Teorija Zavere V2.0

I te vise sile kako ih ti zoves "visa bica" nas posecuju letecim tanjirima, a inace se kriju od ljudskih pogleda?

Ima li tu logike, neko nekog posecuje, a dok ga posecuje krije se da posecuje? Ili ovako, posecuje ali se pravi lud, ni da kaze A, ili posecuje neke zabranjene Area zone gde kaze A, a te zone su u vlasnistvu nekih tamo ljudi... nije ti to malo sumnjivo?

- - - - - - - - - -

Ja nisam cuo da su obicni ljudi imali kontakte i razgovore sa tim koji posecuju. A ti?

I te vise sile kako ih ti zoves "visa bica" nas posecuju letecim tanjirima, a inace se kriju od ljudskih pogleda?

Ima li tu logike, neko nekog posecuje, a dok ga posecuje krije se da posecuje? Ili ovako, posecuje ali se pravi lud, ni da kaze A, ili posecuje neke zabranjene Area zone gde kaze A, a te zone su u vlasnistvu nekih tamo ljudi... nije ti to malo sumnjivo?

- - - - - - - - - -

Ja nisam cuo da su obicni ljudi imali kontakte i razgovore sa tim koji posecuju. A ti?

Rekoh...ta viša sila biće i ostaće nevidljiva i nedodirljiva do kraja našeg života. Ta viša sila nisu vanzemaljci. Ta viša sila koja je stvorila život nije deo ovog sveta niti će ikada biti,jer da jeste,automatski bi značilo da je i ona od nečeg ili nekog stvorena na ovom svetu..dakle,ta viša sila nikad nije bila deo ovog sveta niti će biti.
Ponavljam..ta viša sila nisu vanzemaljci..i ta viša sila nema kontakt sa nikim na planeti Zemlji. Ta viša sila je samo stvoritelj sveta.

Ta viša sila koja je stvorila život nije deo ovog sveta niti će ikada biti,jer da jeste,automatski bi značilo da je i ona od nečeg ili nekog stvorena na ovom svetu..

Ne mora tako biti, imas materijal iz Svemira na Zemlji, materijal koji je na Zemlji a nije sa Zemlje.

Ponavljam..ta viša sila nisu vanzemaljci..i ta viša sila nema kontakt sa nikim na planeti Zemlji.

Pa sto onda kacis klipove predavaca koji prikazuju na video bimovima svemirske brodove koji nas posecuju navodeci za iste da su vanzemaljci?

Ne mora tako biti, imas materijal iz Svemira na Zemlji, materijal koji je na Zemlji a nije sa Zemlje.

Pa sto onda kacis klipove predavaca koji prikazuju na video bimovima svemirske brodove koji nas posecuju navodeci za iste da su vanzemaljci?

Ne mašaj babe i žabe. Vanzemaljci su živa bića koja su rodjena VAN ZEMLJE. A viša sila (nazovimo je tako,zbog nedostatka bolje reči) koja je stvorila život u celom univerzumu nije deo njega,jer da jeste,značilo bi da je i ona stvorena od nečega što je deo tog sveta u celom univerzumu.

Ponavljam..ta viša sila nisu vanzemaljci..i ta viša sila nema kontakt sa nikim na planeti Zemlji. Ta viša sila je samo stvoritelj sveta.

Bas je neka bezobrazna sila, stvorila sve a nema kontakt sa stvorenim.

- Na Atlantidi je postojala napredna kultura. Najverovatnije zato što su je u dalekoj prošlosti naselili vanzemaljci, koji su i ljude sa tog ostrva naučili kako da se bave naukom i umetnošću. Međutim, kad je došlo vreme da odu sa planete, rešili su da ne ostavljaju nikakav trag za sobom. Izgubljeni kontinent nestao je u zastrašujućem nuklearnom napadu vanzemaljaca, koji su želeli da unište sve dokaze svog sletanja na Zemlju - tvrdi ruski astrofizičar dr Anatolij Rubenis.

Astrofizicar kaze, bili vanzemaljci na zemlji, resili da odu i izbombardovali zemlju da sakriju da su bili na zemlji ali eto, provaljeni su da su bili.

Ozbiljno, tako kaze Artur Janov, americki psihijatar. Ne bas tim recima ali to je sustina. Siguran sam da su i one otmice projekcije. Letargican i isprazan zivot i mozak iskonstruise ni manje ni vise nego da ga otimaju ljudi iz Svemira pa se interesuju za njegovo telo koje proucavaju u letelicama, a kada ga izuce vrate ga nazad. Psiha je cudo.

Bas je neka bezobrazna sila, stvorila sve a nema kontakt sa stvorenim.

- Na Atlantidi je postojala napredna kultura. Najverovatnije zato što su je u dalekoj prošlosti naselili vanzemaljci, koji su i ljude sa tog ostrva naučili kako da se bave naukom i umetnošću. Međutim, kad je došlo vreme da odu sa planete, rešili su da ne ostavljaju nikakav trag za sobom. Izgubljeni kontinent nestao je u zastrašujućem nuklearnom napadu vanzemaljaca, koji su želeli da unište sve dokaze svog sletanja na Zemlju - tvrdi ruski astrofizičar dr Anatolij Rubenis.

Astrofizicar kaze, bili vanzemaljci na zemlji, resili da odu i izbombardovali zemlju da sakriju da su bili na zemlji ali eto, provaljeni su da su bili.

Ja sam negde pročitao pre par godina da je to bio rat dve napredne vanzemaljske civilizacije.

A to da je ta viša sila bezobrazna...pa i nije...svako dete koje se vuče za ruku,nikad zaista ne nauči kako da živi,već je ceo život usmeren..moraš da budeš pušten sa lanca (da se izrazim tako) da sam prepoznaš šta valja,a šta ne.. Na neki način,to je kao da te roditelj ne usmerava,već kaže "radi šta hoćeš,upoznaj svet,divljaj,na kraju ćeš iz grešaka sam znati šta valja".

Moje misljenje se razlikuje, ne mislim da smo ovde da sticemo iskustva vec da su zivoti programi, isprogramirani do najsitnijih detalja i pre rodjenja. To mnoge uzasava kao kad se suoce sa slikom Zemlje na kojoj zive a koja je Ravna.

Moje misljenje se razlikuje, ne mislim da smo ovde da sticemo iskustva vec da su zivoti programi, isprogramirani do najsitnijih detalja i pre rodjenja. To mnoge uzasava kao kad se suoce sa slikom Zemlje na kojoj zive a koja je Ravna.

Ajde da kažemo da smo programi,ali ne digitalni,jer nisu digitalni. To je ideja od skoro,zbog tehnologije koju imamo,pa odatle ti i taj opis. I po tebi koja je svrha ili cilj biti ovde gde si,svih nas?

Svrhu mozemo dobiti zivotom i vezana je za zemaljski zivot.

Sile koje tvore Univerzume ne moraju funkcionisati preko svrhe vec nekih drugih zakona.

Ajde ovo sad sve kaži svojim rečima.
Univerzum ne funkcioniše preko svrhe,naravno..već preko uspostavljenog zakona fizike (kad kažem fizika,ne mislim samo na zemaljsku priznatu,ima tu još dosta garant što ne znamo).

Rekao sam svojim recima, covek moze doci do svrhe odredjenim nacinom zivota, dok se za Univrerzum moze reci da nema svrhu. Svrha je ispunjenost dok je Univerzum prazan, sve sto postoji prozima etar.

Sazdan je na nekim drugim osnovama, a na kojim to ti retko koje zivo bice moze odgovoriti.

Rekao sam svojim recima, covek moze doci do svrhe odredjenim nacinom zivota, dok se za Univrerzum moze reci da nema svrhu. Svrha je ispunjenost dok je Univerzum prazan, sve sto postoji prozima etar.

Sazdan je na nekim drugim osnovama, a na kojim to ti retko koje zivo bice moze odgovoriti.
Univerzum se sastoji od zakona fizike.. odredjena mesta su stvorena za život. Živi organizam mora da nadje svoju svrhu dok živi i uči,dok ulazi u kontakt sa svačim oko sebe bilo dobro ili loše. Svrhu kao živo biće stvaraš ti,niko ti je ne daje.
Ispunjenost u osobi je osećaj kad znaš da sve što radiš ne ide na štetu nekome,već mu pomaže na bilo koji način.

Onda bi svrha bila da svi cine svoju svrhu, takoreci da ne idu svojim delima i ponasanjem nikome na stetu. A nije tako i pitanje da li ce ikad biti.

Kako svrha moze biti svrsishodna kada jedno bice nadje svrhu a drugi ne nadje, jedan gradi a drugi ruse? I ona je lazna kao i sve ostalo, zamlata mozga.

- - - - - - - - - -

Koja je svrha socijalizma, ideja jednakosti je zaludela mozgove i nije se trepnulo okom a socijalizma vise nema, kao da ga nije ni bilo.

Onda bi svrha bila da svi cine svoju svrhu, takoreci da ne idu svojim delima i ponasanjem nikome na stetu. A nije tako i pitanje da li ce ikad biti.

Kako svrha moze biti svrsishodna kada jedno bice nadje svrhu a drugi ne nadje, jedan gradi a drugi ruse? I ona je lazna kao i sve ostalo, zamlata mozga.

- - - - - - - - - -

Koja je svrha socijalizma, ideja jednakosti je zaludela mozgove i nije se trepnulo okom a socijalizma vise nema, kao da ga nije ni bilo.

Sve što je otišlo nekome na štetu,drugome donelo je previše para,valjda je to jasno ;) Dakle,ne vode se svi svrhom već usmerenjem koje je postojalo. Ako misliš da oni spavaju lepim snom,netačno je..ali se opravdavaju količinom para koje su skupili. Svaka greška koju su takvi napravili,opravdavaju je količinom para koje su sakupili,i tu je takvima savest..kaže "radio sam zbog para da moje dete može više,tvoje dete nije moje". Da li može drugačije? Može.

Poslednja izmena:
Ima ljudi koji su rodjeni za gomilanje novca, radi im ta cakra i to je njihova svrha. Ja kazem da svrha ne moze biti svrha ako je necija svrha u suprotnosti sa svrhom nekog drugog, a mora biti u suprotnosti jer se neko iskustvo npr. iskustvo nasilnika da bude nasilnik mora sukobiti sa svrhom nekog drugog da ne trpi nasilje.

Ima ljudi koji su rodjeni za gomilanje novca, radi im ta cakra i to je njihova svrha. Ja kazem da svrha ne moze biti svrha ako je necija svrha u suprotnosti sa svrhom nekog drugog, a mora biti u suprotnosti jer se neko iskustvo npr. iskustvo nasilnika da bude nasilnik mora sukobiti sa svrhom nekog drugog da ne trpi nasilje.

Pa ti si rodjen u životu dobra i zla,tvoje je da prevazidješ to. Ako si ugnjetavan od nasilnika,prisvoji nasilničke sposobnosti ALI SAMO prema nasilniku,ne da postanu tvoja svakodnevnica.

Prisvajanjem nasilnickih sposobnosti koje se primenjuju prema nasilniku nije prevazilazenje dobra i zla. Za mene je dobro jer sam prema njemu nasilan, za njega je zlo. Tu su opet dobro i zlo. Poceo si da se vrtis u krug.

Prisvajanjem nasilnickih sposobnosti koje se primenjuju prema nasilniku nije prevazilazenje dobra i zla. Za mene je dobro jer sam prema njemu nasilan, za njega je zlo. Tu su opet dobro i zlo. Poceo si da se vrtis u krug.

Opet kažem da smo rodjeni u svetu dobra i zla. Kad ti neko čini loše,i ti stvoriš kontra pritisak samo prema njemu,to je dobro,jer je njegova namera bila loša prema tebi. To što je tad njemu loše je nebitno automatski jer je imao lošu nameru od početka.

Back