалинд-Петерсон-МугФормер УСДА инспектор, Розалинд Питерсон говори на форуму Уједињених нација на глобално загревање.

То је немогуће имати рационалну расправу о климатским променама без израчунавања ефеката деценија модификације времена програма, цлоуд-сетве и Цхемтраилс.

Од госпође Петерсон је 2007 презентацију, то постаје све очигледније да аеросола прскање (цхемтраилс) је углавном намењен за контролу природних ресурса и залихе хране по циљање области које производе храну и друге робе са сушом, поплавама, топлоте и хладноће .... "...

Sa:
- najnovija emisija iz juna 2014.

Poslednja izmena:
Шатро могао да открије ко не плаћа претплату РТС-у '90-их.

80ih... doduše tad su bila samo ta dva kanala i kraj priče. nije bilo kablovske televizije, nije pilo privatnih televizija. Samo JRT 1 i 2

To je stvarno bio vrh...
Pre su antene i televizori (prijemnici) mogli njih da lociraju i uvate džadu :lol:

...meni on ne izgleda kao neko ko se salio ...odgledala sam i ruski dokumentarac "Ljudï u crnom" koji pocinje pricom o nekom decaku koji je bio siroce i imao natprirodne moci - npr. mogao je da ozivljava mrtve zivotinje .... jednog dana dosli su ljudi iz kgb-a i odveli ga.

Back