teorija zavere zakonom uredjena

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://www.balkanspress.com/index.p...cip-spremni-drzava-najavljuje-cipovanje-beba#

bebe ce cipovati i u srbiji
pitamo li se ista ili moramo da pristanemo na sve kao guske u magli?

Neće taj proces ići tako transparentno.

Ići će postepeno i vremenom će nas prikriveno ucenjivati da sami tražimo čip.
On će biti pristupnica za bolje radno mesto, veće plate, društvene privilegije.

Kako je čovek prodana duša, kurvatje se zbog "boljeg života" koji će nas voditi u potpunu kontrolu nad ljudima.

Evo dokaza da je taj proces počeo.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=01&dd=31&nav_id=953048

Naravno da i čipovanje lagano dolazi na red...
sada su se već svi privikli da je normalno bilo koju aplikaciju ako skineš u smartfon, dozvolio si lokacije, fotke, wi-fi adresu, pa i snimanje zvuka, fotografisanje .na dobrovoljnoj bazi. Kao windows 10. ladno dozvola da te snimaju i fotkaju :D jer ljudi retko čitaju šta ustvari prihvataju.
Uglavnom, na nivou teorije zavere sve te priče odavno postoje, ovo sa čipovanjem sada je smešno, kao što je billo smešno kada sam ja bila klinka -a pričalo se o kodovima, biometrijskim ličnim kartama i slično, pa došlo na red.
To sa čipovanjem za sada nije obavezno, slažem se sa Antigonom, ali expeimentalno postoji, kao oni likovi u Amsterdamu što su dobrovoljno pristali da budu čipovani i sl.

Naravno da i čipovanje lagano dolazi na red...
sada su se već svi privikli da je normalno bilo koju aplikaciju ako skineš u smartfon, dozvolio si lokacije, fotke, wi-fi adresu, pa i snimanje zvuka, fotografisanje .na dobrovoljnoj bazi. Kao windows 10. ladno dozvola da te snimaju i fotkaju :D jer ljudi retko čitaju šta ustvari prihvataju.
Uglavnom, na nivou teorije zavere sve te priče odavno postoje, ovo sa čipovanjem sada je smešno, kao što je billo smešno kada sam ja bila klinka -a pričalo se o kodovima, biometrijskim ličnim kartama i slično, pa došlo na red.
To sa čipovanjem za sada nije obavezno, slažem se sa Antigonom, ali expeimentalno postoji, kao oni likovi u Amsterdamu što su dobrovoljno pristali da budu čipovani i sl.

Објасни ми то са фотографисањем.

Dive jel citas trece oko :lol:

Jedno je kad u Trećem oku pročitaš da čovek može da se leči uz pomoć spektra boja, a drugo je kad se u svakodnevnom životu susretneš sa tehnilogijom koja može da te sputava, ograničava, da ti se nameće svojim štetnim delovanjem i oduzima ti slobode koje si nekada imao.

Plaćamo danak tehnološkog razvitka.

Da nije tako, sada bismo spavali, pričali sa prijateljima ili čitali knjige, a ne bismo sedeli i mlatili po tastaturi.

Hoću reći da je tehnologija dobra ukoliko je za čoveka korisna, a to sa čipovanjem jeste sasvim realna budućnost više štetna nego korisna.

na zapadu se sve vise zena poradja kod kuce ..u hrvatskoj takodje...bas se pitam zasto:sad2:

Pa sad...ne preteruj, sigurno nije zbog čipovanja. Čipovanje nije još uvek deo regularne procedure.
To porađanje u kući sada je opšti trend, koji nije zahvatio Srbiju.
Kod nas je plafon tek sada epidural i muž za ruku, a za malo potkovanije finansijski -porođaj u vodi.

rokaju bebe sa vakcinama nikog ne pitaju sad ce i cipovanje kao dobrovoljno ...kad 70% budala bez mozga pristane bice za sve obaveznpo

Ti nemoj svoje dete da rokaš, ako misliš da ne treba. Moja poznanica sredi kod lekara privatne prakse da dobije pečate o vakcinaciji dece, a deca nisu vakcinisana, tako da država ne može da je kazni :rotf:
Nisam protiv vakcina, a vidim da ljudi uvek imaju sistem da se snađu kada im nešto ne odgovara.

Ti nemoj svoje dete da rokaš, ako misliš da ne treba. Moja poznanica sredi kod lekara privatne prakse da dobije pečate o vakcinaciji dece, a deca nisu vakcinisana, tako da država ne može da je kazni :rotf:
Nisam protiv vakcina, a vidim da ljudi uvek imaju sistem da se snađu kada im nešto ne odgovara.

I čitava ta priča sa vakcinama me nervira.

Silni doktori i farmaceuti odškolovani u Srbiji i sad ja treba da mislim o tome da li su vakcine štetne ili korisne.
Oduzela bih diplome odgovrnima za tu famu o vakcinama.

Zar i o tome mi laici treba da mislimo pored svih naših privanih briga.
Neka brine onaj ko je zadužen za to, ili neka odgovara za nestručnost ili obmanjivanje javnosti.

...deca se priviknu na svakakve nedaće... tako da im čipovanje neće teško pasti... nekada smo ih i ovako mučili...:lol:

13419023_534109046776296_1785069449238612720_n.jpg

Back